Aslında şöyle söylemek istiyorum. Nedeni her ne kadar bilmesem de beni engellediğin zaman biraz bozulmuştum. Fakat herkesin kendine göre bir sebebi vardır diye düşündüm. Ben senden hiçbir zaman negatif bir elektirik almadım. Güzel bir yüreğin olduğunu düşünüyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 206,5b cevap paylaştı.
Seni iyi biliyorum genelde dobra ve açık sözlüsündür kimseye yaranmak gibi derdin yok dışarıdan ilk bakan soğuk görse de aslında çok kafa dengi birisin ama sadece arkadaşlarına karşı. bunun dışında soru sormayı cevaplamayı seviyorsun sürekli sitede görüyorum. başka aklıma gelen yok ve arkadaşız. yani ben arkadaş olduğumuzu sanıyorum sjsjs
Kocaman bir kalbin var bence gel vatandaş sen de gel seni de kötü niyetsiz böğrüme basayım gibi 😃 seni biraz da art niyetli olmaya davet ediyorum. Deli dolu kafa dengi ponçik birisin 😃
Annem de hep diyor biraz kötü ol ne bu böyle diye 😂 yani kötü olmaktan kastım şu o aslında tam olarak kötü de demiyor sinsi diyor e sinsilik de bana göre kötü bişi sjsjjs sinsi olmam lazım azıcık ahahah
Seni sitede tanıdığım kadarıyla bir kaç kelam etmek isterim. Öncelikle sorularında inceden saplamalarla dolu bol gonderme ler mevcut (arada acaba banada sapladımı dıye dusunmedım degıl) 🤣 kımseye eyvallahın yok dobrasın.. Mizah yapmayı sevıyorsun... Muhtemelen reelde derdin çok hayata boyle meydan okuyorsun..
Baska efendıme soleyım ne var.. Yogurta recel koymak gıbı bır alıskanlıgın var sksks farklı dıllerde muzık dınleme yı sevıyorsun.. Benım gıbı basak burcu degılsın ama senın de takıntıların var 😃 Mesela ex İle next sevgılının adı aynı cıkarsa sen yapamazsın... Herkesle ıletısıme gecebılen, her ortama uyan bır yapın pldugundan dolayı ıkızler oldugunu dusunuyordum Kı ufak bır stalk İle dogru oldugunu anladım.
Hee bırde kendı sorularımda dıkkat ettım en ıyı anlastıgın kısı etıketı dogru yapamayabılırım yanlıs sa sen duzelt @yuvaika olması lazım..
Aşko olmak istediğin zaman sana çok güzel tavsiyeler vermiştim, son maddesinde de kendini camdan aşağı at demiştim. Uyguladın galiba. 😂 Bak sözümü yerine getiriyorum; "Soranlara harika bir aşko kuşkoydu diyeceğiz, söz. "
Seni nasıl mı bilirdim.. harika bir aşko 🐦 koydun..
Bazı kişilere sert kabukları olan, sevdiğin insanlara minnoş, içten gülümsemesini hissettiren, kendi bildiğini okuyan, güçlü, düşünceli bir tatlı kız biliyorum.😌❤🌸
Ben espri olsun diye dedim ama eski sen yok cidden. Eskiden bir klavye uyumumuz vardı senle 😔 artık görüşlerimi boş bırakıyorsun 😔 Ne diye anlaşmıştık aylar önce takipleşirken. Çılgınlar gibi laklak yapmayacak mıydık 🥺 Neden sözünü tutmuyorsun 🥺
Sadece muhafazakarlara mı günah 😄 ayrıca muhafazakar falan değilim. Ha evet bahsederim yine olsa yine bahsederim hatalarımla mutluyum. Evet hata olarak görüyorum çoğunu kendimce böyle bu durum. Başkası ne düşünür bilemem. Rahat bir şekilde davranmayı seviyorum. Belki benim yaptığım hatalar gibi hatalar yapacak insanlar olur ucundan döner. İşin günah kısmından bahsetmiyorum günahı beni ilgilendirmez. Ben çok üzüldüm başkası üzülsün istemem. Benim gibi dönemlerden geçen insanlardan bahsediyorum
Tamam sen o sun. Sadece muhafazakarlara günah değil tabi ki. Herkese günah. Ama Allah in yolunu bilen biri kurallara uysa daha güzel olur. Öburlerini çıkardım zaten gözden. Gunahi beni ilgilendirmez demişin de basindakini ana baba korkusuyla mi takiyorsun🙄
Tesettürlu olmak sadece başında bez parçasını taşımaktan ibaretse diyecek bir şeyim yok sana kardeş. Allah istikamet versin. Hatalarimla mutluyum, günahı beni ilgilendirmez gibi sözler kullanan biriyle bu konuyu tartışmanın bir anlamı yok.
Kimsenin günahı beni ilgilendirmiyor anlamında diyorum. Kimsenin korkusuyla takmıyorum ki kendi isteğimle kapandım kendi isteğimle devam ediyorum. Allah ile kul arasında olan şeyler bunlar. Beraber konuşmamızın pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum
İlk zaman konuştuğumuzda daha ılımlıydin bu konuda maşallah dedim yapmıyor ama bilinçli. Ama bu soruda seninde buradakilerden bir farkının olmadığını anladım. Yoo ben senj çok iyi anladım. Neyse bye
Çok teşekkür ederim gerçekten. Niyetinin kötü olmadığını bildiğim için görüşünde senle konuşuyorum. Yoksa cevap dahi vermem aslında. Sonra konuşuruz ben isterim seninle konuşmayı. Kaybolup gitmem ben çok çektiler beni ama başaramadılar. İçin rahat olsun madem ki beni düşünüyorsun 😊 bir de herkesin nefsi ve imtihanı farklıdır. Evet bunun ardına saklanmıyorum ben ama maalesef öyle. Bunu sadece belirtmek istedim Tekrar teşekkürler ve iyi çalışmalar
Ben teşekkür ederim. Insallah Allah seni sevdiği kullari arasına yazar🧚♀️Ama ben hesabı bugün yarın silicem. Burada 30 yasini aşmış insanların yaptığı iğrençlikleri gördükçe duydukça içim kaldırmıyor. En iyisi uzaklaşmak. Senjnle yorumlasmayi isterdim ama biraz daha bu sitede kalırsam kafayı siyircam. Psikolojimi olumsuz yönde etkiledi. Hem de derslerim çok yoğun. Sana hayatta başarılar 🤗🌹
Sapik olarak goeuyorsan gormeye devam et ne diyim, istwrseniz beni gormemek icin engelleyebilirsiniz tesekkurlwr zaman ayirip cevap verdiginiz icin, iyi günled