Benim gibi çocuk milletinden nefret eden var mı? Sizce çocuklar sahiden melek mi?

Millet nasıl çocuk sahibi olup da onların kahrına büyüyene kadar katlanıyor anlamak güç. Çocukların yaramazlıkları, bozgunculukları ve egosantrist yapıları beni hep onlardan nefret ettirmiştir. Sürekli evde yapma oğlum, etme oğlum, ne olur oğlum, televizyonun kablosunu çekme oğlum demekten insan illallah ediyor. Kendimi bildim bileli özellikle erkek çocuklarından hep nefret ettim, iğrenç derecede yaramaz oluyorlar. En azından kız çocukları bir nebze dur demekten anlıyor. Çocuklar melek falan diyorlar, vallahi yalan mk. Zekâları daha organize ve planlı kötülüğe yetmediği için onları melek sanıyoruz sadece. Ben çocukken de sessiz bir sünepeyken en büyük zorbalıkları hep çevremdeki çocuklardan gördüm. Çocuklardaki akran zorbalığı Hitler'in Gestaposunda yok mk. Arabesk-pop yıldızı Aleyna Tilki boşuna dememiş: "Misafir çocuğu gibi, geldin dağıttın gittin..."

Benim gibi çocuk milletinden nefret eden var mı? Sizce çocuklar sahiden melek mi?
Güncellemeler
3 ay
Var mı benim gibi?