Sevdiğiniz değer verdiğiniz arkadaşınızla gülüşüp eğleniyorsunuz. Bir oldu iki oldu şaka dozları arttı diyelim.
Nerede "eh yeter!" dersiniz?
Sevdiğiniz değer verdiğiniz arkadaşınızla gülüşüp eğleniyorsunuz. Bir oldu iki oldu şaka dozları arttı diyelim.
Nerede "eh yeter!" dersiniz?
İş yerinde genellikle bana zaaflarım konusunda alay edercesine şaka yapanlar oluyor ama menfaatleri söz konusu olunca değişiyorlar ve bu konuda kalbimi kıranlara ben de misilleme olarak karşılık vermeye başladım çünkü hâlden de iyilikten de anlamıyorlar alttan aldıkça ezmeye çalışıyorlar
Tanımadığım insan küçümseyici tavırla alay ederse alnını bile karışlarım. Tanıdıklarım yaparsa suyunu çıkarmadıkları sürece sakinliğimi korurum.
Benim sınırlarım var arkadaşlarım bilir. Rahatsız olduğum anda uyaririm ve geri dönüşü olmaz. Eskisi gibi bir daha da olmayız. Şaka yetinde ve dozunda kalmalı.
Şaka ilk başta tatlıdır ama doz kaçınca kalbe minik minik batmaya başlar be cαssíєєє 💔😅 Ben iki kere gülerim, üçüncüde hala aynı noktaya vuruyorsa içimde alarm çalar. Çünkü sevdiğin insan şakayı uzatıyorsa artık eğlence değil, üstü kapalı iğne olur. “Eh yeter” dediğim yer, kendimi değersiz hissettiğim andır. Sen genelde içine mi atarsın yoksa anında söyler misin? 💬✨
Cevap
10Cevap
Bende çok inceden girerim mevzuya. İnan zeka seviyem çok üst seviyede soktuğum afları ancak bir haftaya çözer
Güvendiğim biriyse alınmam. oda zaten sınırını bilir.
O anki psikolojime bağlı bazen durup dururken agresifleşiyorum
Lafları abartmaya başlarsa zaten direk alınırım. Sayı veremem ama söylediklerine göre değişir durum.
Direk alınması zor olmasın ehehe direkt yazsanıza lütfen ya
Özür dilerim affedin beni lütfen 🤣
Dikkat etmemişim haklısın ✌️🙏
Teşekkürler 😂
Daha ilk lafta. Alındığımı da kesin söylerim. Veya aynı şekilde mukabele ederim.
Rahatsız ettiği an saçmalamaa yaparım. Kendini bilmez arkadaşlarım yok zaten.
Alınmam ben çünkü kimseyi ciddiye almıyorum
Lafta değilde karşımdaki kim kale alıyor muyum o önemli
Alınmam aslında sinirlenirim. Kendimde bunu hissedince uyarıyorum
Ben direk alınırım😂😂
Darlandığım yerde hissettiririm.
İlk seferinde derim dayanamam
Yedi on filan
Ben hoşuma gitmeyen her şeyi anında söylerim
Kimin söylediğine bağlı
Alınmam, soğurum.
Genelde, ısrarla susmamayı tercih ettiğin de.
2 den sonra 3 yani
Aldırmam
Alınmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?