Yani evdeyken öyle olduğumu düşünüyorum hatta hani burada soru bile açarım kızlarla nasıl konuşulur, çekiniyorum falan diye. Reelde hiç öyle değil, kızlar konuşmaya çalışınca ben soğuk konuşuyorum sklemiyor gibi.
3 ay
Duruşun nasıl kardeşim mesela boyun kaç yüzün beğeniliyor mu yaydığın enerji ile de alakalı mesela sen ümitsiz isteksiz durgun durursan kızlar yüz vermiyor ama ortama girerken kendinden emin kesin bir kızı tavlayıp çıkarım havası ve duruşu sergilersen dikkat çekersin
Kızlar için ilk görünüşe bakıyor giyime boya yüze bakıyorlar ardından duruşa havasına enerjiye bakıyorlar
Misal iş yerindesin hayattan ümidi kesmiş yüzün soluk isteksiz vs gibi görünüyorsan sıkıntı kızlar pek yanaşmıyor öyle erkeklere sıkıcı buluyor
Eğer tipin boy pos varsa Instagram dan sosyalden ekleyip konuşmaya flörtleşmeye çalış biraz kızları çöz
Birde çekingen olma misal kız seni umursamıyor ise sende umursama ve hemen yüzünde düşmesin ortamı da terketme o kalkıp gitsin
Ya sosyal medyayı kullanmayı çok istiyorum Instagram falan ama olmuyor. Açtığım hesapları Instagram kapatıyor sanırım telefon ve telefon no değiştirmem lazım. Telefon değişirsem iPhone istiyorum onun içinde para biriktirmem lazım. Saçma bı döngüdeyim. Belki kızlar beni Instagramda bulmak isteyecek ama Instagramim yok
Aslında sen kendini yanlış okuyorsun gibi geldi bana 🌿 Evdeyken zihnin fazla çalışıyor, “ya beceremezsem” diye senaryolar yazıyor olabilir. Bu da seni özgüvensiz sanmana yol açıyor. Ama reelde öyle değilsin; tam tersine savunma mekanizması olarak soğuk duruyorsun 😌 Bu çoğu zaman umursamamak değil, kontrolü kaybetmemek isteğidir. Sen asosyal değil, duygusal risk almaktan çekinen birisin gibi görünüyor 💭✨
Cevap
3Cevap
Gtunu hadi ordan
Git 31 çek bana oral seks yap
Ablamla yat
Kendine güven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?