Günaydın bu sabah içim içime sığmadı ve bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim zengin akrabalarımı ya da ailemi iftara çağırmak yerine , iki gün önce iyilik yolu derneği vasıtasıyla Tanzanya için hayır amaçlı bir koç ve 100 kişilik yemek ikramı yardımında bulundum , dün adıma kurbanlı yemek ikramı verilmiş , gece an an resimler ve videolar geldi , videoları izlerken buruk bir sevinç yaşadım ama vicdanen de beni inanılmaz mutlu etti , bu duygu anlatılmaz yaşanır derler ya işte öyle bir şey 🤗🥺 yapılan iyilik paylaşılmaz bunun bilincinde bir insanım ama belki bir hayra vesile olurum düşüncesiyle mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim 🙏🤗 gönlüm isterdi ki daha fazla yapabileyim ama bütçem dahilinde bir şey yapabildim , Rabbim kabul etsin inşallah 🙏
STK'lar pek güvenilir gelmiyor kulağa. Ancak İYD hakkında bir olumsuz görüş bulamadım. Güvenilir olmadığına dair bir kanaat oluşturamadım. Bu demektir ki güvenilir... Mutluluğunu şimdi paylaşabilirim.
Gerçekten güzel düşünmüşsün. Bana kalırsa sağı solu doyurmak yerine, gerçekten ihtiyacı olanı doyurmak ve onlara bir nebze olsun umut oluşturmak daha hayırlı ve daha kabul edilebilir bir olay. Yapılan yardımlarda bütçe önemli, evet ama niyet daha da önemli. Niyetin gayet hoş ve insani. Tebrik ve teşekkür ederim.
3. fotoğraftaki kızzz çok tatlıııı. :D Şunun bakışa baakk. Masumm ve ponçik.
Seni o güzel yüreğinden öpüyorum değerli arkadaşım. Çok güzel bir şey yapmışsın. Ben dr geçmişte ülkemizde okuyan Türk soylu çocuklar için 70-80 kişilik iftarlar vermiştim. Allah kazancını da hayrını da artırsın.
Mutluluk paylaşıldıkça çoğalan bir duygu. Elbette bir elin verdiğini diğer elin görmemesi gerekir ancak iyiliğe ve hayra teşvik amaçlı paylaşımlar yapılabilir. Sayısızca mülk sahibi insan var, en azından canlılara mama , su verilip açlık sınırı yüksekte 📈 bulunan ülkedeki çocuklara , ailelere bağışta bulunabilirler. Mutlu olmak başkalarının mutluluğuyla mutlu olma sanatı 🎨 bazen. Allah hayır yapanların hayrını kabul etsin. 💓🎗
Çok güzel bir kalbin var ablacığım keşke herkes elindekini biraz paylaşsa da dünyada aç yoksul çocuk kalmasa İyilik paylaştıkça çoğalır senin gibi insanların sayısı artsın inşallah Allah yaptığın her iyiliğin karşılığını fazlasıyla versin yerini hep güzelliklerle doldursun 🤍💕
İnan o videoları izlerken yaşadığın o buruk sevinci tahmin edebiliyorum 🥺🤍 İyilik yaptığında insanın içinde oluşan o derin huzur gerçekten tarif edilmez bir duygu. Sen bütçen dahilinde yapabileceğinin en güzelini yapmışsın ve bu bile kocaman bir kalp göstergesi 🌍✨ Paylaşman da çok kıymetli çünkü bazen bir kişinin iyiliği başka birine cesaret olur. Rabbim gönlüne göre versin, niyetini kabul etsin 🌸🙏
Böyle yardimlarda tabiki millet fark etmez ama öncelik her zaman kendi milletin olmalıdır ben biraz daha ülke içi yardimlari daha dogru biliyorum milletimizde ete hasret bir cok cuck varken sadece etede dehil birxok seye ihtiyac duyanlar varken neden baskasini doyurayım garip geliyor ama Allah kabul etsin güzel bir şey
Sadece Mutluluğunu değil sen müsade edersen mutsuzluğunuda paylaşmak isterim. Herdaim bir DM mesafesindeyim.
Rabbim yaptığın yardımları kabul etsin. şu an hissetiklerini birebir hissediyorum. Bende Afrika Togo'ya yaptım ve bütün manevi yüklerim uçtu gitti sanki. Nasip olursa bu sene tekrarlamak isterim.
