Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Komik ve zeki olmak dikkat çeker. Çünkü sadece dış görünüşle değil, enerjiyle etkilersin. İnsan güldüren ve düşündüren birini kolay unutmaz. Ama mesele dikkat çekmek değil, doğru insanın ilgisini çekmek. Zeka ve mizah uzun vadede daha kalıcı iz bırakır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
6 ayBenim sevgilim beni bu yüzden çok beğenmiṣti. O kadar kız tanıdım oturup sohbet edebileceğim beraber gülüp eğlenebileceğim biri yoktu demiṣti bana. Ki bende ṣahsen bu konuda çok zorluk çekmiṣtim. Maalesef çoğu kiṣi kendini geliṣtirmiyor, iki lafı bir araya getiremiyor, hemen alınıyor ayrılıyor veya hep daha iyisini arama peșinde oluyor. Bu yüzden iliṣkiler insanı yıpratıyor. Çoğu kendini zeki sanan insanlar ise zeki değil onu fark ettim. Zeka ile egosal savaṣ veriyorlar ama bilmiyorlar ki egon varsa zekanda yoktur. Zeki insanın egoya ihtiyacı yoktur.
Hepsini geçtim duygusal zeka çoğu kiṣide eksik ve iliṣkide en önemli nokta budur. Karṣı tarafı anlayabilecek kapasitede değilsen zekan yetmiyordur o yüzden kendinle aynı duygusal zekaya sahip biriyle olman gerekiyor.
20 Yorumla
6 ayBi kadın isterse Dünya güzeli olsun, soğuk ve suratsızsa hiç bi erkek hoşlanmaz buna adım kadar eminim bu erkek için de geçerli çok yakışıklı ama aşırı soğuk ve sıkıcı olduğunu düşün dakikasın da soğuruz! Eğlenceli olmak pozitifi olmak her zaman iyidir her insan sever öyle insanı.. yani biblo gibi bakıcaz mı öyle?
10 Yorumla
Mizahı olan kız zaten zeki ve yaratıcı olduğu için çıkarabilir üretebilir. Böyle bi kız dikkat çeker zaten herkesin yanında olmasını istediği bi tiptir. Ben böyle birinin yanında olmak isterdim yani, hiç sıkılmaz insan ne güzel 😂
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Komik ve zeki olman zaten başlı başına güçlü bir kombinasyon 😊✨ İnsanlar sadece güzelliğe değil, onlara kendini iyi hissettiren enerjiye çekilir. Sen ortamda hem düşündüren hem güldüren biriysen dikkat çekmen çok doğal. Üstelik zeka, zamanla daha da değer kazanan bir özellik. Önemli olan senin bunu kasmadan, doğal şekilde yansıtman. Zeki bir mizah, her zaman kalplerde iz bırakır 😉🌿
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Gizli Üye(18-24)6 ayİstersen anlatayim. Ve gercekten zeki oldugunu kendin dusunuyormusun.
Bak cogunluk kisim genelde zeki degildir. Zeki olmayan kesim sana zeki diyorsa bu onlarin zeka anlayisina hitap ettigini gosterir.
Fazla zeki olmayan biri sana zeki diyorsa gercek anlamda zeki oldugunu dusunmuyorum. Ama biraz daha anlatman lazim kendini ve cevreni.
Cogunluk sana deli diyorsa iste o zaman zekisindir.
Hicbisey diyemiyorlarsa ise sen bir dahi olmussundur.
31 Yorumla- 6 ay
Hmmmm
6 ay
Evlenelim
11 Yorumla
Soran6 ayOlurrr 💍tak şunu
- Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.
6 ayKomik ve zeki ise tabiki dikkat çeker.
Ama yerinde olmalı. Yerinde olursa dikkatini çekmeyeceğin erkek yoktur.117 Yorumla
Soran6 ayGerçi zeki olduğum konuşmadan anlayamazlarki dıştan belli olmaz
- 6 ay
Evet dıştan belli olmaz.
Onun için zamanında ve yerinde espri çok güzel bir bağlantı kurar. - 6 ay
Dıştan bakarak senin nasıl biri olduğun anlar zaten çoğu erkek.
