Sürekli rahatsız eden kişiden nasıl kurtulacağım çok korkuyorum?

2022 ocak ayında tanıştık inatagram üzerinden benden 6 yaş büyük ilk başta bana geçmişini anlattı eski sevgililerini vs sonra ufak flörtleşmemiz oldu numaramı falan verdim sonrasında ama bana seksting yapmak istediğini özel fotoğraflar göndermemi istedi kabul etmedim ve bitirdik konuşmayı Şubat - Mart ayında konuşadık Nisan ayında tekrar mesajlar atmaya başladı özür diledi benden bu kadar çabuk vaz geçtin vs beni manipüle etmeye çalıştı kabul etmedim 1 ay uğraştı durdu Haziran ayında yeniden konuşmayı kabul ettim bu sefer farklı olacak evlilik yaşım geldi ben senden faydalanmak değil ciddi düşünüyorum vs gibi inandım çok çok çok pişmanım ama yaptım görüntülü konuşurken tatmin ettim lanet olsun ki yaptım ama yine anlaşmazlıklar oldu içim de zaten bir türlü ısınmıyordu ona karşı sadece benimle ilgilenmesi yalnız olduğum için ona bağlanmıştı lanet olsun konuşmayı kestim istemediğimi söyledim olmayacağını söyledim sonrasında son kez görüntülü konuşalım dedi ve benden yine yapmamı istedi redderrim iatemedim yime rahatsız etti engelledim sahte hesaplarsan yazdı engelledim ama halen rahatsız ediyordu ablasına yazdım ablası engelledi beni devam etti en son abisine yazdım ocak ayında rahatsız ederse ben hallederim dedi ama beni telefonda tehdit etti benim aileme çevreme yazarsan bende senin hayatını mafederim rezil ederim seni diye abisine tekrardan yazmaya da çekiniyorum o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum beni yine aramış gece 2 de nasıl kurtulacağım bundan çok korkuyorum

Sürekli rahatsız eden kişiden nasıl kurtulacağım çok korkuyorum?