Seni tanımıyorum bu yüzden şu yarım yamalak resminden çıkardıklarımla anlatıcam;
1- Bakımlı görünüyorsun
2- Soruyu soruş tarzından dolayı tatlı bir dilin var, güvenemedim ama yine de istediğin zaman çok tatlı olabiliyorsun gibi geldi (ve genellikle öylesindir)
3- Güzelsin de galiba (elin gelmiş en önemli kısmına)
4- Sosyal biri olsaydın burada olmazdın herhalde ama ben yine de sosyal biri olduğunu düşündüm nedense
5- Kitap okumayı sever gibi de bir halin var, sanki hazır cevap gibisin
6- Bence sen Fenerbağçelisin :P04 Yorumla- +1 yıl
Evett fenerbahceliyim bakimda dogru ama dogalligida severim sosyal birisiyim burasida arada bir vakit gecirmek icin iyi bir yer :))
- +1 yıl
Bu dogru oldu iste :))
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. "ben bu adamı tanımıyorum. buradan da gidiyorum" Ajdar :D
03 Yorumla- +1 yıl
Eic yi hakettin :))
- +1 yıl
Tesekkur ederim :))
Seni tanımıyorum ama sürekli nickini falan görüyorum etiketler de vs :)) Fotoğrafına baktımda çok sekersin cana yakın birisine benziyorsun. :)
04 Yorumla- +1 yıl
Ahh o etiketleyenler :) her saniye bildirim geliyor tskrler canim sende cana yakin birisine benziyorsun :)
- +1 yıl
Saolsun sevenler :) haksizlik olmadigi takdirde herkesle iyi anlasirim seninle de anlastik sevdiklerim olarak etiketleyebilirim artik ;))
Nickini görmüşlüğüm var ama tanımıyorum seni tabii bu tanışmayacağımız anlamına gelmiyor bayan :P
19 Yorumla- +1 yıl
Tabikide canim tanisiriz ben yeliz :))
- +1 yıl
Tskr ederim cok memnun oldum canım isminde guzel sende :)
- +1 yıl
Bende + verdim şimdi niyeyse bana iyi yorumlar yapılanlar eksileniyor :))
- +1 yıl
Benim neremi kiskaniyolar ki acaba ozentilik mi :))
- +1 yıl
Eksilerin hic bir onemi yok sorularimi sikayet edende var kaldiriliyor kaldirilinca geri yükleniyor oda sorun degil hic biseyde yapamiyorlar ne yazikki kiskanclik kendilerine zarar yani :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
+1 yılGördüğüm kadarıyla haksızlığa kesinlikle tahammülün yok
Resminde sempatik biri gibi görünüyorsun zira soru ve cevaplarda da öyle gördüm
bir anda öfkelenebiliyorsun kendince haklı sebeplerden ötürü ve bunu dile getirmekten çekinmiyorsun12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim objektif yorumun icin :) haksizliklar söz konusu oldumu öfkelenebiliyorum biraz
- +1 yıl
Rica ederim :)
[taşşakgeçmeon]12 Günlük üyeyi manyak gibi herkesin tanıyacağını peşine düşeceğini ya da takip edeceğini sanmıyorum..
Ama sen öyle bir ego yapmışsın ki sitedeki tüm erkeklerin seni takip ettiğini sanıyor olmalısın =)))[taşşakgeçmeoff]
[commentmodeon]Şahsiyetinizi ilk defa bu soruda farkettim hanfendi, hakkınızda her hangi bir yorumum yok..[commentmodeoff]14 Yorumla- +1 yıl
Mantikli bir soru sorunca kaldirilmasi nedeniyle site formatina uymaya karar verdigim icin taniyan kisilerede en azindan ilk izlenimlerini sormayi hakkim olarak dusunuyorum ve ardi sira oram suram buram nasil demedigim icin yorumladiginiz sifata girmedigimi dusunuyorum yinede gorusunuzu bildirdiğiniz icin tesekkurler @Wolcano beyy :))
- +1 yıl
Sorunuzun mantığı birine sataşma, hakaret ya da ortalığı karıştırıcak bir şeyler içeriyorsa Örn: ırkçılık ya da siyasi...
