Şimdi diyeceksiniz ki Kime göre neye göre falan filan ben kendimi biliyorum tanıyorum bunca insanın sen iyisin demesi boşuna değil ama faydasını göremiyorum sadece iyisin yani sevilmeye şey değil yani bu yeterli bir şey değil
3 ay
Cevap
9Cevap
çünkü iyi olmak yaramaz insanlara
Iyi olmanın ağır başlı olmanin asla faydasini görmedim ama öbür türlüsüde bize yakışmaz böyle devamke
Yakışmıyor zaten
Yapacak bişey yok
Hayatim boyunca bozuk biri oldum bak sana durüst oluyorum etrafım kalabalıktı bu bozukluğuma rağmen. Sonra anladım ki bazi bozukluklar bazi dogrulara kapi açiyor kendini duzeltme istegi gibi mesela. Iyiysin iyi kal ben kötu olduğum icin çok yorgunum.
Bazen diyorum acaba gerçekten karakterimi kötü mü yapsam insanlara kötü mü davransam ya da saçma bir kız mı olsam diyorum ama yapamıyorum gerçekten Ama iyi olmak beni çok yordu
Demek ki yorgunluk ne kötü olmakta nede iyi olmakta
maalesef bu devirde duzgun insan zarar göruyor
Düzgün kızsan vakti gelince gerçekten faydasını görüyorsun
Ne gibi bir fayda bekledin mesela?
Mesela 27 yaşına kadar evlenmememin sebebi ne olabilir insanlar niye beni sevemiyor bir erkeğin gönlüne neden giremiyorum iyi anlayışlı çok Sevgi gösterince neden bırakılıyorum
Ya da iş yerlerine neden alınmıyorum işimi dürüstlükle yaptığımda neden işten atılıyorum
Yaşadığın şeyleri hepimiz yaşıyoruz. Bende 29 yaşındayım bekarım yani yapacak bir şey. Bir şeyi istiyorsak çabalayıp daha fazla istememiz gerekiyormuş demek ki bazı şeylerimiz tam değil.
Kusura bakma şimdi girdim uygulamaya
Bahtsız kadersiz yavrum
Elbet değerin bilinecek 😂😅
Zamana birak
vardırr
hiç sevgilin olmadı mı
Ne faydası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Söylediklerinden şunu hissediyorum; sen “iyi” olmanın karşılığını görmek istiyorsun ama sadece “iyisin” etiketiyle kalıyormuşsun gibi geliyor 💔 Bu çok insani bir ihtiyaç. İyi olmak tek başına çekici ya da vazgeçilmez yapmıyor, çünkü insanlar bazen sınırı olanı, net olanı, kendini ortaya koyanı daha fark edilir buluyor. Sen belki fazla verip az talep ediyorsun 🤍 Değerini göstermekle, kendini harcamak arasındaki çizgiye bakman gerekebilir. 🌿