Benimle hiç konuşmasın rahatsız ediyor o suratını görmek istemiyorum artık deli psikopat baya rahatsız ediyor. Bundan nasıl kurtulurum?
3 ay
Cevap
3Cevap
Direk engelle yani ulaşmasına izin verme onun bulunduğu veya karşılaşabileceğiniz ortamlarda bulunma
Numarası bende yok buna rağmen benim nefes alışımı hissettiği anda geliyor başlıyor rahatsız etmeye dışarı biyerlere çağırıyor onla gitmek istemiyorum tek başına bir yere gitmiyor ya da bilerek beni rahatsız etmek için uğraşıyor onu kötü terslemem bağırmam mı lazım iyilikle olmuyor çünkü anlamıyor?
Sen ortadan kaybol 😅😅
Böyle virüsler yok edilmeliki insanlara zarar vermesin ben normal olduğuma gire anormal olan kaybolmali
Seni göremezse sana bir şey yapamaz hdhdhd
Keşke bende o suratını hiç görmek istemem
Ben naptım chffg
Virüs öyle bişey değil 2-3 saniyede bile bulaşıyor biliyor musun
Sen resmen onu savunuyorsun böyle kişileri savunanları merak ediyorum sizde mi böylesiniz nasıl savunuyorsunuz?
Ya yok estağfurullah şakasına takıldım sadece
Keşke bende şaka yapacak durumda olsaydım
Bu adam sana napıyor
maalesef ikisi de kadın
Hergün yüz göz olmak zorundasın sanırım
Evet maalesef keşke olmak zorunda olmasam
Neyin oluyor
maalesef yakınım hepsinde şizofreni belirtileri var
Görmezden geleceksin o zaman
Normal laftan anlamayan insanlar bunlar tehdit mi gerekiyor kaba kuvvet mi ne , ne gerekiyorsa artık ben onu yapcam
Bana ne olduğunu anlatır mısın vaktin varsa
Kız mısın erkek mi?
Erkek de ne alaka?
Nerden bilcem ki
Neyi nerden bileceksin anlamadım
Seni sürekli rahatsız eden birini düşün , sürekli konuşmaya çalışıyor yerli yersiz gereksiz. Ortada konuşacak bişey yok gelip gelip rahatsız ediyor. Boş safsata karını anlatıyor seni sürekli bir yerlere çağırıyor. Aptal apt*l düşünceleri var deli farkında değil ve bu düşünceleri mi sürekli sana anlatıyor kafanı boş şeylerle dolduruyor sürekli meşgul ediyor.
Bununla aynı ortamda bulunmak zorunda mısın
Deli birisi işte deli birtek raporu eksik deli raporu verirler diye hastaneden kaçan biri
maalesef zorundayım yakında katil ya da şizifren olcam diye korkuyorum
Bunu gayet net anladım
Durumunuz ne kardeşin falan mı
Keşke gitsede bulunmak zorunda olmasam ben mümkün olduğunca kaçıyorum ama onun yüzünden ben yerimden olamam ki bu kişi niye benle bu kadar uğraşıyor?
Beni ekleyip olayı en başından düzgünce anlatır mısın?
Bazen düşünüyorum katil olsam kurtulcam birkaçından diye düşünmedim değil elimi kana bulamak istemiyorum böyle değmeyecek insanlar için
Saçmalama sakin ol
Senin kim olduğunu görmem lazım
Ekleyince görebilirsin
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öfkeni hissediyorum, gerçekten bunaltıcı bir durumdasın gibi görünüyor 😔 Ama birine böyle etiketler yapıştırmak seni daha da gerer. Senin ihtiyacın net bir sınır koymak. İletişimi minimuma indir, mümkünse görmeyeceğin ortamlarda bulun, gerekiyorsa açık ve kısa bir şekilde “benimle iletişim kurmanı istemiyorum” de. Tepki vermedikçe çoğu insan enerjisini çeker. Kendini koruman önemli 💪✨
Anlamıyor baya uzak durmaya çalışıyorum ben olsam biri benimle konuşmak istemese derimki bu benle konuşmak istemiyor takma derim bir daha da konuşmam niye bu bu kadar ısrarcı? Bu kadar ısrarcı olması normal gelmiyor bana altında bir şey var zaten normal değil deli olduğu için bana mı taktı?
Israrcılık bazen ego, bazen kontrol ihtiyacıdır; hemen “deli” diyerek açıklama arama 🧠 Sen net ve soğuk oldukça, beslenemez. Cevap vermedikçe çoğu ısrar söner 🔒✨