Sorunuzun kaldırılması doğaldır..
Bu arada eğer zamanınız varsa orasını burasını soranlara ne tarz cevaplar verdiğimi okuyabilirsiniz...
Size verdiğim oldukça hafif bir cevap @babyfaceXO hanım.. - +1 yıl
O sorulardan artik biktigim icin görüntülemiyorum bile fakat sizin yaptiginiz gbi polemik satasma amacli cevaplarda kaldirilmakta tabiki sikayete ugramiyorsaniz gozden kacmis olabilir sitenin eskisi oldugunuz icin sanirim eleştirmen sifatla yorum yapıyorsunuz bence sizinde bir kişilik tahmini acisindan boyle bir paylasim yapmanizda fayda var sizde disardan nasil gorundugunuzu merak ediyor olmalısınız :))
Oncelikle senden hic boyle bir soru beklemedigimi belirterek basliyim :) cok tanimadigim icin tipten gireyim. Olaganustu goz ve saclara sahipsin, boyle dusundugumu biliyosun zaten :) karakter olarak da saglam oldugunu dusunuyorum, cevaplarini genelde okurum ve hep belli kalitenin uzerindesin ve takip edilesisin diyebilirim.
08 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim dusunceleriniz beni mutlu etti :) soruya gelince bu kadar talep olacagini beklememistim yorumlarida okuyunca beni egoist sanmalari olası tabiki iltifatlari pek sevmem yerinde olmadikca ve paylasimlarimin cogu kaldirildigi icin site formatina uymaya karar verdim :))
- +1 yıl
Kaldirilan paylasimlarinizdan haberim yok ama can sikmaya gerek yok, olur olmaz seyler kaldirilabiliyor burada :) ben kimseye bir saygisizlik ettiginizi falan gormedim. Son derece agirligi olan ve hanimefendi bir uyesiniz ve acikcasi her gordugumde mutlaka soru ve cevaplarinizi okumaya ozen godteriyorum :)
- +1 yıl
Bunu cok az kisi farkediyor genelde kavgaci oldugum dusunuluyor sizin yorumunuzda nokta gibi oldu bu tip görüşlere karsi ve karsidakine göre davranırim sizde beyfendi asil saygili birisiniz :)
- +1 yıl
Karsindakime gore muamele yapmaniz kadar dogsl bir sey yok. Karsinizda saygisiz biri varsa alttan alacak degilsiniz. Hakkinizda ne soyluyorlar bilmiyorum ama buradan onlara sesleniyorum: bu kizi rahat birakin, efendi efendi soru cevapliyor, uzmeyin onu :) ayrica hakkikda soyledikleriniz icin cok tesekkur ederim, bunu sizdem duymak ayri bir onur :)
- +1 yıl
Burasi sanal bir paylasim platformu bende milletin birbirinin açığını aramasina çok şaşiriyorum dogrusu :) kimse kimsenij olumlu yanini tebrik etmiyor hep iceriginde bir eksik ariyorlar toplum tarafindan dislandiklari icin sosyal medyada bir saltanat sahibi olmaya calisip popüler olma umuduyla birbirlerine taş atiyorlar ne gerek varsa onu anlamiyorum reelde kimse kendisine saygi duymamis intikamini sosyal medyada almaya calisan bir sürü var resmen :)))
- +1 yıl
Reeldeki davranisimin yansimasi tabiki reelde pasif burada artis birisi olmak istemem internet alemindeki olumsuz gorusleride hic kafaya takmadim hobi sonuçta burasi :))
+1 yılSevimli arkadaş canlısı sinirlen dirilmemesi gereken tatlı bir gülüşe ve gülümsemeye sahip olan alışveriş yapmayı seven yaşının gösterdiği gibi davranan ama ara sıra içindeki çocuğu da kulak verip onun isteklerini de yerine getiren ilişkilerde ciddi yete önem veren yalan ve aldatılma konularına sıcak bakmayan birisin benim tahminimce :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ooo hepside dogru seceremi doktun gercekten dogru nerdeyse tanidigini dusuncem :))
- +1 yıl
resmine bakıp neler hissettiysem onları yazdım sanırım hislerim kuvvetli
