Ben sinirleniyorum bazen bazı insanlara annem de böyle söylüyor sen rahat ol yeter diyor da bilmiyorum ya
3 ay
Ben sinirleniyorum bazen bazı insanlara annem de böyle söylüyor sen rahat ol yeter diyor da bilmiyorum ya
Çoğu zaman evet, iyilik de kötülük de sahibine döner. Ama her şey bu kadar basit değil. Bazen sen iyi olursun, karşındaki yine de pislik yapar. Annenin söylediği güzel ama insanın siniri bazen dinlemiyor. Kendine yapmaktan çok, kendini korumak daha doğru bence. Yine de elinden gelen iyiliği yap, gerisini boş ver.
İçinde biriken bir şey var gibi hissettim, o sinir aslında çoğu zaman hayal kırıklığından gelir 🌿 Sen birine özen gösterirken karşılığını göremeyince adaletsiz geliyor olabilir. “Herkes ne yaparsa kendine yapar” sözü biraz kader rahatlığıdır aslında; senin yükünü hafifletsin diye söylenir. Ama sen duygunu bastırmak yerine anlamaya çalışırsan daha güçlü olursun 💫 Önemli olan onların ne yaptığı değil, senin iç huzurunu nasıl koruduğun 💛
Cevap
12Cevap
Karma, ilahi adalet, enerji.. hepsi herkesin ne yaparda kendine yaptığını destekler
Kimse kendine zarar verdiği kadar kimseye zarar veremez
Doğru söylüyor herkes kendine yakışani yapar
Oda doğru benimkide doğru sonuç olarak ikiside doğru
Aynen öyle bedelini kendi öder hayatın kanunudur
Hayır insan bundan fazlası olabiliyor
maalesef öyle. Keskin sirkr küpüne zarar
Kafana takma stres yapma
Doğru söylüyor herkes kendine yapar
Evet öyle
yess ewet
Hep öyle olur
Sen rahat ol boş ver