Merhaba, bende ikisi de var. Çillerden dolayı şanssız olduğumu düşünüyorum. Belki de yanılıyorum bilmem ki. Bence gamzeleri olan kadınlar daha çekici. Evet dediğim gibi çillerin çekici olmadığını düşünüyorum ben. Tabi güzellik görecelidir kesinlikle ve kesinlikle.
gamzeyi bir tek ben sevmiyorum herhalde ya benim arada bi çıkıyor hatta ben fark etmiyorum bile çevremdekiler söylüyor her neyse bir ara gamzem olmasını istedim oraya elimi bastırdım ve gerçketen baya belli oluyordu sonra fotoğraf falan çekerken yüzümün simetrik durmadığını fark edip düzleştirmek için masajlar yapmaya başladım. iddefa bu kafar uzun bir şey yazdım tekrar okumadan yolluyom.
Açıkçası bu soruya ne cevap vereceğimi bilmiyorum tam olarak. Gamze ve çil yakıştığı zaman efsane duruyor. Ama sanırım gamzenin ayrı bir güzelliği var. Kadına çekicilik ve tatlılık kazandırdığını düşünüyorum. Keşke benimde olsaydı ama yok :/
Bir bayan olarak söylüyorum gülünce gamzesinin çukuru görünen insanları çok sempatik buluyorum. Ayrıca çil bir çok insan da mevcut zaten . Ama doğuştan ama güneşten yüzde ve ciltte çil oluşuyor. Fakat gamze daha çok nadir insan da görünen bir şey.