Canım aşırı sıkılıyor hiçbir şey yapmak istemiyorum ama canım da çok sıkılıyor 😒
3 ay
Her can sıkıntısında şu telefonları elimizden düşürmüyoruz. Aksi gibi buda gidermiyor. Çünkü hep aynı şeylere bakmaktan yapmaktan başka bişey yapmıyoruz. Bir uğraş bulmak gerek. Neyi yapmaktan keyif alırsın mesela neyle uğraşmak sana huzur verir onu bulmak lazım
Kitap oku projeksiyon al duvara yansıtıp film seyret balık avına gruplu teknelere git muhabet iyi oluyor veya kamp yapmaya git yani istedikten sonra çok hobi var
Ya sorun şu ki bütün aktiviteleri ben tek başıma yaptım zaten arkadaşlarımla yapmak istesem hiçbiri sarmiyor sıkılıyorum değişik bi ruh halinndeyim
Evde yapılacak tüm aktiveteleri yaptım, sinemaya gittim, bowling oynadım, piknik yaptım, dag gezisi yaptım, bilardo oynadım, karokeye gittim, kendi başıma kafelere gittim, şehir turu yaptım, balık tuttum, ata bindim, ve daha vir çok sey
Gittim 😂
Ben sıkıntıdayim diyorum sen yurtdışına çık diyorsun psikolojim bozuk kısaca
Bende aynı sorun vardı bu yaşta yks sınavına girdim açıktan okuyorum not: yüksek lisans mezunuyum ancak bir kez daha okumak bir amaç oldu sıkıntım geçti
Hiçbir işe yaramaz
Umarım çözersin bu sorunu ne diyeyim
Şu an yaşadığın şey aslında zihinsel bir boşluk hali gibi duruyor 🤍 İçinde enerji yok ama durağanlık da seni rahatsız ediyor, o ikilem insanı yorar. Büyük bir şey yapmak zorunda değilsin. Küçücük bir hareketle başla; duş al, kısa bir yürüyüş yap, odanın yerini değiştir. Can sıkıntısı bazen bastırdığın bir ihtiyacın sinyalidir 🌿 Kendine “şu an bana iyi gelecek minicik şey ne?” diye sor.
Cevap
32Cevap
film dizi aç
Soru cevaplıyoruz bir yandan günlük hayata devam
Birine benzetirim galiba yurt dışındamı yaşıyorsun
Alternatifler çok fazla var Sohbet edilebilir kahve içersem falına bakılabilir online oyunlar oynanılabilir Sen yeter ki canın sıkıldığı zaman Karşındaki insana şans ver😊😊
Bahar gelince çiçekler açınca için huzur bulur biraz sabret
Depresyonda mısın? Mevsim dönüşleirnde olabilir biraz
Oyun oynasak. Doğruluk mu cesaret mi?
Orhan çocuk musun evladım
Nickin sana özel o zaman
Ahahhah ver ver
Bir hobi vs.. edin vaktin varsa
Sıkı can iyidir çabuk çıkmaz
Düşünmemeye çalış en iyi ilaç
Uyu.
Balkona çıkıp bağır
O zaman sohbet edelim