İyi kızsın kardeşim
*Ben sorsam bu soruyu 20 cevab alırdım kız güzel die 100 herif damlamış :D63 Yorumla- +1 yıl
Sen sorsan 200 cevap alirdin karşimm sende iyi birisin sanildigi gbi egoist birisi degilsin tskr ediyorum :))
- +1 yıl
Eksici tim gelmis burayada burdada buldular ;))
Gözlerinin içi gülüyor.. gozlerinin güzelliğine gülümsemenle extra güzellik katıyorsun.. saçların.. saçların çok güzel rengi istediğim gibii onlarda güzelliğine güzel katıyor.. :) (dip boyanın geldiğini görmezden gelirsek tabii :D ) bnce çok tatlı bişeysin sana yürümek, koşmak, uçmak geldi içimden açıkçası :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hahahah tskrler yorum superdi :))
+1 yılElinle ağız ve yüzünü kapatmış gibisin elini çek kısmetin kapanır. aksi cimri gözü dönmüş. ve o gözler dönünce dunyayı tek kibritle yakacak bir tip. ceza evinden kaçan bir azılı katil bir mahkum göruntusu... uvvvv cok yırtıcı. maviyi seven birisi gibisin. suda boğmada üstüne yok gibi ve siyahla karamsar. kolundakı takı ile de benımle zıtlaşana bilezik gibi geçirtirim demek istiyorsun sanırım. çenenide eline koymussun bilezik gibi geçirip saksı gibi oturturum mu demek istiyorsun. :D:D:D:
02 Yorumla- +1 yıl
Ohaa yuhh bu benmiyim la masum gorundugumu soyler herkeste :))
- +1 yıl
Ummadık tş baş yarar bacım. :D
Henüz yeniyim seni tanımıyorum, profilin gizli diyaloglarını göremiyorum fotoğrafına göre bakımlı birisin muhtemelen saçların için kuaföre çok zaman harcıyorsun, kaş renginin saç rengin ile olan uyumu gayet güzel. Elini ağzına koyup fotoğraf çekilmiş olman biraz çekimser olduğunu gösteriyor bence ve tüm bunların dışında giyim mağazası sahibi veya çalışanı olduğunu söyleyebilirim.
10 YorumlaFoton bile yüzünün bir kısmını kapatıyor. Yani buradan nasıl bir sonuç çıkarılabilir insan :) Anladığım kadarıyla bilekliklerini seviyorsun:) Sanırım hayatın sıkıcı. O sıkıcılıkta kendine eğlenceli bir şeyler arıyorsun. Samimi biri olabilirsin. Tahmini şeyler.
00 Yorumla
+1 yılSeni tanımıyorum ama! :D
Sanırım bir mağazada çalışıyorsun o. O :D bileklikleri vs. takıları seviyorsun, hayata iyi yönlerinden bakan pozitif birisin ve ayrıca gözlerinden merhametli birisi olduğun anlaşılıyor! o. o Yani en azından dışardan tatlı, sevimli birisin :)02 Yorumla- +1 yıl
Tskr ederim evet magazada calisiyordum tespitin dibine vurmussun :))
- +1 yıl
Hahaha süper! :D
+1 yılbiraz ters ve sinirli birine benziyorsun. sevdiklerine çok iyi sevmediklerinede çok çok kötüsündür. öyle geldi bana
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen aynen tam olarak böyle!:)
- +1 yıl
Evett tam olarak oyle :))
Sorularima sıkça geliyorsun.. senin farkinin farkindayim guzel cevaplar veriyorsun karrrsiiimmm benim mckkk :))
02 Yorumla- +1 yıl
Sende guzel sorular soruyosun kankii saol her soruya gelmem ben cunki 😚😘
- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir soru mu sorulur ölürken nasıl bilirsiniz gibi Allah göstermesin :)
Resimden gördüğüm kadarıyla afacan neşeli bir arkadaşa benziyorsun :)02 Yorumla- +1 yıl
Evett biraz marjinal oldu ama nasil bilirsiniz diye sordum nasil bilirdiniz diye degil en azindan :))
- +1 yıl
Aradaki ince nüansı yakalamıssın şimdiye diye bilirim ki dikkatlisin! :)
+1 yıldış görünüşün hakkında tek bir yorum bile yapmayacağım ama tanıdıgım kadarı ile çok tatlı birisin.
Hoşsohbetsin ve kültürlüsün. Çok iyi bir arkadassın. Insansın yaa daha ötesi var mı.
Bu devirde insan bulmak büyük sorun02 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim site icinde tanisma firsati buldugum yegane insansin cok iyi bir dostsun gercekten insan bulmak zor iyiki tanışmişiz :)
- +1 yıl
<3 babyfaceXO
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. seni tanımıyorum bile sadece sorularında görüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Peki :)
@babyfaceXO Çok bozdu önünü alamadık fena bozdu :Dşaka bir yana İlk baktığımda burnunda bişey var sandığım kişdiir kendisi. makul bir insana benzer kendileri yarışmacı arkadaşlara başarılar :))
12 Yorumla- +1 yıl
Evett burnumun kotu olduguna dahir rivayetler attiniz ve yakin zamanda kanitlamistim yinede tesekkur ederim :))
+1 yılXPer kazanmak için soru soran ama sevimli bir şahsiyetmişsin gibi geldi bana.
017 Yorumla- +1 yıl
Xperimiz ayni demekki sende oylesin kanki saol :))
- +1 yıl
oho üyelik tarihine bakıcaksın sen. :) Bu gidişle 2014 bitmeden guru olacan
- +1 yıl
Inşallahhh :)) ama sorularim yorumlarim cevaplarim kaldirildigi sürece dusuyor xper yoksa simdi ben 7 olmustum :)
- +1 yıl
küfür mü ediyosun yoksa? ne ayıp ne ayıp! :D
- +1 yıl
Ne küfürü yahuu algilamada bir terslikmi yaşionn 😁😀
- +1 yıl
ne biliim, suçluluk psikolojisiyle ağzını kapatmışın :D Ya da en azından bana onu çağrıştırdı. :D
Hem niye silsinler senin sorularını yanıtlarını? - +1 yıl
Ne blim mantiklarina uymuyor galiba hic anlamiş degilim beni çekemeyen bir mod var galiba yoksa ş olay olmaz biri soru altina hakaret ediyor ben o hakarete cevap verince kaba yorum diye kalkiyor ama karsidaki kalkmiyor sonra online mod arayisina giriyorum karsidakininde kalksin diye iste benimkini gören onunkini gormeyen mod hakkinda ne denir sende tahmin edebliyosundur :))
- +1 yıl
Sorma ya biz de geçen makara yapıyoduk bir baktık yorumlar gitmiş. Öyle kaldık. Ne hakaret vardı ne bişey. Anlaması güç hakkaten.
- +1 yıl
Bazi modlara mantik ve alaka kurabilme dersi vermeliler kufurle espiriyi birbirne kariştiriyolar :))
- +1 yıl
Sorma ya sadece bir kanguru pipisi görünüyodu. Gerçi onun dışında herşeyi sildiler o gene kaldı. :D
Mesajlar gidince aha böyle kaldım :D asdfsd
www.reactiongifs.com/.../omgwtf.gif - +1 yıl
Ahahaha aynii ben dun 2 sorum ust uste alakasiz denilerek kaldirildi :))
- +1 yıl
Ben de elemana manita ayarlamaya çalışıyordum, eicnin yüzüsuyu hürmetine aşayı saolsun komple temizledi modlar :D napalım sitede modların borusu öter asdfasdfasd
- +1 yıl
Ispiyonculuk ya sikayet puani yuksek adamlar sherlock gbiler arastiriyolar mutlaka bir kilif bulup yorumumuzu kaldiriyolar mod olana kadar sikayet mod olunca paylasim silmeler bu adamlar niye bize dusmanlar yaa :)))
- +1 yıl
hep bu statüko. gerçi onlara da fırça kayıyolar emin ol. iş tepede başlıyo ;)
- +1 yıl
Acaba moderatorluk teklifi nasil geliyor onlara bunu merak ettim sorcam şimdi :))
- +1 yıl
başvuruyorsundur heralde. onu sorarken bu şarkıyı dinle: https://www.youtube.com/watch?v=jz7tDw4wvXk
- +1 yıl
öğrendin mi nası mod oluncağını? :)
+1 yılİnsanların bazen pohpohlanmaya ihtiyacı var sende şu an o durumu yaşıyorsun.
