bu tür kişileri eleştirenler var orası kötü burası kötü sdlksjklkdk
Sizi aşağıya çekmeye çalışanlara karşı ne tepki veriyorsunuz?
bu tür kişileri eleştirenler var orası kötü burası kötü sdlksjklkdk
Hayatta hiçbir başarısı olmayanlar var ya burada da var o tiplemeler, hele ki kızlardan çok çekemeyenler var. Hayatında kaç tane başarılı insan gördün mesela? Fiziğimi eleştiriyor saçma sapan bilgimi eleştiriyor. Yardımcı oluyorsun tripleniyor seni aşağıya çekiyor, ulan Zyzz gibi adamları beğenmiyorlar :D İlla ki size de böyle ezik tipler denk gelmiştir. Siz ne düşünüyorsunuz bu ezikler hakkında? Yani eleştirebilirsin de aşağıya niye çekmeye çalışıyorsun anlamıyorum.
Eskiden daha çok açıklama yapma ihtiyacı hissederdim. Şimdi ise enerjimi korumayı tercih ediyorum. İnsan sizi aşağı çekmeye çalışıyorsa çoğu zaman sorun siz değilsinizdir. Mesafemi koyarım, yoluma bakarım. Çünkü bazen en güçlü cevap sessizce ilerlemektir.
Kanka bu site böyle bir yer maalesef. Herkes gizli profile güvenip içindeki pisliği etrafa saçıyor. Kıskanıyorlar çünkü kendilerinde olmayan özelliklere sahip insanlara tahammülleri yok. Ve tabii buradaki tipleri çok fazla takmamak lazım yoksa kafayı yedirtirler adama.
Hiç kimse kendinden daha kötü durumda olanı kıskanmaz. Bir de öyle bakmak lazım
İnsanların fikirleri çok saçma sapan olabiliyor. Kendimi bilip onların seslerini duymazdım. Zaten aşağıya çekmeye çalışıyolarsa ulaşamadıkları içindir.
Aramızdaki mesafe çok uzun eziklerle, beni ne eleştirebilirler ne de ulaşabilirler sadece çabalasınlar spor olur. Zirvedeyiz duymuyoruz :D
💪
Teşekkür ederim:))
Yazdıklarında ciddi bir öfke var, hissediliyor. 23 yaşında bir erkek olarak kendini kanıtlama enerjin yüksek, bu çok doğal 💪 Ama şunu fark etmen önemli: Seni aşağı çekmeye çalışan biri aslında senin seviyene çıkamadığı için bunu yapar. Gerçekten güçlü insan sessizce ilerler 😉 Fizikle ya da bilgiyle ilgili laf edenlere savunma yaparak değil, duruşunla cevap ver. Tepki verdikçe beslenirler, sakin kaldıkça küçülürler. İç huzurun, onların yorumundan daha değerli ✨
Cevap
4Cevap
yukarıdan bakıp onlara ait olduğu yerin alçaklar olduğunu gösteriyorum
adamsın
Eyvallah sende
Tepkim ektedir dhhhd
https://www.youtube.com/embed/Do_cPengJsEÖyle insanları hayatımdan çıkartıyorum. Hem de hiç çekinmeden yapıyorum
Ne güzel bir soru olmuş maşallah sana yuhumu alayım cevaplı cam kral 😂😴😪
Tabiki en çok dinlenmeyi ben hak edıyom ya normalde saat 8 de kalkar ders çalışıtdım hava öldürcek kadar soğuk uyku çoh tatlı geldi birazcık daha uyucam sonra çalışcam kızlarr da çatlasın 😴😴😂
Çünkü onlar da biliyorlar benim yükseldiğimi önceden buradakiler bana acır bazıları da ezik yerine koyarlardı şimdi ben yükseliyorum onlarda kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırdılar 😂😂 bırak çatlasın lar ne oldukları belli zaten gizliye alıp klavye arkasından lak lak yapıyor işte..🙂😴😴😴
Hayatım da barındırmam. Kötü insana ihtiyacım yok.
Öyle insanlardan uzak durun ve yukardan selam yollayın gökyüzü bizimdir bir anka kuşu gibi
Silip atıyorum ne yapcam 😂benim kötülüğümu isteyenleri ben direk atarım çöp parçası gibi kenara
Genel olarak ilgilenmiyorum, ama fazla ileriye gidildiği zaman gerekeni yapıyorum
alttan alınmicak gibiyse bende onu aşağı çekerim haddini bildiririm sonra da hayatımdan çıkar
İlgilenmiyorum debelensin dursun shsjdjdl
Onlar kıskanç ama seni öyle bir seviyeye getirirler ki sen bile kendinden şüphe edersin
Uzak durmaya, az muhattap olmaya calısıyorum.
uzak geziyorum hepsinden
Çekiyormus gibi hissettirip ezerim 😂
Değilim tabi 😂
Kim beni aşağıya çekmek ister ki saçma gelir
cok var oyle insanlar, umursamamak lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?