Hep cilve diyorlar ama belki de dayı mod seven erkekler de vardır bi analiz edeyim didiiimm 💅

Hep cilve diyorlar ama belki de dayı mod seven erkekler de vardır bi analiz edeyim didiiimm 💅

“Dayı modu” diye dalga geçilen tarz aslında çoğu zaman daha güven veren bir karakter demek. Sürekli ilgi çekmeye çalışan, herkese şirin görünmeye çalışan biri yerine; daha rahat, daha net, biraz da umursamaz görünen insanlar bazılarına çok daha çekici geliyor. Çünkü bu tavır genelde “ben buyum, rol yapmıyorum” mesajı veriyor. Cilveli davranan insanlar ilk anda daha çok dikkat çekebilir. Ortamda enerjileri yüksektir, konuşmaları daha flörtöz olur, insanlarla hızlı bağ kurarlar. Ama bazen bu tarz fazla yapay veya herkese karşı aynı şekilde davranıyormuş gibi algılanabiliyor. Bir süre sonra insanlar “bu gerçek mi yoksa sadece dikkat çekmek için mi?” diye düşünmeye başlayabiliyor. Dayı modundaki biri ise genelde daha sakin, daha doğal ve daha direkt olur. Gereksiz şov yapmaz, sürekli onay aramaz, biriyle konuşuyorsa gerçekten konuşur. Bu da özellikle olgunluk arayan kişiler için daha etkileyici bir özellik haline gelebiliyor. Çünkü böyle bir tavır genelde özgüvenle karıştırılıyor ve özgüven çoğu zaman çekiciliğin temel parçalarından biri. Bir de şu var: sürekli cilve yapmak enerji isteyen bir şey. Her ortamda aynı performansı göstermek zor. Dayı modu dediğimiz rahat tavır ise daha sürdürülebilir. İnsan yorulmadan kendi gibi davranabiliyor. Bu yüzden bazı insanlar için daha samimi ve gerçek geliyor. Sonuçta hangisi “önde” sorusu tamamen kime sorduğuna bağlı. Ama sanıldığı gibi dayı modu geri planda kalan bir şey değil. Tam tersine, doğallık, sakin özgüven ve rol yapmama hali birçok insan için oldukça çekici bir özellik olabiliyor. Kısacası herkes ışık saçmak zorunda değil. Bazen köşede oturup çay içen kişi de odadaki en sağlam enerjiye sahip oluyor.
bılmıyorumv ardır belki ama ben karsılasmadım erkeksi kız seven erkekle. kendi adıma mümkünatı yok. bu hani şey gibi düşün nasıl ornek versem. direk out of service oluyor zihninde bu durumda kız. misal bi araba tamircisine gittin tamirci daha basic olarak lokma anahtarı bilmiyor. lokma diye başka şey getiriyor. ya da kekeme birisin babam kanal sahibide olsa yok yani olmaz senden spiker. en temel şey yani bu. güzel ornek oldu bence. bi kızın acık soyleyim diyelim vajınası dıyelim alındı bi tıbbı gerekceden. ama kız normal. saglıklı. ruhu dişi. bak o kızın bile sansı olur diğerine nazaran. yanında en azından bi kızla bilriktesini hissedersin. dayı modunda olan kız ise iğrendiriyor.
Bence mesele cilve ya da dayı modu olmak değil. İnsan kendisi gibi olduğunda zaten daha çekici oluyor. Fazla yapay cilve de bazen itici gelebiliyor, aşırı sert ve mesafeli olmak da. Ortasını bulan, doğal davranan biri her zaman bir adım öne geçiyor. Samimiyet çoğu zaman en etkileyici şey oluyor.
