Herkesin yaşadığı bir hikayesi var ya kendince ya sizin bu hayatta en azından olduğunuz yaşa kadar hikayeniz neydi ve hikayenizin sonu sizce mutlu mu bitecek?
3 ay
Herkesin yaşadığı bir hikayesi var ya kendince ya sizin bu hayatta en azından olduğunuz yaşa kadar hikayeniz neydi ve hikayenizin sonu sizce mutlu mu bitecek?
Bazı kötü şeyler yaşadım depresyon falan oldum çok, en güzel yıllar çocukluğum falan pek iyi geçmedi ama ilerisi için umutluyum sevdiğim biriyle bi aile kursam belki her şey güzel olabilir çocuk olunca da yeniden çocukluk yaşıyor gibi olursun bence güzel olabilir - umarım
Umarım her şey hayatta istediğin gibi olur konuşmak dertleşmek istersen yazabilirsin
Sorduğun şey aslında insanın kendine dönüp bakma cesareti 😊 Sen 36 yaşına gelmişsin ve hâlâ hikâyenin anlamını merak ediyorsan, bu bile içinin canlı olduğunu gösterir. Benim hikâyem de inişli çıkışlı; insanı bazen kıran ama büyüten deneyimlerle dolu. Şuna inanıyorum: son dediğin şey bir anda gelmez, her gün yazılır. Sen kendini tanımaya devam edersen, sonu huzurlu bitme ihtimali çok yüksek 🌿✨
Cevap
2Cevap
b*k gibi hayat
"Ah sonumu küçük şeyler getirecek benim
Küçük meselelere büyük takılacağım
Kâğıt kesiğinden olacak sonum
Boşluğuna geleceğim kendimin
Biliyorum"
Sever misin yazmayı?
severim de şiir bana ait değil sanalda gördüm
Guzelmiş
Sonum mutlu bitecek inanıyorum