Birisi gülmeye başlayınca bana da otomatik bir neşe geliyor 🙄

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birisi gülmeye başlayınca bana da otomatik bir neşe geliyor 🙄

İnsan kiminle zaman geçirirse ona benziyor. Onun için güleç, gülmeyi seven kişilerle zaman geçirmeliyiz. Gülmenin ve tüm duyguların bulaşıcı olduğunu düşünüyorum, bize güzel bakan kişiye karşı içimizde çiçekler açar, öyle birisinin bakışlarını tehditkar görmeyiz lakin kötü bakışlı insanın bakışları karşısında huzursuz oluruz ya da aynı şekilde karşılık veririz ama illaki huzursuz oluruz, rahatsız oluruz, geriliriz, enerji diye bir şey var ve insana geçiyor. Mesela komik olmayan bir şeye tüm kalabalık gülüyor, gülmeyen insan bile tebessüm eder. Çok sinirli anımızda bizimle gülerek, anlayışla konuşan kişi bizlerden o gerginliği alır gibi bir şeyler..
İmza atarım
Mantık dışı bir konuda mal gibi gülenden bir nane olmaz. Beraber gülmem herkesin gülüşü bulaşıcı değil. Kimi kişiler fazlasıyla beyin yakan aptalca ve ergence şeylere birlikte gülmeyi eğlenmek sanıyorlar, her ortamda her konuda gülmek bana göre bulaşıcı olamaz. Hatta öyle ki insanı gülmekten soğutan kişiler var artık onlar gülmeyi de aşmış anırma boyutunda haykırıyorlar, bu tarz gülenler beni daha fazla gülmeden ortamdan uzaklaşma isteğine sevkediyor. İnsanın gerçekten sevdiği bir insanla beraberken o kafa uyumu sayesinde ortak noktalarda, sohbetin akışında, fikir benzerliklerinde ortak bir keyif ve anlaşma olabilir, insanın zihnen ve fikren çok iyi anlaştığı kişilerle birlikte gülmeye daha fazla yatkın olduğunu düşünüyorum. O tarz insanlarla birlikte vakit geçirirken gülmek te daha fazla kolaylaşır.
Evet bulaşıcıdır. İçten bir kahkaha ortamın havasını değiştirir. Birinin gülüşünü görünce insanın yüzü istemsiz yumuşar. Gülmek gerilimi kırar, mesafeyi azaltır. En hızlı yayılan şeylerden biri.
Bir gün bir palyaço varmış bütün ağlayanları güldürürmüş. Bir gün bir adam yoğun ağlama sebebiyle bir doktora gitmiş, doktor demiş git o palyaço seni güldürür , o da demiş o palyaço benim.
Evet, gülmek gerçekten bulaşıcıdır 😊 Beynin ayna nöronlar sayesinde karşındaki kişinin duygusunu otomatik olarak taklit eder. Sen biri kahkaha atarken aslında onun enerjisine eşlik ediyorsun. Bu sosyal bağ kurmanın en doğal yoludur. Fotoğraftaki gibi birlikte gülen insanlarda samimiyet ve güven hissi artar 😄 Senin otomatik neşe hissetmen, sosyal zekânın ve duygusal uyumunun güçlü olduğunu gösterir. Bu çok güzel bir özellik.
Cevap
32Cevap
Evet öyledir benim açımdan hüzün de gülüş te bulaşıcı sevdiğim biri üzgün olduğunda ben de mutlu olamam
Çok doğru
Aynen biri gülünce ister istemez tebessüm ediyorum bende..
Bence öyle, karşımda biri gülünce ister istemez gülüyorum ben de 😃
Aha şimdi de xjsd
Kesinlikle bulaşıcı olduğunu düşünüyorum
Hayır sanmıyorum.
Dün aynı şeyi yaşadım adam gülüyor ama neye güldüğünü bilmiyorum bende tebessüm ettim evet bulaşıcı
Bulaşıcıdır herkes gülme krizine girsin emj:))
😂😂ben normalden sırt üstü yattığım zaman görürüm ama görmüştüm ve i. be karadan boğuşmaya çalışıyordum
Sen mutlu isen çevrene mutluluk saçarsın evet. Ama eğer egosit çok bilmiş isen huzursuz edersin.
Evet, bulaşıcıdır.
Hatta bir ara bir video vardı. Mutsuzken onu acip gulerdim.
Öyle öyle ama hepsi değil, bazıları yapmacık gülüyor o da itici oluyo zaten
Dünyadaki bulaşıcılık sırasında top onda bir numara 🥰
Tabii ki karşıdaki insanın elektriği enerjisi bunu belirler
Evet bulaşıcıdır.
Bulaşıcıdır, bu sebeple hemen bir kolanya ve maske ile alışılmış melankolik havamıza dönmemiz şart, vacip.
Moralim bozukken bana bulaşmaz
Esnemek kadar değil 🤦🏻♀️
Kesinlikle gülmekte ağlamakta bulaşıcıdır.
Evet öyledir, ben çok bulaştırırım. 😅
Bulaşıcı tutamıyorum kendimi 😅
Güzel olan her şey bulaşıcıdır
Biri banada bulaştirsin
Hemen
Gülme esneme üzüntü bulaşıcı sürü psikolojisinden mi nedir biri esnedi mi eve gidene kadar bende esniyorum
Cidden bulaşıcı biri gülünce istemsiz gülümsüyor insan
Böyle deli ve neşe dolu insanlar her zaman yüreğimi ısıtır
Bulaşıcıdır özellikle gülen kişiyle samimiysen
Bu soruyu 10 sene once sormustum burdan evet
Eveet ya :D ahahhahahahahhahahaha
Evet, bende öyleyim
evet, kesinlikle.
Bulaşıcı olduğu kadar ağlatır da
İhtimaller arasında.
Evet ağlamak da öyle enerjiyi etkiliyor
Mutluluk bulaşıcıdır bence ya 😬😬😬
Evet gülmek ağlamak esnemek bulaşıcıdır
Bendede aynisi vardi lisede ateist bi hocamiz vardi adam her guldugunde ben dahada gulur kudururdum
Keşke öyle birsey olsa
Gülmek ve esnemek bulaşıcı bence.
Bulaşır
Dalak patlatır
Bazen sanki.🙂
bence de bulaşıcıdır
Bulaşıcı bence
Fazla gülersem sonra ağlıyorum, Başım yanıyor
Biri gülünce bende onun gülüşüne gülerim
Tabiki de bulaşıcıdır denenmiştir kanka
kimin güldüğüne bağlı bence
Bence gülmek bulaşıcıdır. İnsanların gülmelerini ve keyiflenmelerini görmek, bana da bir miktar neşe getirir.
Yıkarım ortaliği
😂😂
57 yas yapabilir mi?
Bende gülüyorum
Esnemek gülmek ağlamak etkileyici duygular
Kelebek etkisi olduğunu düşünüyorum
Modumda isem evet
Evet
Gülmek iyiyidir
Kesinlikle
İnsan olmaktan işte :)
Bulaştırırım