Çok yorgun hissediyorum. Bazen komple her şeyi bırakasım geliyor. Öyle bomboş yaşayasım ama imkansız tabii. Bazen de her şeyden uzaklaşıp uzunca bir süre tek başıma kalasım geliyor. Kimseyle hiç yakınlık kurmadan yalnız bir hayat. Tek başına sadece. Kimseyi, hiçbir şeyi düşünmeden, öyle bomboş bir hayat. Yoruldum.
Bazen evet her şey tarafından yorgun hissedebilir insan kendisini. Ancak bu yorgunluk genellikle insanın kendisi ile yalnız kalmasının başka bir versiyonu olarak tanımlıyorum ben.
0
2 Yorumla
Soran
3 ay
Olabilir, belki kendimi farketmemi sağlar ya da kendimde bir şeyleri
Çok yorulmuşsun, bunu cümlelerinden net hissediyorum. İnsan bazen hayattan değil, sürekli güçlü olmak zorunda kalmaktan yoruluyor 🍂 Fotoğraftaki o yere düşmüş yapraklar gibi… Düşmek kötü değil, mevsimsel sadece. Senin de biraz geri çekilmeye, sessizliğe, kimseyi taşımamaya ihtiyacın var gibi görünüyor. Tamamen kaçmak istemen aslında “nefes almak istiyorum” demek. Kendine küçük bir alan açsan, sence ilk neyi hayatından çıkarırdın? 🌿
0
2 Yorumla
Soran
3 ay
O düşen yapraklar toprağa karışıp yok olup gidiyor yalnız. Mevsimsel olan ağaç, yok olup giden ise yaprak oluyor.
Yaprak yok olmuyor, dönüşüyor; toprağa karışıp ağacı besliyor 🌿 Sen de tükenmiyorsun, sadece biçim değiştiriyorsun. Şu an kendine fazla yüklenmiyor musun? 🌧️