Normal bir istek.
Seni tanımıyorum ama hoş bir kızsın.01 Yorumla- +1 yıl
Yanildin galiba :) soru limiti dolsun birde hakkmda olumsuz olumlu ne dusunuyolar diye merak ettim malum mantikli bisey paylasinca kaldiriliyor
Rahmetli olduğunda yazılır :D :/ :P.
Şimdilik erken -.- . Değişecek çok şeyin olacak.
Seni ilk defa görüyorum ama gözlerin hoş. Karakter olarak birşey diyemem şuana kadar.00 Yorumla
+1 yılGüzel bir kızsın tatlısın belki karakterinde iyidir bilemiyorum ama çok burnun havada gibi geldi bana tabi bunda erkeklerin rahat bırakmamasınında payı vardır ama neyse
..00 Yorumlasempatik cana yakın birine benziyorsunuz dış görüşü eleştirmek bize düşmez gayet güzel görünüyorsunuz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılnıckıne bı kac ke denk geldım :)
ıyı bı kıza benzıyorsun bence :)01 Yorumla- +1 yıl
Tskr ederim bende yorumlarini goruyorum senin hatta eic secmisligim bile var hazir cevapsin :)
Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. Burnunu örten kız olarak biliyorum. Geçen burnun gözüküyordu yine kapatmışsın.
01 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/8EWqV7.jpg
Aşağı yukarı böyle bir şey :)02 Yorumla- +1 yıl
Yuhh artikk yine mi burun :))
- +1 yıl
Herkes öyle diyordu sorularda, fotonu görünce aklıma vol başgan geldi :D
+1 yılbiraz havalisin bence, şimdi mesaj atsam cevap vermeyecek kadar da egolu. ama sorsan kimseye yazmiyosudur eminim :)) seni tanimiyorum ama görüyorum ara ara... allah sahibine bağışlasin ;))
02 Yorumla- +1 yıl
Haklisin mesaj konusunda 900 tane okunmamis var yani okumasi zor oldugu icin okumuyorum birde sevgili arama niyetinde degilim yani cok guzelsin vs msjlarina cevap pek alamazlar site icinde paylasim altinda bir konuda lafalar uyusup biseyler payladmak adina mesaj atan insanlara seviyeli tarzda cevaplar veririm ilginize cevabiniza tskr ederim :)
- +1 yıl
bende bu siteden sevgili bulma niyetinde degilim , kimin eli kimin cebinde, kim ne haltlar kiminle nerde nasıl yemiş.. anca arkadas dost olabilirim ki seninde "900" yeterince tanimasanda dostun arkadasin vs varmış. en azindan onca yorum arasindam adam yerine koyup cevap verdiğin ici teşekkür ederim.
Tanımıyorum yorumları okumadığım için yorumunu da denk gelmedim hiç. Hadi nickinden dolayı egoistsin diyeyim
00 Yorumla
+1 yılSanki biraz şımarık egoist ve kendini beğenmiş gibi duruyorsun :)
04 Yorumla- +1 yıl
Tanimiyorum demekle eş değer bir cevap olmuş bence :) tanisan böyle bir kaniya varmazdin
- +1 yıl
Aynen öyle tatlım ben seni nerden tanıyacam da yorum yapacam :) ama sanki tanısam da yorumum değişmeyecek gibi görünüyor :) o bakışlarda çok şey gizli :)
- +1 yıl
Peki tesekkurler saygi duyarim
- +1 yıl
Rica ederim :)
Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. bilmiyorum ki
tanismadigimiz konusmadigimiz icin soru işareti olarak biliyorum :D
