Çıkması gerekenler çıktı yeni geleceklere yer açıldı.
Zaman öyle bırakıp gidiyor ki adeta bir nehir gibi. Bu nehir bazen ters yöne bazen de kendi akıntısına göre akıyor. Bu akıntıya dayanan taşlar yolunda kalıp, dayanıksız olanlarda şelaleden aşağı düşüyor.
Bana aşağı düşecek değil hayata tutunacak insanlar lazım.
Bu tutulma da öyle basit tutunma değil hayatı sevecek insanı sevecek, hayvanı sevecek, değer verecek ve merhametli olacak.
Bencil olan insanları hayatımda tutmuyorum. Tutmaya da hiçbir zaman düşünmedim.
Hayatımda çok insan yok ya. Yani çıkarmam gereken herkesi zamanında çıkardım. Şimdi az insan çok huzur düsturu ile hareket ediyorum. Kalabalığı ve boş insanlar sevmiyorum.
Böyle bir durumda düşünmem sadece yaparım herhangi bir olay yaşamama gerek yok mesafe koyduktan sonra zaten ister istemez zamanla o insan senin hayatından çıkacaktır çıkartıyorsan da elbette seni üzen bir neden vardır yoksa yüksek ego‘nun verdiği bir kibirli çıkaracak değilsin ama eğer ki bir olay yaşamışsan kesinlikle çıkarmak lazım ama yüzleşip da çıkarmak lazım yoksa insanın söylemediği bir çok cümle insanın içinde kalır İçini dökmek güzeldir ya ☺️
Hayatımdan çıkarmakla olmuyor işte beynimden de silmem gerek. Kalbin bir kere kırıldımı toparlaması zor oluyor. Biraz zaman diyorum geçmiyor en ummadığım zamanda en ummadığım şeyler beynimde dolaşıp duruyor. Hiç haz almıyorum beyin böyle bişey işte kontrolü kaybedince.. kötü oluyorum
Hayatımdan çıkarmaya karar verdiğim insanı o dakka hiç tereddüt etmeden çıkarıyorum zaten.. İlk iş olarak rehberden numarasını sonra sosyal medya hesaplarından silerek başlıyorum işe.. Sessizce çıkarıyorum genelde o insanı hayatımdan hiç gürültü patırtı etmeden..
Öyle çıkarmam gereken insanlar yok. Sadece yeri zamanı gelince kendi giden gidiyor. Bende o araçtan inmek isteyeni yolda bir durakta bırakıyorum. Kul hakkına bugüne kadar girmedim bundan sonra da girmem. Tabi bu kendi türümüz dışında konularda olabiliyor.
Şu an için tertermiz o konuda çevrem, olduğu zaman anında çıkarıyorum. Hiç geciktirmiyorum, ertelenen şeylerin yığınlaşması gibi, böyle insanlar da sadece yorgunuluk getiriyor...
Çıkardım bile. Yeni olduğu için arada garip hissettiğim oluyor ama sonuçta ondan önce de ben, bendim sonra da. Yani yakında alışır hiç umursamam. Hafiften bir rahatlık da geldi tabi. Her şeye boşuna susmuşum ☾
Çıkarması gereken kişileri çıkarıyoruz zaten. Böyle yok o gün gelsin çıkarayım yok ben de. Güzel insan silerim. Hiç onunla konuşmamış gibi, hiçbir şey olmamış gibi.
mutlaka vardır farkında olmasak bile kazıkları yiye yiye arkadaşsız kaldım be milleti hayatımdan sile sile bi ailem bi sevgilim kaldık hayatımdan memnunum ne kadar az insan o kadar fazla mutluluk bu işler artık hep ters orantı ne demişleeer nerde çokluk...
Tertemiz bir sayfa gibi su an hayatımda ruhum da gidenlere yol verdim gitmesi gerekenlerin de arkasından su döktüm hepsinin yolu açık olsun kalanlarla çok mutluyum