Bunun itici olduğunu çekici olduğunu da söyleyen oldu
Sakin yavaş yavaş konuşan biriyim..
Sakin yavaş yavaş konuşan biriyim..
Sakin biri olmanın çekici veya itici bir yönü olduğunu düşünmüyorum. Herkesin belli bir kişilik yapısı vardır hepimiz birbirimize benzemek aynı olmak zorunda değiliz, böyle karakter farklılıkları hayata çeşitlilik katar ve iyidir. Kimisi sakin olmanın kötü olduğunu söyler bunu söyleyenler fazla tez canlı olanlardır sakin olanlar da çekici bir şey olduğunu belirtir ama bana normal geliyor. Sakin biri olmak kötü olumsuz bir durum değildir böyle kötü söz edenlere aldırmayın moralinizi bozmalarına izin vermeyin.
Cevap
7Cevap
En son böyle birini orta sonda dershane de görmüştüm benim için acayip çekiciydi. Hala ismini bile hatırlıyorum sen düşün
Çok sevindim
Ben hiç sevinmedim o zengin kız ben fakir oğlandım :D :D
😁
Kahretmesin anılarım canlandı :D Hobbit'i izlediysen oradaki canlandırma tanrısı gibiydi :D www.google.com/search
Bence cekici sessiz sakin ne güzel işte
İtici dedin bugün birisi 🥺😔 üzüldüm
Kim dedi itici diyen?
Boş ber öylemdiyenleri sessiz daha iyi bende sessiz sakim utangac çekingen biriyim
Karşımdaki meslea tam tersi olsa benş aldatır bile
Ondan sessiz sakin olsun aldatmaz benş diye düşünüyorum belki yanılıyorum ama ben sessiz biri istiyorum
Mıymıy mı konuşuyorsun
Sakin yavaş konuşuyorsun derler hep
☹️
Üzüldüm ama yaa☹️
Yok ya sen demesen de biri dedi bugün zaten 😔
itici veya çekiciliği yokki bunun
Yavaş yavaş konuşmak çekici yapar seni
Ama itici dedi bugün birisi😔 üzüldüm
Daha önce çekici olduğunu söyleyenler de olmuştu ama bugünkü üzdü beni
Başkalarının yorumlarına göre üzülme
Ay hiç sevmem.
Neden 🥺
😔 üzdün
Nasıl olmalı peki
İticidir efendim
Neden peki
Benim icin öyle tuttugunu koparan ototriter erkekleri kullanan hanfendi ilgi cekicidir
Sen çekingen karakterde misin
Efendim ben söz dinleyen karakterdeyim faturaları ödeyen yemek hazırlayan
Bir az evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?