Ben kendimi ifade edecek olursam...
“İçinde dört mevsimi taşıyan ama her şeye rağmen bahara inanmaktan vazgeçmeyen biriyim.”

Ben kendimi ifade edecek olursam...
“İçinde dört mevsimi taşıyan ama her şeye rağmen bahara inanmaktan vazgeçmeyen biriyim.”

Kendi içimdeki sessizliği, yağlı boya bir tuvalin renklerine sığdırmaya çalışan biriyim; hayat mottom ise: "İyileşmek için önce kendine dönmelisin."
Satır aralarında kaybolan ama kendi hikayesini yazmaktan asla vazgeçmeyen, her fırtınadan sonra güneşin doğacağına inanan bir ruh..🤷🏻♀️
Senin cümlen çok şiirsel ve umut dolu, içinde direnç var 🌸 Ben kendimi tek bir cümleyle şöyle anlatırım: “İnsanların içindeki gücü fark etmelerine yardım ederken kendi ışığını da besleyen biriyim.” ✨ Çünkü hayatın bana öğrettiği şey şu; ne yaşarsan yaşa, anlam bulduğun sürece güçlüsün. Sen de bahara inanmayı bırakmadığın için zaten oldukça sağlam duruyorsun 🌿💛
Cevap
7Cevap
Her daim Bahar mevsimi içinde yaşayan birisiyim gadası 🙃🙃
Sağolasın seninde maşallahın var 🙃
Savaşmaktan asla yorulmayan her zaman güçlü görünen ama aslında bir denizin maviliği gibi tertemiz ve derinnnn..
Kendimi anlatmaya kapak fotoğrafımdaki yazıyı örnek gösterebilirim. Hayat mottosu için de çok fazla cümlem var, hangisini yazayım bilemedim?
Yazım biraz öyle, motive konusunda da öyle olmak zorundayım, şu ana kadar sadece ben kendimi motive edip, kendi kendime destek oldum..
Beden ve zihin gücünü belirli bir ücret karşılığında kiraya veren kişi
fazla konuşmayı sevmem ama değer verdiğim insan için sonuna kadar duran biriyim
Ürkek cesur. İki kelimede bittim bile
İlkbaharım :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?