2022 ocak ayında tanıştık inatagram üzerinden benden 6 yaş büyük ilk başta bana geçmişini anlattı eski sevgililerini vs sonra ufak flörtleşmemiz oldu numaramı falan verdim sonrasında ama bana seksting yapmak istediğini özel fotoğraflar göndermemi istedi kabul etmedim ve bitirdik konuşmayı Şubat - Mart ayında konuşadık Nisan ayında tekrar mesajlar atmaya başladı özür diledi benden bu kadar çabuk vaz geçtin vs beni manipüle etmeye çalıştı kabul etmedim 1 ay uğraştı durdu Haziran ayında yeniden konuşmayı kabul ettim bu sefer farklı olacak evlilik yaşım geldi ben senden faydalanmak değil ciddi düşünüyorum vs gibi inandım çok çok çok pişmanım ama yaptım görüntülü konuşurken tatmin ettim lanet olsun ki yaptım ama yine anlaşmazlıklar oldu içim de zaten bir türlü ısınmıyordu ona karşı sadece benimle ilgilenmesi yalnız olduğum için ona bağlanmıştı lanet olsun konuşmayı kestim istemediğimi söyledim olmayacağını söyledim sonrasında son kez görüntülü konuşalım dedi ve benden yine yapmamı istedi redderrim iatemedim yime rahatsız etti engelledim sahte hesaplarsan yazdı engelledim ama halen rahatsız ediyordu ablasına yazdım ablası engelledi beni devam etti en son abisine yazdım ocak ayında rahatsız ederse ben hallederim dedi ama beni telefonda tehdit etti benim aileme çevreme yazarsan bende senin hayatını mafederim rezil ederim seni diye abisine tekrardan yazmaya da çekiniyorum o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum beni yine aramış gece 2 de nasıl kurtulacağım bundan çok korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendi düşen ağlamaz. Hiç üzülmüyorum sen gibilere haketmişsin. Umduğunu bulursun mutlaka.
Benim ne suçum var kandırdı beni çok da pişman zaten psikolojik olarak çöküntüdeydim kendimden nefrer ediyordum çünkü ilk ve tek sevgilim beni aldatmıştı annesine temizliğe giderken ben o başka kızlarla görüşüyordu başka şehirdeydi kendimi çok yalnız hissediyordum ona kandım inandım beni kandırıp manilüpüle eden ve ben istemedikce halen rahatsız eden o benim suçum sadece inanıp onu beni gerçekten sevdiğini sanmam
Görüntülü konuşa da da en fazla yaptığım şey sadece göğüsümü göstermekti sadece yatağa uzanıp bunu yapmaktı kendisi hayaller kurup tatmin oluyordu normal bi fotoğraf attığımda bile bana orasını atıyordu bunun için bende uzaklaştım ondan
İyi halt ettin. Kandırmış zorlamı yaptırdı sanki. İsteyerek göstermişsin işte bunun bahanesi yok.
Bu kadar psikopat olacağını bilseydim yaparmıydım inandım çünkü zayıf anımdaydım
Abisini ara. sonrads karakola git.
Ayrıca abisinin umrunda olduğunu sanmıyorum ama sen yinede ara
Polise de şikayer ederim desim ama istediğin yere şikayet et diyor beni abime söylemekle çevreme rezil ermekle rehdit ediyor
Edemez. edersede etsin. bu i. toglu i. tle ugrasamazsin. hayatini mahveder.
Er ya da geç öğrenecekler. sen iyisi kendin şöyle ailene
Samimi konuşmamızı söylersem abim beni öldürür
İspat edemezse bişey olmaz. elinde foto falan varsada direk hapse girceginden ortaya çıkaramaz
Seni korkutup etkisi altına almaya çalışıyor. psikopat biri olsa daha beterink yapardı. korktuginu bildiği için seninle uğraşıyor. hic korkma. yaptigi her yanlış hareket onun için hapse girmesine bir adım olacak. bunlari tek tek şöyle ona
Direkt polise şikayet etsem bu sefer şikayet ettim diye bilenip daha çok musallat oşursa diye de korkuyorum ara sıra arıyor engelli olduğu için bildiriö düşüyor sadece ama rahatsız oluyorum yinede işte aramasından
Bilmiyorum engeli kaldir aradığında açma WhatsApp falan seni görsün yazsın cevap verme
Hicbi şekilde cevap verme
Öyle daha çabuk vazgecer
Onunda denedim vazgeçmedi
Cimere şikayet yazdım
Tehlikeli hareketleri varsa karakola bildirmek zorundasin tatlım. gozuni başka şekilde korkutamazşin
Direk savcılığa ver
Elinde delil biriktir
Şimdi cimere şikayet yazdım olmazsa cesaretimi toplayabilirsem en yakın korakola gidip şikayette bulumacağım onum yüzünden insanlardan korkuyorum takip isyeği atan kadın erkek kiö olursa olsun onun parmağı var mı o mu sahte hasapmı diye korkuyorum paranoyak oldum
Savcılığa ver direk karakol bişey yapmaz
Gerekirse ona da giderim artık yapacak bir şey yok girdim bu yola
Bu saatten sonra geri adım attıkça senden daha çok şey isteyecektir. dik dur sakin geri adım atma
Anneme de anlattım durumu artık söyledim şikayet ettiğimi de söyledim
En güzelini yaptın. artik o düşünsün senin kafan rahat olsun boş ver
Düşman olmaz umarım bana