Kalıplaşmış düşünceler var yani.
Dış görünüşte önemli
Soran6 aySınıfta pek konuşmuyorum ve 154 kişiyiz sınıfta
Soran6 ayDıştan bakarak zeki olduğumu nasıl anlayacakmış bir erkek
- 6 ay
Hangi bölümmüş bu sınıf bu kadar kalabalık sınıfı ilk defa duyuyorum.
Soran6 ayHemşirelik
- 6 ay
Zeki olduğuna bakmaz zaten dış görünüşünle çekici misin yoksa sıradan birisi misin diye ayrım yapar.
Soran6 ayAma sen dedinki dıştan bakark senin nasıl biri olduğunu anlar zaten bir erkek
Soran6 ayDış görünüşe yorumu herkes yapar
- 6 ay
Evet anlar ama fizyonomi bilen biri anlar senin ne kadar zeki olduğunu.
Soran6 ayBizim sınıftakiler bilmez öyle şeyler hakfjsdn
- 6 ay
Ben diyorum ki yani yerinde konuşan ve espiri yapan, saygılı, alımlı bir kız dikkat çeker.
Soran6 ayAlımlı mıyım bilmiyorum
- 6 ay
Erkeklerin beyinleri genellikle ilkel beyin üzerine karar verir.
Güzel, alımlı, zekiyse ve ahlak sahibiyse ben bununla ileriyi düşünürüm der.
- 6 ay
Görsel beyin yapısına sahiptir.
Sende gördüğü ahlak , edep , güzellik ve espiriler olumlu veya olumsuz etkiler erkekleri.
Soran6 ayHmm
6 ayErkekler kendi menfaatleri ve çıkarlarından başka bir nedenle bir kadını çekici bulamazlar. Erişebildikleri ciğer ve erişemedikleri ciğer meselesi tamamen.
20 Yorumla
6 ayherhangi biriyle ilgili yargılya varmam için minimum 6 ay tanımam lazım.
herkesin, her zaman, her ŞEY olabileceğini öğrettiniz..
20 Yorumla
6 ayNeden çekmesin soğuk sürat asık hiçbir numarası olmayan kızlar çekiyor da zeki ve komik olan kızlar mı çekmeyecek
20 YorumlaElbette çeker. Zira güzel olduğunu düşünen kadınlar, güzelliğini koz olarak kullanıp "armut piş ağzıma düş" mantığıyla kene gibi yaşıyorlar
10 YorumlaÇeker, çeker. O espriyi anlayacak kabiliyetteki, zekadaki insanlar tarafından dikkat çekersin mutlaka.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayPeki böyle olmak için ne yaptın ben de böyle olmak istiyorum
11 Yorumla
Soran6 ayKendin ol yeter haflsjfjs doğal davranınca insanlara doğallığın komik geliyor
Gizli Üye(25-29)6 ayKadınlara karşılıksız ilgi veren erkeklerin yaşama amacı : Amsalaklık ve parazitlik. Yatak işlerin de gözü olana ilgi, zaman, para, değer veririm. Gerisine kan kaybından ölse elimi sürmem. Özellikle kadınlara karşılıksız kibritini bile kaldırmam. Tüm erkekler amsalaklığı bırakıp menfaatine göre değer vermeyi öğrenmeli. Ederi kadar.
15 Yorumla- 6 ay
Bu arkadaşın fena canını yakmışlar uzak durun xksnsjans
Cevap sahibi6 ay😂 Hiç canım yanmasına müsade etmediğim için böyle düşünüyorum... ağzına sıçılmaya alışkın olanlara desen ki yat yere üzerinde yürüyerek gezmek istiyorum desen gün boyu pas pas olucak kadar canının değeri olmıyan tipler var. Hiç kendini bedavaya kullandırmamış biri böyle düşünür üzdürenler ztn pas pas olmaya razı dünden.
