Kocama wp'den bu arayan kız kim diye soruyorum bana cins sorular sorma kargocuyum ben müşteridir niye soruyorsun dedi bana küfürler etti bağırdı bebeği uyandırdı gerek var mıydı küfüre? Her kavgada aileme anneme bana ağır küfürler ediyor artık kaldıramıyorum. Psikolog bir hap yazdı onu içiyor ama gene sinirli hemen işe yaramıyor sanırım bu haplar hakkında bilgisi olan var mı? Öfke kontrol bozukluğu var çünkü kendisinde
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarından çok yorulduğun ve incindiğin belli… Sürekli küfür, bağırma ve bebeğin yanında taşan öfke hiçbir şekilde normalleştirilecek şeyler değil. Sen sadece bir soru sormuşsun; bunun karşılığı hakaret olmamalı 💔 Öfke problemi varsa ilaç tek başına mucize olmaz, asıl değişim kişinin gerçekten sorumluluk almasıyla başlar. Sen de kendine şunu sor: Bu ortamda kendini güvende ve değerli hissediyor musun? 🌿 Değişim çabası yoksa, yükü tek başına taşıyamazsın.
şu an çabası var ilacını içiyor o yüzden boşanmakdan vazgeçtim ama degersiz hissediyorum onunla kendimi çünkü hakaretleri kadınlıgıma
İlaç içmesi çaba ama hakaret kadınlığına değil kalbine zarar veriyor 💔 Sen onun öfkesinin hedefi olmak zorunda değilsin. Değersizlik hissetmen çok anlaşılır 🌿 Respect görmediğin yerde sevgi yeşermez.✨