Hayatınızda sizi en çok güldüren, en çok mutlu eden küçük an neydi
3 ay
Hayatta en çok güldürebilen bilmiyorum ama dün bir öğrencimin kardeşi doğmuş, mutluluğunu bizimle paylaştı, onun bu kadar heyecanlı olması beni bile mutlu etti.
Ne kadar güzel bir hismiş gerçekten başkasının mutluluğu bile insana bulaşıyor senin de o an mutlu olmana sevindim umarım kardeşiyle harika anılar biriktirir 🙂
Teşekkürler, umarım 🙂
Rica ederim🙂
Çok mutlu eden anlar vardı. Yakın zamanlarda Annem için Avmye hediye almaya gittiğim zaman yeni yürümeye başlayan bir masumcuk karşıma çıkmıştı (arkasında babası vardı tabi ki) bana doğru yürüyüp içten tebessümünü görmek o kadar mutlu oldum ki 😊
Küçük bir kızın hayran hayran bakışlarıydı. Nasıl yani bu bana mı, sen bana hediye mi verdin? dercesine bakan ışıl ışıl gözleri ve iki gün sonrasında doğacak "ben varım, kıymete sevgiye değerim" düşüncesinin izleri..
Aaa çok güzelmiş öyle bir anlatım tarzın var ki insan anlattığını yaşamış gibi mutlu
Rica ederim kitap yazmanız lazım
👍🙂
En mutlu eden şey kardeşimin olacak olmasıydı sanırım
Ne güzel bir duygu umarım kardeşinle mutlu dolu anılarınız olur
Teşekkür ederiz
Rica ederim 🙂
En çok güldüğüm ve mutlu olduğum anlardan biri, yağmurlu bir günde arkadaşlarımla plansızca denize girdiğimiz andı. Üşüyorduk ama kahkahadan karnımıza ağrı girmişti. O an fark ettim ki mutluluk büyük organizasyonlarda değil, tamamen spontan ve samimi anlarda saklı 😄🌊 Sen de dönüp baktığında, muhtemelen en çok kalbini ısıtan şeyin bir bakış, bir kahkaha ya da beklenmedik bir mesaj olduğunu göreceksin 💛
Cevap
1Cevap
olmadı hiç.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?