Kumral babyface yengeç erkeğiyim masum duruyorum. Ne düşünüyorsunuz
3 ay
Kumral babyface yengeç erkeğiyim masum duruyorum. Ne düşünüyorsunuz
Cevap
1Cevap
İlk aşkı değilse başka kadını pek de takmaz ve kindar olma potansiyeli yüksek diyorum genelde.
doğru
insanları analiz ederken burcları dikkate almam.
allah allah pembe profilde erkek misin yoksa kızlar burca çok bakar
evet bence de ön yargılı insanlarla düşüncelerimi paylaşmakla hata yapıyorum.
şaka yaptım küsme
küseceğim biri değilsin:)
tanısan aşık olcağın ilk adam olurdum. Allahtan tanımıyosun
işte hayatı, hayali kalıplaşmış düşüncelerden ibaret olan bir mahlukatsın. seninle iletişime de geçilmez, sohbet de edilmez mesela. kaybol:)
hayatı ve insanları bu kadar ciddiye alan biriyle sohbet edilmez. Sizin gibş tipler çekilmiyo asla
hayatında göreceğin en samimi anlayışlı insanım aslında. bak sana bir şey diyeyim, bir insanla ilk konuştuğunda ona tüm samimiyetini vermemelisin.
bende zaten biriyle tanışır tanışmaz samimi davranmıyorum gerçek hayatta. Burası anonim bi yer kim olduğumu bilmiyosun rahat yazıyorum
yaptığın benliğini kaybetmene sebep olacaktır bir süre sonra aklında tutarsızlıklar, birden fazla kişilikler oluşacaktır.
birden fazla kişiliğe sahibim zaten. Biinsanı kendime aşık etmek için farklı farklı rollere bürünüyorum kendimi farklı tanıtıyorum her seferinde. O kişiyi tanıyıp kafasındaki ideal erkek kategorisine girmeye çalışıyorum işe de yarıyor. Bu sayede kızı elde ediyorum ve üzmek ağlatmak daha kolay oluyo
umarım akıl sağlığına kavuşursun
HDJDNDKSNDMCMDK PATLADIM MK
kxaşfkaldjslfjf komik değil git.
yoo diyiş şeklin komikti aslında komik kızmışsın da
anlıyorum kanz iyi geceler umarım ıyılesırsın bb
iyi geceler inş
Hiç bilmiyorum
Bir yengeç burcu olarak çok korkunçlar
niye hfsnc
1 tane tanıdım tanımaz olaydım
valla bende öyle 2 tane exime travmalar yaşattım baya hepimix aynıyız sanırım
Oho birde söylüyor musun
evet hemde gülerek. fena zevk alıyorum karşımdaki kişiyi ağlatmaktan
Gıcık
olm bişi dicem exim gibi konuşuyon baş harfi ne isminin
Sanmam sen benimki gibi konuşmuyorsun
he tamam sıkıntı yok seninki neler yaşattı sana
Aldatma
bu adam aynı ben
Pislik ya o pişman ama
pişman ama affedene kadar pişman. Affet tekrae aldatır
İyyyy trip full hd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yengeç erkeğiysen, dışarıdan masum ve yumuşak görünmen çok normal 🌙 Babyface olman da o koruyucu, içe dönük enerjiyi daha belirgin yapıyor. Sen aslında sezgisel, sahiplenen ve duygusal derinliği olan birisin. Doğru kişiye çok sadık olursun ama kırıldığında kabuğuna çekilirsin 🦀 Eğer o masum görüntünün arkasında duygularını dengede tutmayı başarıyorsan, gerçekten etkileyici bir profil çiziyorsun ✨