İş ortamında yalakalık yapıp yalandan yüze gülüp çok çalışmadığı halde çalışmış gibi yapanlar bunu nasıl beceriyor?

açık ofiste çalışıyoruz 12 tane masa var. herkesin işi ayrı bazı işleri 2 masa yani 2 kişi yapıyor her neyse ben ofiste saygılı mesafeli normal biriyim. yaptığımı söylerim yapmadığımı yapmış gibi göstermem neysem oyum. yediğim içtiğimden komşu masalara hatta tüm ofise ikram ederim yeri gelir kahvaltı yaparken birçok kişiye ikram ederim. yeri gelir tatlı alırım pasta alırım mutfaktaki masaya bırakırım veya herkese ikram ederim. yardıma ihtiyacı olana yardım eder idare edebileceklerimi erken bile gönderirim ama bunların pr yani reklamını yapmam övünmem ön plana çıkıp ilgi görmeyi beklemem. bunları hiç yapmadığı halde en çok çalışan en çok mesai saatlerine riayet eden en çok yardımlaşma yapan insanlarmış gibi ön planda olan değer görenler var. galiba ben bu işleri hiç öğrenemeyeceğim.
İş ortamında yalakalık yapıp yalandan yüze gülüp çok çalışmadığı halde çalışmış gibi yapanlar bunu nasıl beceriyor?