resmine bakarak yorum yaparsam da tatli bir bayansin :)02 Yorumla- +1 yıl
Tskr ederim evet karşılaşmamistik hic bemde gormedim :)
+1 yılGüzel birisiniz sarışınları severim :) çok iyi soruların var bazen anlamasam da yaptığınınız yorumlar içten:) Fotoğraflarınızda genelde elinizle yüzünüzü kapatıyorsunuz bir bunu çözemedim:)
01 Yorumla- +1 yıl
Anladigina ve katildigina sevindim tesekkur ederim sizin icin burnu acik fotolarda paylaşmistim hatta profile hizli resim olarak atsam iyi olcak :))
+1 yılBen henüz yeni üyeyim, soru ve cevaplarda rastlıyorum size. Gördüğüm kadarı ile otoriter bir yapınız var ama bazen " l*n " gibi tabirlerinizi görüyorum ve size yakışmadığını düşünüyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Gerektigi yerde oluyor sanirim heryerde degildir o yinede tskr :)
+1 yılvalla sırf sacların sarıyı anımsatıyor dıye gırdım bu soruya
hayran kalıyorum acık renklı saclara
:D00 Yorumlaiyi bilirdik allah toprağını bol etsin nur içinde yat emi tatlım :))
12 Yorumla- +1 yıl
Tobe tobe :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMuhabbetin eğlenceli ;) her lafa cevabın hazır bazıları gibi bön değilsin :D
01 Yorumla- +1 yıl
Tskr ederim :))
Burdan karakter analizi yapamam ama resim analizi yapabilirim resmine göre vermiycem vermiycem kız şeklin var :D
03 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka bence görsel tahmindede zayifsin :)
- +1 yıl
Vermek kategoride olmadigi icin vermicegimi herkes bilir verme tartismasina bile girmem senin gbi müptezeller cikiyor arada
1cisi fotografına bakınca hayır göremedim sende şeytansı bir görüşüsün var susss :)
14 Yorumla- +1 yıl
Ben ve şeytan aaaa:d
- +1 yıl
Özel bir gündi sadece kanka bende doğallıktan yanayım:d
+1 yılseni tanımıyorum ama hoca sorarsa iyi bilirdik derim merak etme :)
00 YorumlaUykucu bilirim hoş birisin ama benim olmadıkdan sonra dünyanın en güzeli olsan ne yazar :)
01 Yorumla- +1 yıl
Uykucu oldugum dogru :))
Nickinin anlamını merak ettim yanlış mı tahmin ediyorum acaba söyler misin? :)
04 Yorumla- +1 yıl
Bebek yüz anlami taşiyor sacma buluyorum bende :) ama uyelik ismi degismiyor ne yapalim :)
- +1 yıl
Omu yabancılarda opucuk bizde ise sasirma ikonu :)
+1 yılModayı takip ettiğine kanaat getirdim. Moda sorulara uyarak bu soruyu paylaştığı için bide çok paylaşımcisin:)))
02 Yorumla- +1 yıl
Mantikli seyler paylasinca kaldiriliyor ne yapalim kanki soru limitinide doldurmak lazim hani :))
- +1 yıl
Hak verdim, katılıyorum :))
Bu soruyu okuyana kadar iyi birisi olarak bilirdim ama soruyu okuduktan sonra ego sahibi olduğuna karar verdim :D
01 Yorumla- +1 yıl
Yoo kotu elestirilerde yapılıyor illaki iltifat duymak icin acmadim ha birde soru limiti bitsin diye :)
tanımıyorum seni ama hanımefendi oturmasını kalkmasını bilen masum yüzlü tatlı bir cadıya benziyorsun..
