Sorumun neresi sakincali?

İki içimi dökeyim dedim sakıncalı soru deyip kaldırılıyor.. sanki bir şey dedik..! sizsiniz sakıncalı

Güncellemeler
5 ay
Herseferinde unutup ayni hataya dusmesem keske.. ne kadar yalniz oldugumu gorebilsem.. belki o zaman guclu olabilirdim.. boyle zayif dusmezdim.. Uyuyamıyorm.. her darbede kalbim biraz daha kiriliyo.. kendimden korkuyorum.. bazen kendimi kaybediyorm.. hep merak etmisimdir nasil yapabiliyolar diye.. aslinda dusununce bi anlik bisi.. bi anda inthr edilebilir.. bi anlik zarr verilebilir.. o aklinin bi anlik yokolmasi yeterliymis gibi.. bazen onlardan biri olabilirmisim gibi hissediyorm..
Güncellemeler
5 ay
guclu olcam derken dibe cakiliyorum.. tek basima oldugumu kabullensem bu kadar canim acimazdi.. duygularimin çoğu oldu.. keske hepsi olse de rahat etsek.. ne guzel olurdu. bu kadar cok dusunmezdim mesela.. bu kadar Duygusal olup aglamazdim.. iyi hissedim derken daha canim acimazdi belki.. Belkide uğraşmaktan vazgecmeliyim.. karanliga teslim olmalıyım.. yavas yavas karanliga itilmektense karanliga atlamayi, dalmayi tercih ederim.. yinede az kaldi.. unutkanligim gün gectikce daha cok artiyo..
Sorumun neresi sakincali?