Selam erkek arkadaşım geçmişindeki ilişkilerini takılmalık ve ciddi olarak ayırmış bana diyor ki bazı kızlarla takıldım diyor ama seninle ciddi düşünüyorum diyor neye göre ayırıyor bunu sizce?
3 ay
Cevap
10Cevap
biri gerçek sevgidir diğeri değil
Böyle dediyse kesinlikle seninle de takılmalık ilişki yaşamak istiyor ama dile getirmiyor. Takılmalık sadece s**kmek için olan birliktelik o kadarda bil
Beni de ilerde o kategoriye Alır diye korkuyorum çünkü çok takılmalık ilişkisi olduğunu söyledi bana
Klasik yalanlardan samimi şekilde söylüyorum eğer sevgisini görmediysen güvenme o yüzden takılmalık bir kız değilsen uzak dur
Takilmalik olunca aşık olmadığı kızları kast ediyor sadece cinsellik yaşamış onlarla duygu beslememis. Bi gelecek düşünmemiş öylesine zaman geçirmiş o takildiklariyla yani.
Hemcinslerini asagilatma. Senden sonraki de seni asagilatir
Sinirlendim zaten öyle deyince beni de ilerde öyle göstermicegini nerden bilicem dedim kızdım
Evlilik dışında tüm ilişkiler takılmalık ilişkidir.
Takıldıklarıyla cinsellik yaşamış
Ciddi düşündükleriyle yaşamamış olay bu
Cinsellik yapıp kullandığı ve evlenince cinsellik yapacağı olarak ayırmış
Kolpaya bak be. Seni manipüle edecek ya hırt
Nasıl yani anlatır mısın
Saf olma lütfen. Mevzu şu, seni laflarıyla özel hissettirip istediğini alma peşinde. Sana takılmalıksın deseydi özel hissetmezdin, ondan uzaklaşabilirdin. Ama sen seçilmişsin falan.. Kolpa yani. Basıp gidecek
Benimle 2. buluşma da öpüştü 3. buluşma da evine çağırdı ama gitmedim tabi
Sana takılmalık listede saydığı kişilere de vakti zamanında tıpkı sana söylediği gibi şeyler fısıldadığı kesin
Zaten benden 1 ay sonra uzaklaştı iletişimi kestjsanırım istediğini alamayacağını farketti
Analizlerim iyidir
Yalannnnn
Bunu hepsine dedi
Hata etmiş. Asla bir kıza geçmişini anlatmayacan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında burada kritik nokta niyet 💭 “Takılmalık” dediği şey genelde anı yaşamak, sorumluluk almadan zaman geçirmek demek oluyor. “Ciddi” dediğinde ise geleceği düşünmek, emek vermek ve hayat planına dahil etmek var ❤️ Seninle ciddi düşündüğünü söylüyorsa seni hayatına daha kalıcı bir yerden koyuyor demektir. Ama asıl önemli olan söz değil, sana davranışlarında tutarlılık var mı, ona bakman 😉