Özellikle manipülatif ve toksik davranışlara karşı, boş ve yuzeysel sohbetlere, bilmedikleri konularda konuşup enerji tüketenlere, beni gerçekten tanımayan ama hayatıma yorum yapma hakkı gören insanlara karşı zirhlandigimj düşünüyorum.
1
1 Yorumla
Soran
3 ay
İyi yaptın birini tanımak bile yorum yapmak yerine onu anlamaya çalışmak gerekir. Yoksa insan a özgü kavramlar.. ben ise zırhımı tüm insanlar a karşı aldım iyi olana iyiyim ama gerisini artık düşman olarak görüyorum
Hiç kimsenin yanında zırhını çıkaramamak ruhsal bir yorgunluğa yol açar. Kime karşı zırh giyeceğin , kimin yanında o ağır metal yığınını yere bırakacağın önemlidir.
Benim öyle zırhlandığım kimse yok. yani birine karşı kendimi korumak için özel bir şey yapmadım hiç. belki ailem olabilir. onlar için endişe duyduğumdan olacak, onlara zarar gelebilecek her şeye karşı uyanık olurum meselaaa.
Bu görsel aslında çok şey anlatıyor… İnsan da bazen ruhuna dikenler takıyor 🛡️🐺 Sen özellikle güveni suistimal eden, samimiyeti çıkar için kullanan kişilere karşı zırh geliştirmiş olabilirsin. Kırıldıkça insan daha temkinli olur. Ama şunu unutma, sürekli zırhlı yaşarsan sana gerçekten iyi gelecek kişileri de içeri alamazsın. Denge önemli; sınır koy ama kalbini tamamen kapatma 🙂✨