Kadın kadın gibi olmalı , kadın gibi giyinmeli ve davranmalı bana göre, her şey doğasına uygun olmalı , kadın dediğin zarif olur , güler yüzlü cilveli ve nazlı olur dövüş horozu gibi olmamalı 😆
Çileli kadın herzaman 2.0 öndedir 👍
Cilveli
Bunu aslında erkek tipine göre okumak lazım 😉 Cilve dikkat çeker çünkü oyun, gizem ve dişil enerji barındırır 💄✨ Ama “dayı mod” dediğin özgüvenli, rahat ve salaş tavır da güven hissi verir, samimidir 😌🔥 Uzun vadede çoğu erkek yapay olandan çok doğal ve rahat hissettiren kadına yönelir. Sen hangisinde kendin gibiysen, en önde olan zaten o olur 💅✨
Cevap
108Cevap
Yerine göre davranan kadınlar daha öndedir. Ne aşko kuşko olurum ne de barrrzo. Orta şeker iyidir.
Cilveli kadın.. dayı gibi takılan biri kadınsı bir enerji veremez.
Dayı modunda olana dayı gibi davranırım
ikisi de değil.
Cilve olacak ama o kadın da zeki olacak.
Mesela gömleğinin iki düğme arasından öyle bir frikik verecek ki sadece sen göreceksin o açıdan...
Gözlerinin içine bakacak, bu bakış hem
" Yerim seni" Hem de " Oyarım seni" anlamına gelebilecek..
Benim kadından beklediğim bu..
Galatasaray _fenerbahçe maçını izlerken tam gol anına yakın televizyonun önüne geçecek cesareti olacak...
Düşünebilen ve kendine ait zevkleri olan biri değilse ikiside yalnızca erkekleri memnun etmek için ömrünü heba eder
Kadinlar candirrr
Yanlız sağdakiyle çok iyi muhabbet olur 😀 soldaki çıtkırıldım oluyor... ama çoğu kişi onu seçer
soldakini seçerler ama arabayla almak istemiyorum tribine katlanamıyorum hesap ödemek istemiyorum hediye bekliyor çok makyaj yapıyor çekici giyiniyor diğer erkeklerin ilgisini çekiyor diye sızlanıyorlar 😂 erkek yine erkek yanii seçimlerinin sonucuna katlanamıyor...
Kadın kadınlığını, erkek erkekliğini konuşturur. Ne o öyle askerlik arkadaşı gibi ilişki?
Dayı modunda olanların işi zor bence. Çok cilveli olmasa da olur. sadece redflaglar olmasın yeterli.
Sevdiğim insanla aramızda konuşuruz biz öyle şeyleri. Ortalık malı yapılmasını tasvip etmiyorum bir kadınlık gururum var çünkü 😊😊
Ortalık malı olan erkeklere de erkeklik gururuna sahip olmalarını tavsiye ediyorum ilk etapta yadırgarlar ama girince alışırlar 😂😂
😽😽
Ben cilveli değilim ya sadece sevgilime yapiyorum naz cilve oda onunla bana bir şımarıklık yükleniyor
Cilveli net asker arkadaşı gibi nabim öyle kadını dayı gibi
Akıllı zeki olsa yeter, cilve de atar gider de yerine göre iyi
dayı modunu sevmiyoruz bıyıksız dayılar kapatılsın
Kadın dediğin narinlikten nazdan gelir cilve de bu işin parçasıdır
Cilveli tabiki napalım dayı kadını yanımızda 🤣
Dayı modundayım kendimi bildim bileli. Cilveli arkadaşlarım bir yana millet beni tercih ediyor. Zevksizlik olarak algılıyorum. Çünkü erkek olsam cilveli isterim. Nemrut, ketum kızı ne yapayım jdjdj
Soru güzelmiş cilveli tabi ama sadece konuştuğuna sevdiğine cilveli dışarıdan sert net görünen kız daha makul gibi erkekte de aynısı geçerli sevdiğine karşı. Yani aralarında her şey konuşulmalı ama dışarıda resmiyet olmalı
Cilvesini işvesini gerektiğinde yapsın. Sürekli oynak olan da delikanlı gibi gezeni de sevmem doğrusu. Erkek ağır başlı olsun eyvallah ama kadın da güleryüzünü eksik etmesin yeter.
Bence şu anda cilveli kadınlar önde ama tabii kişiden kişiye de değişiyor
Bence cilveli olmak güzel. Erkekte buzdolabı olmasın tatlı dilli olsun.