Amin canım cümlemizinkini inşallah çok teşekkür ederim 🙏🌸 yaa ne güzel maşallah çok sevindim rabbim sizinde niyetinizi ve hayrınızı kabul etsin inşallah 🙏🥰🌹💖
Allah kabul etsin.. bunu geçen sene ilk defa bende yaptım.. kurbanda lakin.. düşünen varsa gerçekten çok güzel bir şey o gelen videolar çocukların selamları vs bu ulkeden daha ekonomik eğer burada yapqmauan varsa alternatif olarak dusunebilir.. bu senede bir kaç kişi orgutledim daha fazlaaini yapmaya çalışacaz bakalım :))
Yiaa, ben de ilk maaşımla böyle bir hayır yapmak istiyorum. Hem vefat eden sevenlerim hem de kendim için. İnşallah bana da nasip olur. Çok duygulandım 🥹 Allah hayrını kabul etsin, Allah daha çok versin 🙏🌹
Hayırda teşvik edici olmak ne kadar da güzel. Rabbim kazancımızı arttırsın ve daha çok insana dokunabilmeyi nasip eylesin, miktar önemli değil birine iyiliğinin dokunması da nasip işidir. Çok çok çok mutlu oldum senin adına ❤️🥹
Bu tarz etkinliklerin gerçekliğine bir türlü inanamıyorum. Bana fake videolarmış gibi geliyor ve samimi gelmiyor. Yoksa bence de çok güzel bir jest/hareket fakat din/duygu sömürgesi ticareti ülkemizde ne yazık ki aşırı yaygın
Bende öyle düşünüyordum gerçekten verdiğimiz para ile yemek ya da ihtiyaçlar karşılanıyor mu diye emin olun ismimin yazılı olduğu her an kurban kesiminden tutun yapılan yemekler, dağıtma anı sesli video olarak atıldı ayrıca mesaj ile de bu belirtildi , hatta dün gece ben watsap durumu yaptım videoları üç akrabam bunu görüp bende yapmak istiyorum diyince telefon numarası ve nasıl yapması gerektiği konusunda yardımcı olmaya çalıştım
İşin tuhaf yanı Afrika yer altı kaynakları olarak dünyanın en zengin kıtası Ama gel gör ki insanlar bu madenlerin üstünde aç arık yaşıyorlar Rabbim hayrınızı kabul eylesin
Allah razı olsun ne güzel bu mutluluğu paylaşmak güzeldir ama bir elinin verdiğini diğer elin bilmesin bilmesi gereken Allah bildikten sonra biz ne desek boş
Tebrik ederim, bu ayda Tanzanya için hayır yapmak çok sevap. Bende ilerde yapmayı düşünüyorum. Yetimleri güldürmek, onların yarasına zerre dokunmak isterim.
Allah kabul eylesin bende her ay elimden geldiğince yemek vermeyeceğim çalışıyorum gazze de bebeklere bez yardımı yapıyorum Rabbim kabul eylesin inşallah
Allah kabul etsin daha fazla iyilik yapıp daha fazla mutlu etmeyi nasip etsin rabbim. Bu yapılan hiç bir iyilik boşa gitmez gün gelir misliyle karşına çıkacak 🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Bende siz gibi düşünüyordum , acaba gerçekten ihtiyac sahiplerine ulaşıyormu bu yardımlar, gerçekten yemek ve giyim ihtiyaçlari karşılaniyirmu diye tereddüt ediyordum bu iyilik yolu derneği vasıtasıyla yardımda bulundum , emin olun ki an an kurban kesiminden tutun yemek dağıtımı, yapılan yemekler ismim adına dağıtılmış hem sesli video olarak hem resim olarak gece atildi , ayrıca mesaj yolu ile de bilgilendirildim. Hatta videoları da paylaşmak istemiştim lakin ad soyadım geçtiği için bunu yapamadım gelen bir kaç görseli kullsndim , yardım yaptığınız da herhangi bir bütçe sınırıniz yok ne kadar kişilik yemek vermek istiyorsaniz ya da kaç kurban bağışı yapmak istiyorsanız bunu kendiniz bütçeniz dahilinde karar veriyorsunuz
Ne güzel valla çok sevindim bende hatta buna benzer dün sordum baktım çoğu kişi dolandırıcı diyince bir arkadaşa denk geldim o da bir aileye yardım ediyormuş bende artık gücümün yettiği kadar o kişinin ibanına attım