İyi olmak düşünceli olmak kötü mü?

İnsanlar fazla iyi niyetli olduğumu bu yüzden üzüleceğimi söylüyorlar, sürekli pozitif gülen etrafına mutluluk gülücük saçmayı çok seven biriyim, mutsuzluğun kötülüğün olduğu ortamda duramıyorum enerjim sömürülüyor ve pozitif güzel enerji alamadığım bir yerde ve biriyle aynı ortamda kalamıyorum, herkese yardım etmeyi seviyorum mesela arkadaşlarımın paraya ihtiyacı olduğunda hemen gönderirim ayarlarım hallederim, sonra bir arkadaşım mı mutsuz mutlu etmek için çabalarım, yakın arkadaşım mesela evli çocuklu ama ne yazık ki mutsuz bir evliliği var ona sürekli maddi manevi destek çıkıyorum kendi gücümce bebeğine sürekli mamadır kıyafettir alıyorum ve bunu severek yapıyorum mutlu oluyorum bundan, sonra otobüste mesela akbili olmayan birileri zorda kalmasın diye yedek akbil bulunduruyorum birazdan fazla saflık ahmaklık var zaten bazen hatta çoğu zaman bu niyetimden dolayı kullanıldım ihanete uğradım ama olsun iyi olmayı seviyorum ve seçiyorum ben çünkü doğam bu, mutluluğu gülümsemeyi seviyorum
Güncellemeler
3 ay
İyi niyetim çoğu zaman suistimal edildi ve bu yüzden hayatımdan insanlarda çıkardım ama ben ben olmaktan vazgeçemem kötü kalplere rağmen, yoksa dominant bir yanımda var narsist belki biraz evet
İyi olmak düşünceli olmak kötü mü?