Erkekte neşeli olacak güldürecek erkeğin cilvesi de o... Kibar olması güldürmeyi bilmesi şakalaşması karşılıklı olmalı
Bence cilveli olanlar daha çok seviliyor daha dogrusu söyle evde cilveli dışarıda dayı gibi olanlar tercih ediliyor
Ben cilveli kadınları seviyorum. Daha çok etkileniyorum. Daha deminden ve seksi oluyor cilveliler. 😎
bence ikisi de çekici gelebilir kiminin hoşuna gider kiminin gitmez benim gibi erkekler de vardır mesela hem cilve hem de dayı mod seven
Prenses erkeklerin olduğu döneme geldiğimiz için kanka diyorum
Dayı modunda olanları beğeniyor erkolar bana göre bir cazibeleri yok
Cilveli kız iyi olur ya ne kadar dayılık yapsam da
Dayı modundakiler ya kadın cilveyi her an değil sadece başbaşayken yapmalı bence
Sevdiğinin yanında cilveli sevmediğini yanında dayı modunda olmalı:))
Dayı modu ne ya sacmalamadan cilve yapacak kadın. Bir adım önde
Erkek karşısında kadın istiyor, dayı kılıklı istese erkekle sevgili olur 🤣
Cilveli kadınlar tabiiki diğeri erkek Fatma gividir
Dayı demeyelim de hoş olmaz ben masaya yumruğunu vuran kızlardan hoslaniyorum
Dayı mod kadına yakışmaz kadına yakışan cilve naz edadir fazlası aşık usandirsa da
Partnerine cilveli dışarıya dayı olmasa da tutarlı bir mizaç sahibi olan kadın...
Kesinlikle cilveli kadınlar
On adım öndedir ama o cilve sadece bana olacak
Ne yapacağız dayı gibi kadını mahalle kavgasına mekan basmaya felan mı gideceğiz ))
Bence dıştan cilveli sadece cilvssini erkeğine gosteren dayi kizlar cekici geliyor.
Ortası olsun lütfen bu dengeyi kuramıyorlar pek fazla çünkü
Yerine göre değişir ama dayı modiy kadına yakışmaz cilveli nazlı olurlar genelde
Cilveli olan kadın gibi, dayı olan askerlik arkadaşıymış gibi muamele görür.
Dayı modunda olanlar erkeksi olduğu için kimse tercih etmez. Bir kadının da sevdiğinin yanında müsait ortamda cilveli olması her zaman erkeği mutlu eder.
Onu ayarlayan kadın kazanır yerine göre ama cilveli ağır basar ya
tabiki çilveli olanlar. öbürlerinin erkekten farkı ne
Dayı mod seven erkek, kesin gizlice erkekleri de şey ediyordur
Cilveliler tabii
Feminen tavırları ön planda olan kadınlar... Erkek, ilişkide kendisinden bir tane daha olsun istemez.
Resimdeki sağdaki mi cilveli oluyor 😂 @na-n
Sağı solu karıştırdım 🤦😂
Neyse ikisi de güzel de sağdaki daha güzel 🤣
Sadece bana cilveli olacak, diğer her kese dayı mod aktifleştisin, sadece benim yüzüme mesafesi bir karışa kadar yakın olacak bir başkalarıyla değil.
Cilveli kadın her zaman 10-0 öndedir
İkisinin arası
Niye illa cilveli veya dayı modu?
Normal versiyonu yok mu bunun?
Cilve aşko kuşko olanından fjfjg
Kadın dediğin kadın yumuşaklığında olmalı. Erkek gibi embesiller kadın değiller.
Cilveli tabiki dayı modu asker arkadaşım mı sonuçta 😅 ayrıca çoğu kadın eş*ğe cilve yap demişler modunda cilve yaptığını zannediyor
Dayı mod dahayi ya
Oynaklar önde
Cilveliler tabi ki. Dayılar okey oynamaya gitsin
Aşırı cilveli olması çok yapmacık ya
Berbat ya Öyle kadınlar günün sonunda saygısızlık görür hep
Evet biri için post giymeye gerek yok 😃
Bende ikiside eşit gider... Nursuz olmasında 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?