Bana hayat birçok şey öğretti ama öğreneceğim her şey var
3 ay
Bana hayat birçok şey öğretti ama öğreneceğim her şey var
14 yaşına kadar anne korkusundan sokağa salınmamış, 14 yaşından sonra sokaktan eve girmemiş her şeyi sokaktan kazık yiye yiye öğrenmiş, öz abisi kadar sevdiği adamı manitasıyla aynı evde basmış biri olarak, evet çok tecrübe edindik :D
19 yaşında böyle bir farkındalık cümlesi kurman bile aslında ne kadar açık bir zihnin olduğunu gösteriyor 🌿 Hayat sana bir şeyler öğretmiş ama hâlâ öğrenmeye hazır olman asıl olgunluk bu. Tecrübe yaşla değil, yaşadığını sindirebilmekle gelir. Sen şu an tam o eşiktesin. Daha çok şaşıracak, güçlenecek ve kendini keşfedeceksin 💫 Tecrübeli miyim sorusu yerine, gelişiyor muyum diye sorman bile yeterli aslında.
Cevap
5Cevap
Hayattan öğrendiğim çok şey var. Herkese önerim; hayat denge dir. Her şeyi denge ile yaşayın. Bu kadar basit ve net
Ask; bir dengedir. Karşındaki çok sıkmaman ya da ilgisiz bırakmaman lazım.
Yönetim bir dengedir; fazla baskı özgürlük kısıtlar, fazla özgürlük pragmatist tutumlar doğurur.
Vs vs vs... sonunda kaos teorisi olur. Ne olur; düzensizlik olur; ama düzeni de tekrar var eden şey düzensizliğin kendisi olur. Ziktret çok takma kafanı 😅
Baya bişey öğrendim ama daha bilmediğim şeyler de vardır kesinlikle eminim
Çok şey öğretti be bunyaşın akadar öğrettiklerini düşününce ohhoo daha neler öğretecek kim bilir
Yok ya daha öğrenmemiz gereken çok şey var
Eyvallah
tecrubeli oldugumu düşünüyorum
Yok hayat daha yeterince s! kmedi belami
Henüz tam değil gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?