Arkadaşım yok sevgilim yok dostum yok. Sadece haftada 2 gün işe gidiyorum. Diğer zamanlarda KPSS çalışıyorum, bu kadar. Sanki hayat bomboş geliyor can sıkıntısından bunalıyorum
3 ay
Arkadaşım yok sevgilim yok dostum yok. Sadece haftada 2 gün işe gidiyorum. Diğer zamanlarda KPSS çalışıyorum, bu kadar. Sanki hayat bomboş geliyor can sıkıntısından bunalıyorum
Allah bekletiyorsa güzelleştireceğindendir. Hayatımın iğrenç olduğu bir dönem vardı. Aile problemleri, yığun çalışma, maddi zorluklar... sonra şehir ve iş değiştirdim, hayatım 6 ay içinde harika oldu. Ailemle aram düzeldi, eşimle tanıştım vs. Sabrın sonu selamet, tevekküle inanırım ben
Benim anlattığım şey cocuklugumdan beri böyle
Benim de öyleydi ama önce düşünce tarzını değiştirmen gerek. Ben heo böyleydim hep böyle olacağım diye kendini şartlayıp salarsan böyle gider. Çaba lazım
Böyle dönemler olur takma kafana. En azından bir sağlık problemin yok, ne bileyim sevdiklerin sağlamdır vs bu şekilde düşün. Kendinden daha kötü senaryoları düşünmekte fayda var.
Bazen sıkıntıdan kafayı yiyecek gibi oluyorum. Sonra en azından ailem. var sağlık problemim yok diye şükrediyorum
Arkadaş edinebilirsin veya eski arkadaşlarınla görüşebilirsin en azından
Yok valla onu beceremiyorum 🤦♀️ yeni ortamlara sosyal ortamlara giriyorum ama kimseyle birebir arkadaşlık olmuyor
Konuşkan sıcakkanlı biri değilsin galiba
Yazdıklarından yalnızlık ve sıkışmışlık hissi geliyor, bu insanı gerçekten yoruyor 🌫️ 28 yaşındasın ve hayatın şu an sadece iş ve KPSS arasında sıkışmış gibi hissettiriyor, o yüzden amaçsızlık duygun çok anlaşılır. Ama şunu fark etmelisin; sen aslında çabalayan birisin. Hedefin var ve emek veriyorsun 🎯
Sorun hayatsızlık değil, sosyal beslenme eksikliği. İnsan temas etmeden, paylaşmadan solar 🌱 Küçük rutinler eklemeyi dene; yürüyüş, kurs, gönüllülük gibi. Hayat bir anda dolmaz ama sen hareket ettikçe anlam artar 💛
Cevap
6Cevap
Başarılar dilerim en azından burdaki insanlar gibi değilsin inşallah kpssden güzel bir derece ile hayaline ulaşırsın
Zor bir durum gerçekten
donguyu kirman gerek bj sekilde
Arkadaşının olmaması büyük bir şansızlık olmuş
Kendi içine kapanmışsın belli ki
Hep öyleydim
Çocukluktan gelen bir şey mi
Evet travmalardan gelen bir şey
Özel değilse dinleyebilirim belki bir derman olur
Öyle gerçekten
Hışheldin
Ne güzel yas kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?