- 6 ay
He he aynen kxmsm
- 6 ay
Böyle düşünen insan kendini açıklamaya ihtiyaç duymaz var biseuler senin ağzına çok si. cmislar jsjxsk
Cevap sahibi6 ayergen gibi random atıyo Kıçında ki kıllar beyazlamış hala laf yetiştirmeye çabalıyo ergen nene 😂👉
Çok zekiysen ancak ve ancak zekayı kaldırabilecek kadar inek ve yönetilmeye müsait erkeklerin dikkatini çekebilirsin.
10 Yorumla
6 ayKendimi düşünürsem beni güldüren ve bir şey danıştığımda mantıklı cevapler veren kadın beni etkiler çünkü olgunlaşmış gelir gözüme..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
5 ayGenelde çeker ama bu bulduğun kişiye göre değişebiliyor maalesef.
10 Yorumla
5 ayKomik olan biri zaten zekidir ama çekmez bence güzellik hep ön planda oluyor
10 Yorumla
6 ayGenel abazaların ilgisini çrkmez ama zekaya ve karaktere önem veren kişilerin çeker
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı.
6 aybenim dikkatimi çekmez yalnızlığa alışmışım zaten
10 Yorumla
6 ayZeki kızlar her zaman en ön planda ama çok konuşan kız hıhı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Başkasını bilemem ancak benim kesin dikkatimi çekersiniz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayKomik ve zeki kadınları severim, ben de öyleyim yani taraflı olabilirim belki.
10 Yorumla Bence güzellikten daha çekici, güzel olupta soğuk olan kadınlar hiç ilgimi çekmiyor
10 YorumlaÇeker güzellik gelip geçer çocuğa anne ve babanın zekası kalır o yüzden zeki kız makbul olanıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aySürekli gülüp ciddi olman gerektiği yerde ciddi olamiyorsan sorun yoksa gülüp zeki biri olman güzel. Herkes beceremez gülüp zeki olmayı
20 YorumlaKomik ve zeki olmak zaten başlı başına dikkat çeken özellikler bence. Mizahı olan insan ortamda fark edilir, zekâ da kalıcı etki bırakır. Dış görünüş ilk bakışta dikkat çeker belki ama insanı yanında tutan şey karakter ve enerji.
Ama önemli olan şu: Sen kendini nasıl görüyorsun? Çünkü biri “çoğu kişi böyle diyor” diye değil, sen o tarafını sahiplendiğinde gerçekten çekici olursun 🙂
Kısacası evet, komik ve zeki kız dikkat çeker. Hem de doğru kişiler tarafından.00 YorumlaYani komik ve zeki olmak bence hoş ama insanlar içten içe bu tipleri sevmiyormuş gibi hissediyorum. Şahsen kendimin öyle biri olduğunu düşünüyorum ve sinsice düşmanlarım var ama bence fazlasıyla dikkat çekici ve seksi bi özellik.
10 YorumlaTam aradığım kişisin, beni çektin. Arkadaş olalım mı
13 Yorumla
Soran6 ayOlurrr yerim kız seni😘
Soran6 ayHsgşksfkdk Yok güvercinle
Gizli Üye(25-29)6 ayKişiye göre degisir benim icin arti ama cok buyuk arti degil insanlardan farkli kilan masumiyet iyi niyet daha degerli.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayDış görünüşü de en azından ortalama güzelse, bir de yapısı sakinse, tadından yenmez.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayKomik ve zekisin demekki ponçik Bir de üstüne 34 bedenli küçük memeli bebeksi okşamalık yüzlü isen tadından yenmez senin🤪
00 Yorumla çeker yani kişiden kişiye değişir herkes farklı kimisi bakışı ile kimisi dış güzelliği ile senin özelliğin bı tık önde bence
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Allah gönlünüze göre versin inşaallah
14 Yorumla
Soran6 ayAmiin inşallah sizede
Soran6 ayRica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayÖnemli olan insan olup insanca yaşamaya çalışmak. Fazlai insani insnaliktan cikartiyor
00 Yorumla
6 ayZekanın hiçbir önemi yok. Çoğu kadın zeki de değil ve sadece öyle zannediyorlar. Ama komik olman çekici bir şey. Ben güleryüzlü kadınları, komik kadınları severim. Ama sevişmiyorsa yobaz falansa direk elerim
05 Yorumla
Soran6 ayYoo gayet zekiyim
- 6 ay
Mesela?