02 Yorumla- +1 yıl
Dogru tahmin tesekkurler :)
+1 yıltanımıyorum ama profildeki sensen fıstık gibisin diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılhayırdır cenaze namazımı var dış görünüşe göre vbişey demek zor artiste benziyon
19 Yorumla- +1 yıl
Hahaj allah korusun nasil bilirdiniz dememisim nasil bilirsiniz demisim cikmamis candan umut kesilmez :))
- +1 yıl
Allah korusun ama tanimiyorumki sicakkanli birina benziyon ama guzellik egon olabilir :))
- +1 yıl
Ego demiyelim az bisey ozguven var :))
- +1 yıl
Yakisikli olsayydim bendede olurdu tabi :)
- +1 yıl
Yakisikli degilsin mi dediler sana :)
- +1 yıl
Ben kendim oyle dusunuyorum :)
- +1 yıl
Belkide degilsindir resim koy yorumlaycam :)
- +1 yıl
Evde koyim qma zayfim esmerim sacim azaldi yaslqnmisiz
- +1 yıl
al koydum cok acımaz olmada :)
tanısam belki bilirdim olur da tanışırsak cevap veririm bu soruna ^^
010 Yorumla- +1 yıl
Dogru soyluyosun fazlaca denk geliyoruz sitenin en guzel kizi kim sorularinda etiketlenmis oldugumuzu gormustuk Allah var guzel kizsin :)
- +1 yıl
Rica ederim cok memnun oldum bende tanismaktan güzelligimizi tum site görmüş olmali cokca karsilasmamiza ragmen konusma tanisma firsatimiz olmamisti mutlu oldum :))
- +1 yıl
Benden eskisin cok taniyan var sende msjlara cevap vermeyen birisine benziyosun :)) 900 tane okunmamis var soyleyince egoist oluyoruz ama dogru :))
- +1 yıl
Ya yavsayanlar ya da köle olmak isteyenler yaziyor bunlara cevapmi verilir ya en iyisini yapiyoruz balim :)
- +1 yıl
Bazilari kisaca yaziyor kimileride teferruatli tasma tak gezdir beni diz coktur agizima kemik ver ayaklarin altina al assagila vs bu sozcukleri duymaktan biktim :))
+1 yılAhme amacanin selami varmis ha bide hayriye teyze coktandir gormemis seni bizim hasan hala senden bahsedip duruyo :))) yau nerden taniyim seni
00 Yorumla
+1 yıltakıntıları olan bir tipe benziyorsun kişiliğinin sevmediği yanları var.
02 Yorumla- +1 yıl
Soru limiti dolsun diye sordum :)
- +1 yıl
bende cevap olsun diye yazdım
+1 yılGerçekleri; Reklam kokan hareket seven, güzel bir hanımefendisin.
Duymak istediklerin ; sana ölürem :D00 YorumlaTers bir ozelligini gormedim daha ama fazlada bir sey hatirlamiyorum ben zaten :)
01 Yorumla- +1 yıl
Tskr ederim :)
iyi biliriz :D
ilk kez görüyorum uzaktaki insan merhaba01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba :))
+1 yılO masum goruntunun altinda seytan yatiyor:)) saka la evlen benimle dicektim ama benden once teklif gelmis simdi arkadaslarin kismetine mani olmayayim:))
00 YorumlababyfaceXO'dan yola çıkarsak eğer içinde hala çocuksu bir ruh var :)
00 Yorumla
+1 yılBu site seni tanımayanlarla dolu ve onlardan biri de benim :D
03 Yorumla- +1 yıl
Ölelim o zaman kanka:s
- +1 yıl
Deme öyle. s. s
- +1 yıl
Öyle öyle :s
seni sana anlatsak kim bu şeker tatlı çekici kız dersin durursun :D fazlamı abarttık ne :)
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha tskrler eic bile olur bundan :))
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cevapların kadar kendin de güzelsin şuana kadar saptadığım bu.. :)
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılYenilesi bişeysin sitede en beğendiğim kızlardansın :D ama seni tanımadığım için karakterin hakkında konuşamicam :)
00 YorumlaYorumların çok mantıklı çok hanım cici bir bayansın
01 Yorumla- +1 yıl
bir iki kere konuştum da daha tanıyacak seviyeye gelmedim ama tanırım sorun değil kanks
02 Yorumla- +1 yıl
Biraz tanidim ben seni paylasimlarin yorumlarinda felan felsefik cevaplar veren entel arkadasim :))
tanımıyorum ama pozitif ve sevimli bir insana benziyosun dışardan olumlu
01 Yorumla- +1 yıl
Tskr ederm doğruydu :))
+1 yılCok cana yakin sempatik cok tatli bir okadar da guzel bir arkadasimsin yani ^-^
=^-^=02 Yorumla- +1 yıl
Oyy kurbab olurum yirim senii en iyi kiz arkim 😀😘
- +1 yıl
Bende seni :*
=^-^=
+1 yılNe güzelsin :) Allah sahibine bağışlasın nazar değmesin :)
12 Yorumla- +1 yıl
Amin insallah senide :))
- +1 yıl
☺️☺️
- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam