Ablam kardeşlerle ilgili bir reels atmış bende arayayım dedim. Bir şey anlattım, gülmeye başladı. O güldükçe ben güldüm, ben güldükçe o güldü 😂😂 10 dakika konuştuk 3 dakikası gülmekle geçti 🤣🤣
Yani insanın modunu düşürüyorlar. Hatta bana şey derler İslam neden bu kadar mutlusun 😂 valla enerjiden sanırım mutluyu çok şükür daima gülerim. Mutsuz olsam geçici oluyor hemen 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır değil maalesef.. ben gülmüyorum.
Valla bilemedim ki 😂 ben genelde gülerim arkadaş ortamında da güldürenim. Gülmek iyidir ama herkes eşlik etmez.
Somurtkan insanlara gıcık oluyorum ya. Az gül nolacak yani🤣
Yani insanın modunu düşürüyorlar. Hatta bana şey derler İslam neden bu kadar mutlusun 😂 valla enerjiden sanırım mutluyu çok şükür daima gülerim. Mutsuz olsam geçici oluyor hemen 😂
En güzeli, daim olsun 😅
Hahaha teşekkür ederim. Seninde daim olsun 🤲😊
Sağ ol 😅
Rica ederim 🤲
En iyi bulaşıcı şey bence esnemek çünkü karşımda yanımda biri esnese bende esnerim uykum olmasa bile
İyileştin mi
Yavaş yavaş iyileşiyorum.
Çok şükür
Daha tam iyileşmedim ama bir de aynı durumlar devam ediyor. Sadece eskisi gibi değilim, biraz daha iyiyim.
Grip misin
Yok, çok farklı bi durum. grip olsa çoktan iyileşirdim.
Allah şifa versin
Amin, Sağol
Frekansa bağlı sanırım gözünüzden yaş geldi mi gülerken 😂😂
Biraz daha gülsek gelecekti 😂
Güzel hareketler 😂
Bence aslında tüm duygular bulaşıcıdır. İyiler de kötüler de. O yüzden iyi duyguları mümkün olduğu kadar yaşamak ve yaymak gerekir. 😇
Gülmek, esnemek ve üzüntü bulaşıcıdır bunun sırrı hala çözülememiş ti t.. Kır atın yani da kalan ya huyundan ya suyundan demişler..
Evet bazen videolarda denk geliyorsun videodan çok ordaki kişini gülüşü yüzünden gülmeye başlıyorsun ya da bir ortamda
Kesinlikle. Hele benim gülmem çok daha bir bulaşıcı özelliğe sahip dkdk
Evet kavga anında gülersen düşmanın bile güler shsb
Bulaşıcı. Aynalama yöntemi ile verilen tepkiyi kopyalar beyin.
hayırlı akşamlar, gülmek sünnettir sadaka sevabı vardır, selâmetle 😊
Hayırlı akşamlar 🙂
Doğru evet olumlu anlamda bulaşıcıdır gülmek.
Çok gülen çok ağlarmış
Doğru
Kesinlikle bulaşıcıdır. 😅
Evet, diğer her şey gibi
Değildir komik bir şey olursa gülünür..
Gülmek gülümsetmek güzeldir
Evet🙃 gülelim güldürelim.
Aynen. Gülmem hep an meselesidir.😳
esnemek kadar
Evet öyle bence :)
İvettt 😽
öyledir