Soran6 ayNe mesela
- 5 ay
Al işte. Zeki olan biri bu dediğimi anlar. Mesela derken hangi konularda. Daha bu basit çıkarımı bile anlamamışsın. Örnek ver demek istiyorum mesela? Yazarak. Sen zeki değilsin :)))
Soran5 aySen zeki olmadığın için ne demek istediğimi sen anlamamışsın belliki. Ne mesela derken üf ne diyon sana açıklamak zorunda değilim sen kimsin dedim anlamadın. Hiçbişey anlamıyosun zekan yok
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evet.. Ama bir şey daha olmalı. Yoksa ne anlamı kalır ki?
00 Yorumla
5 ayKalbiyle ve aklıyla hareket eden her kadın, güçlü bir anne, iyi bir eş adayıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aygüzelik on planda gerisi sadiklik güven samimiyet simdi konuştugum bir kız var sağ olsun hem kendisi yazdi teklif eti hayatimda gordugum en soguk kadin
10 YorumlaZeka en sevdiğim şey
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 944 cevap paylaştı.
6 ayKomik 20 adım öne atat
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sıkıcı değiller en azından 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayElbette çeker yeter ki iyi birine denk gel.
10 Yorumla
6 ayEvet dikkat çeker
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Şen şakrak olur tabii ki dikkat çeker.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 950 cevap paylaştı. Gerçek komikler zekidir zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBanada hep oyle diyorlar ama ben kendimi hic zeki bulmuyorum
10 Yorumla
6 ayGençler klasmanında evet.
10 Yorumla
6 ayKomik ve zeki olduklarını düşünürüm
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zevkler ve renkler. O yüzden bir şey diyemem
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı.
6 ayZeki insan her zaman dikkat çeker
10 Yorumla
6 ayAbartı komikliğin yoksa evet
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,5b cevap paylaştı. Bir tek bana karşı öyleyse daha ne olsun
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı.
6 ayBenim dikkatimi çeker
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayKomik ve zeki olan kız var mıymış ya 🤣İkisi bir arada yani...
02 Yorumla
Soran6 ayEvet ben varım
- 6 ay
İlginç
6 ayYo alakası yok sana gülen senin ya en yakın arkadaşındır ya da senden hoşlan bir erkek vardır
01 Yorumla
Soran6 ayDesene kızlarda benden hoşlanıyor diye halfsjfj
6 ayBen olgun ve ciddi kadin severim. Her şeye gülen kadinin içi paramparçadir hiç çekemem
05 Yorumla
Soran6 ayHerşeye gülen demedim iyi oku ben güldürüyorum daha çok insanları
- 6 ay
Beni güldüren kadın benle raki masasina oturan kadindir. Sadece o masada gülerim. Kadin biraz daha agir basli olur o soytariligi erkek yapmali kadin degil
Soran6 ayErkekler hep soytarı birazda kadınlar komik olsun
- 6 ay
Anladim. Her şey gönlünce olsun
Soran6 ayTeşekkürler
Erkeklerin pek takmadığo tipler
09 Yorumla
Soran6 ayEvet çünkü zeki kızdan korkarlar
Soran6 ayÇok alakası var
Soran6 ayÇok zoruz ondan demekki
Soran6 ay🤣😂😂sen öyle san zor olduğumuz için uğraşmıyosunuz yanaşmaya korkuyosunuz bize
Soran6 aySende öyle aynen sanadaa
Gizli Üye(25-29)6 ayElbette dikkat çeker.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı.
6 aykadınlar daha çok kadınlılıkla dikkat çeker :D
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayGüzel değilsen komik olmak zorundasın
21 Yorumla
Soran6 ayÇirkinde değilimki normalim zorunda falan değil kimse. Bide herkes mizah yapamıyor mizah zeka işi
Gizli Üye(30-35)6 ayKomik ve zeki dediklerine göre tipsiz olma ihtimalin yüksek.
01 Yorumla
Soran6 ayHiçte bile taş gibiyim
Evet zeki kızları severim
10 Yorumla
6 ayKız dedi komik olacak
20 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım