Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim?

Merhaba arkadaşlar ben bugün yurt dışına kabul edildim yurt dışında Almanya'da bir sirkette ve hiç dostum olmadığı için sizinle paylaşmak istedim ben Almanya'da oyun şirketine üniversiteler acilasiya kadar çalışacağım ben ilkokulumu kenar mahallede ortaokulumu yine berbat bir kenar mahallelerde okuyarak büyüdüm hayatım böyle geçti babam ıssız di ne iş bulursa çalışırdı annem desek saten ev hanımı liseyi de teoga girmiştim teogda derece yaparak bir Anadolu lisesine girmiştim aslında fen liseside olucakti ancak ben yaramaz biriydim hocalarım ortaokul başarı notumu düşürdü böyle olunca lise hayatımda Anadolu lisesinde bitirdim yine diploma notum çok düşük bir şekilde mezun olup mezuna biraktim çalışarak İTÜ kontrol ve otomasyon mühendisliğini kazandım daha sonra üniversitede birinci oldum ikinci sınıfta fakülte birincisi olarak çap yaptım bilgisayar mühendisliğine ordan 3. Sınıftayım şu an fakülte birincisiyim halen ve devam etmekteyim Almanya'da bir oyun şirketine başvuru yaptım hemen kabul ettiler aylık çok yüksek bir maaşla hayatım düzene girdi Allah hepinizin gönlüne göre versin Allah'ım bana bu günlerinde gösterdi çok mutluyum hayatımda ise ne sigara ne alkol var çok mutlu oldum 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim?