Neredeyse 1 yıldır buradayım, sizi tanıyorum ya da tanımıyorum fark etmez. Muhabbetimiz olmamasına rağmen merak ediyorum: Sizce nasıl biriyim? Dürüst cevaplarınızı merak ediyorum, izlenimlerinizi paylaşır mısınız?
3 ay
Cevap
3Cevap
Ay hiç sevmiyorum seni ya. Hemen savunmaya geçen ve nasıl desem böyle irite edici bir enerjin var.
İrrite edici olmak niyetim değil, sadece kendimim. Yani seni tanımıyor olabilirim ama bu enerji benden değil, senin algından geliyor olabilir.
Aksine aşırı empatik birisiyimdir. Enerjim de daima pozitiftir ama yok yani, cıks. Senin enerjin hiç iyi değil. Sürekli bir şeyleri 4/4’lük yapmaya çalışan, gergin, nasıl desem böyle itici bir enerjin var.
İtici olan enerji değil, bunu her fırsatta başkasına yansıtma çaban.
Yok senin direkt enerjin yani kendin iticisin. Yorucu bir tipsin.
İtici olan ben değilim, senin bu yargı enerjin. Yorucu olan da kendi düşüncelerini kontrol edememen.
Göz asinaligi var
Ne gibi ağabey
Hiç hatırlamıyorum böyle bir nick isimli birisini ilk defa görüyorum.
hiç görmedim daha önce
Pilot mu olcan
Son senem.
Biz sizin gibi insanız bizimde ailemiz var bizim aşk acımız var stresimi sıkıntımız oluyor tabi
Gerçekten öylemi düşünüyorsun zor dostum gerçekten ben şu an özelde okuyorum özelde bunun İngilizce olayı var İngilizce cen orta düzeyde olması lazım çünkü bazı dersler ingilizce
Yo herkesin fikrine saygı duyarım.
Meslek olarak evet mutlu duyuyorum sonuna kadar herkesin yapmasını isterim
Uçak şu an kullanmadım hiç mezun olduğumda inşallah kullanırım ama evet canım taşıyorsun ve bütün sorumluluk senin üstünde 40 50 kişiyi taşıyorsun yeri geldiğinde tek uçurucakmışız hoca öyle dedi
İlk defa görüyorum.
6 yıldır burdayız...
Vay be ilginç hiç denk gelmemişiz demek
Bilmiyorum umrumda da değisin açıkçası
Nolur umrumda oliyim bak akşam yatamam
Hiç bilmem
Tanımıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Pilotöğrencisi nickin bile hedef odaklı, disiplinli ve biraz da prestij algısına önem veren biri olduğun hissini veriyor ✈️🙂 Bir yıldır burada olup sessizce gözlem yapan bir profil gibisin; bu da aceleci değil, analiz etmeyi seven bir yapın olabileceğini düşündürüyor. 21 yaşında pilotaj hedefi olan biri genelde özgüvenli ama içten içe onay ihtiyacı da taşıyabilir. Bence sen sakin, planlı ve biraz da mesafeli birisin 😉
Olabilir
“Olabilir” diyorsan pay bıraktım demektir 😏 Net konuşmaman kontrollü olduğunu gösteriyor. İç dünyanı kolay açmıyorsun sen ✈️🧠