Evet kıllı kadınlardan hoşlanıyorum. Özellikle uzun bacaklı ve kıllı olanlarından sizce normal mi?
Not:Gizli eşcinsel falan değilim.
Not:Gizli eşcinsel falan değilim.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Zevk meselesi o tuylerle güzel kokuyorsa, temiz duruyorsa ne mutlu sana
aaa ne güzel tanışalım mı :D
Olabilir :)
Evet normal niye olmasin
Teşekkür ederim. İlerde evlenirsem eşime ağda yapması konusunda baskı yapmayacağım.
Gel evlenelim aşkım benim...😍😘💑💏💛💓❤💚💜💙💘💋💍💝🍓💒🚼♥♡♀♂シツ
Sen testestorona kafa mı attın :D
Ne kadar testesteronlu kadın o kadar yüksek libido. O da daha iyi yatak performansı. Bunlar hep bilimsel şeyler istersen araştır.
Bu ülke de herşey normal benim için.
Bacakları mı kıllı? O zaman bir sorun var yani.
Ağda Yapmazsanız %80-90ınızın bacakları kıllı ama. Ben kadınları kıl konusunda olduğu gibi kabul etme taraftarıyım.
Aşağılarda karına ağda yapması konusunda baskı yapmayacağını söylemişsin, çevre baskısı kuzum. Kendisi almadan duramaz. Yani bana kalsa, kadın ırkına kalsa bu cart curt iki üç haftada yapılan, bacakları kızartan, hissizleştiren ve acı veren eylemi (Alternatifi vücudunu lazere maruz bırakmak) kim yapar ki?
Ama dediğim gibi, çevre. Ciddi bir akım başlasa (milyonlardan bahsediyorum) kimse ağda yapmaz.
Gerçi sonra 1-2 kız erkek ilgisi için ağda yapar. Sonra diğerleri. Böyle bir döngü olurdu yani.
Bacaklarım uzun ve lazere başladığımdan pıtır pıtır dökülüyorlar ama bilemedim şimdi.
Bence çok saçma kadın olsam çevrenin ne düşündüğünü umursamaz ağda falan yapmazdım. Kendini birilerine beğendirme isteğinden tiksiniyorum. Kıllı kadınları eleştiren erkeklerin en az %90ı kıllıdır. Yani ilerde kızı olsa onun da kıllı olmasının sebebi o adamken çok saçma geliyor.
Ben de severim ama sarıysa :*
Ben sarışınım. Esmer kıllı birini bulmalıyım ki sarışınlık genlerimi yok edebileyim.
Evlenilecek adamsın ajnwjwj :D
Yani kızlar benim gibi birinden tiksinmez de mi? Ben temizliği ve fit bir vücuda önem veririm karşı cinste. Çünkü benim kendimde sahip olduğum özellikler bunlar. Kıllı halimle sürekli ağda, makyaj yapan birini istemem saçma olurdu.
Ev işleri yarı yarıya. Eşim hastaysa, hamile ise tamamını da yaparım ama buradan light erkek olduğum anlamı çıkmasın. Gerektiğinde baya maskülen bir kişiliğe de bürünebilirim.
yemeğin salçalısı kadının kı.. karıştı bir saniye
Kaşlı, gözlü, döşü kıllı avratlardan hoşlanıyorum. Yerim ben onun o kıllarını.
Umarım kılsız bir muhacir veya laz kız denk gelmez.
tabi fantezi meselesi :D
Normal. İran ırak tayfası tam senlik.
hoşlanabilirsin bu senin tercihin
Ahah ciddi misin evlenek valla almaya useniyorum
Teşekkür ederim ciddiyim. Bence kadınlara zulüm bu kıl meselesi.
Aynen bir de üsengec olunca daha zor alması falan acıtıyor
Haklısın kadın bakımlı olması lazım
Bakımlı olmak bence temiz ve fit bir vücuda sahip olmak demek. Doğallığı tercih eden kızları seviyorum.
Olabilir tercih meselesi
Garip
Niye garip ki? Ağda olmasa Türk kadınlarının en az %80-90ı kıllı değil mi genetik olarak. Bence fit bir vücut ve uzun bacaklar kılsız bir vücuttan daha çekici.
Bu senin görüşün ve bana garip geldi. Normal mi diye sordun bana göre değil
Ama genetiğimiz bu. bir İsveçli değiliz. Bence fit isek vücudumuzu olduğumuz gibi kabullenmek gerek. Ten rengi, kıl miktarı bunlar hep genetik. Hem bir kadın her zaman bakımlı olamaz ki. Olmak zorunda da değil bence. Temiz ve fit olsa kâfi. Çünkü ben de o kadar bakımlıyım daha fazlasını istemem saçma olurdu.
İğrenç
Niye ki. Kıl demek yüksek testesteron demek. Yüksek testesteron ise kadınlarda ve erkeklerde libidoyu yükseltir. Yani ilerde bugün başım ağrıyor diye duymam. Hem yüksek testesteronlu kadınlar güçlü de öyle östrojen deposu çıt kırıldım olmaz.
İğrenç
Tuhaf
Lesian misin?
Erkeğim ve fitness modelleri kadar da maskülen bir vücudum ve sert çenem var alakası yok yani.
haha, boyløe biri asla killi bacakli birini sevmez ve istemez
Valla elde olan bu abla biraz da. Türk kızlarının %80-90ı genetik olarak kıllı yani ağdayı falan boşver. Rus, Slav kızı da bulurum istesem ama o da kültür farkından olmaz gibi.
Abla sensin, o da dogru ya turk kizlarida hep kil kezbanlar! (turk degilim)
Kızma be abla. Türk kızlarının kılı sizi ilgilendirmez bence.
Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki adamlar Türk olmamakla övünüyor. Yazık!
Zevk meselesi
Zevk meselesi tabi
iğrenç
Normal :D
neresinde kıl?
Genel olarak kıllı. Uzun bacak ve hafif seyrek kıllar çok çekici bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar