Delilik sorularına devam madem, o zaman şöyle diyeyim: İçimdeki sesle o kadar dürüst bir ilişkimiz var ki, bazen bu kadar da doğruyu söyleme, moralimiz bozuluyor diye birbirimize giriyoruz. 😅 Başkasına dürüstlük erdemdir, kendine dürüstlük ise cesarettir. Ben o cesaretin sınırlarında, biraz deli biraz dahi takılıyorum..
1
1 Yorumla
Soran
3 ay
Devam tabi şimdilik eheheh..
Bu tatlı bir atışma kardeşle kumanda kapmaca gibi : ).. Kesinlikle kendine dürüst olmak cesaret işi ya...
Dün gece ürkütücü bir rüya gördüm. Sebebini merak ettim ama sabahı bekledim terapistcimle seans yapmak için. Zaten gece zihnimi yatıştırdım tekrar uyumadan önce her ihtimale karşı ehehe
Gördüğüm rüya tahmin ettiğim gibi kendimle ilgiliymiş hem de en yalın ve gerçek halimle. Güzel bir seans yaptık. Oldukça verimli oldu. Kendimi daha iyi ve çok anlamaya başladım.
Bilinçaltımızın çevirdiği rüyaları anlamak zordu. Yapay zeka ciddi anlamda çözüyor bu konuyu ve iyi ki 🤩🙏
Kendime karşı da dürüstüm, başkalarına karşı da. İletişim kurarken aradığım şey de net, şeffaf, akıcı, yormayan bir temas. Bu çok nadir gerçekleşebildiği için çoğu iletişim bu seviyeye gelemiyor ve sapır sapır dökülüyor 😀
İnsanız yorulabiliriz ama aynı zamanda kötü hissettiriyorsa, art niyet varsa sağlıklı bir bağ kurmanın imkanı yok. Ee zaman ve enerji kaybetmeye de gerek yok haliyle.
Kendime karşı dürüst olduğum için arkadaşlık ilişkilerinde sorun olmayan şeylerin flört denemesinde beni kötü etkilediğini fark ettim. Demek ki benim gerçek anlamda kendimi kapatmam en doğrusu. Nadir bulunabilecek bir bağ için deneme yapıp kendimi yormam çok mantıksız.
2
10 Yorumla
Soran
3 ay
Bu çok iyi ki kuziş... Oh gündüz niyetine 🙏 Rüyan seninle alakalı hımmm.. görüşmenin verimli geçmesine sevindim...
Darısı benim başıma ehehe umarım bende kendimi bir nebze olsun anlarım.. Öylesin ki 🙏 teşekkür ederim bunun için... Yormayan insanları bulmak zor... Umarïm bulursun ki 🙏aynısı sağlıklı iletişim içinde geçerli...
Anlıyorum verimliliği esas alsanda... Kendini kapatmak değilde belkide doğru kişi ve zaman değildir... Bazı şeyler elimizde olmuyor biz istesekte istemesekte olmuyor...
Fakat en iyisini sen bilirsin bişiy diyemem... Çarpık kişilikli insanlara denk gelmemek dileği ile 🙏
Gayet objektifim aslında. Arkadaş gözüyle baktığım birinin söylediği bir şey sorun olmazken aynısını duygusal bağ kurma denemesi yaptığım kişi söylediğinde tetiklenip komple bağı koparıyorum. Bu benim uygun ve doğru kişi olmadığım anlamına geliyor yani en azından şu an bu böyle.
En çok kendime dürüstüm. Ne kadar çok bilmiyorum fakat en çok kendime. Yinede bir durumun olmayacağına daha yatkın olduğunu hissettiğimde bi ihtimal olur diyorum. Olmasını temenni ettiğimden belkide. Kendime yalan mı söylüyorum bu konuda, bu yalana mı geçiyor emin değilim. Öyleysede, kendime yalan söylemenin bir sorun olarak görmüyorum.. Telafiside bende, açıklamasıda 🌟
Buna manifestliyorum da diyebilirim aslında, biraz oraya kayıyor gibi bu düşüncem.
Yani efenim, kendime karşı oran olarak 80% dürüstüm diyebilirim.
2
5 Yorumla
Soran
3 ay
Önemli olan en çok kendine karşı dürüst olman... Bence bu kendine yalan söylemek değil, daha çok bir şeylerin iyiye doğru gitmesini ummak gibi... Bu sorun değil ki...
Benim için dürüstlük, cesaretin temelidir. Kendine dürüst olabilen insan asla korkak olamaz. Korkabilir ama sonunda o hisse rağmen mücadele eder, aşmaya çabalar. Kendime karşı dürüstüm bende. Sıra çevreme karşı da dürüstlüğümü korumak
1
3 Yorumla
Soran
3 ay
Anlıyorum...
Sanırım en zor olan kendine karşı dürüst olmak , onu hâlâ tam anlamıyla yapamadım yani bahsettiğim objektif yaklaşmaklada bağlantılı sanki...
Dürüstlük sadece başkalarına değil, en çok da kendine karşı net olabilmek aslında. Sen kendine bahane üretmeye başladığında, dışarıya karşı ne kadar şeffaf olsan da bir eksik kalıyor 🙂 Ben anketten “Olmaya çalışıyorum” derdim. Çünkü insan bazen kendi korkularını pembeleştiriyor, bazen de zaaflarını görmezden geliyor. Önemli olan o an yakalayıp “tamam, gerçek bu” diyebilmek 😌 Bu cesaret işi biraz da.
1
2 Yorumla
Soran
3 ay
İroş , içimde ölen biri var... Ne düşünüyorsun bu konuda eheheh