Yeni hesapta beni engelleyen yoktur herhalde açalı 2 gün oldu ama önceki hesapta bereket versin bir sürü üye vardı. çoğunun sebebini bilmem ama bildiklerim arasında en komik geleni şu, bir üye yorumlardan evinin KONUMUNU attı. o galiba İzmir ya da Muğla öyle bir yerde, ben de Ankara 'dayım. kaç km mesafe var nasıl geleyim dedim ve beni ENGELLEDİ. şokum. aramızda 100 m olsa yine gelmezdim ama komik oldu bu sebeple engellenmem. öyle aklıma geldi anlatayım dedim by,
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 6 ayMerhaba, bence engellemek için bahane aramış gibi geldi ve psikolojik olarak da sağlıklı bir kafa yapısında hareket etmediğini düşünüyorum. Benim hatırladığım kadarıyla da başıma gelen en garip engellenme sebebi de. Bir üye bana mesaj atmıştı ve samimi bir şekilde sohbete giriş yaptı falan güzel de konuştuk 1 saat civarı. Sonra ben nerede yaşadığını sordum söyledi ama ilçeyi söylemedi. İl İstanbulmuş. Ben de dedim İstanbul gibi bir yerde ilçeyi söylesen bile zaten seni bulamam ki yani saklasan ne olacak dedim. Sonra anlayış da gösterdim yani saygı duyuyorum dedim. Üstelemedim kesinlikle. Ona rağmen engellenmiştim o komikti bence :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bir Türk büyüğünü öven bir paylaşımım sebebiyle engellemişti, gurur duymuştuk.
12 Yorumla
Soran6 ayrica ederim
X Soru sormuştu sitede sevdiğİniz kimse yok mu diye, hanım hanımcık çok tatlı bir hemcinsimde kimseyi sevmiyorum yazmış, bende benide miiğ falan yazdım şakasına ama, soruyu soran x kişi de erkek profili olduğun çok belli yazdı. insanlara salça olma falan dedikten sonra saçma sapan engel attı. Kız da özelden yazmıs kusura bakma diye ama kıyamam onluk bir sorun yoktu zaten. Eşşek kadar insanlarız herkesin aklı var fikri var ona ne oluyor kız terslemek isterse terslesin önemli değil sana noluyor yani x. Hahahahahah enteresan ya insanlar.
24 Yorumla
Soran6 ayya su sitede kız oldugu belli olan üyeler birbiriyle tatli tatli konusunca direkt ERKEKSIN yaftası yapıstırılıyor zaten sinir oluyorum erkeklere biri bana erkeksin diyince küfür edilmis gibi geliyor sihxjdj
Soran6 ayamaaan engelle gec bacım erkege laf mi anlatılır
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Siteyi aşırı ciddiye alıp burada olan bitenleri, sorusuna az görüş gelmesini falan kafaya takıp takıp bana anlatan bir arkadaşım olmuştu. Boş boş muhabbetlere hiç vaktim yok dedim, engelledi dkgks
Beni de başkasına anlatmıştır çok üzülüyor böyle şeylere xd00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu bayağı komikmiş gerçekten 😂 Sen aslında mantıklı bir şey söylemişsin, mesafeyi vurgulamışsın ama karşı taraf muhtemelen sözü tehdit ya da imâ gibi algıladı. İnsanlar online ortamda bazen aşırı tetik olabiliyor. Özellikle konum paylaşınca savunma mekanizması devreye giriyor. Senin niyetin espri ama onun algısı alarm vermiş olabilir 🚨 Yine de 100 metre olsa da gelmezdim demen ayrı iyiymiş, net ve rahat bir enerji var sende 😄
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
56Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. En son x ve y kişisi kahve etmiş x kişisinin sorusuna gittim y kişsinin engel attığını fark ettim 🤦🏻 çocukça şeyler aklıma gelen garip şeyler yok tanımadığım üyeler engel atıyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,3b cevap paylaştı.
6 aySevdiğim üye bir bayan arkadaşim var , bir şahıs ona gıcık oluyormus ben onunla samimiyim diye benide engellemiş 😂 bir gülmem geldi ozaman
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 978 cevap paylaştı.
6 ayGenelde münakaşaya girmem ama durduk yere engelleyenler var. Mesela Raskolnikov. Adamla muhabbetim yok, engellemiş. Bir ara engel listesini sildi ''Neden engelledin?'' dedim, cevap vermeden tekrar engelledi. :D
013 Yorumla- 6 ay
@SivisPacemParabellum yalnız o beni de engelledi galiba hiç görmüyorum he
- 6 ay
Harbiden engellemiş kdnc
- 6 ay
@adımsevimli Öyle birkaç tane daha var ya, genelde erkekler engel atıyor :D
Soran6 ayayy o beni engellemedi ahahah soriyim mi neden engellemis
- 6 ay
Sorar mısın
- 6 ay
Beni karıştırma, onu önemsediğimi düşünüp bir tarafı kalkacak şimdi :D
Sadece birkaç kişi var öyle onu örnek olarak yazdım açıkçası umurumda değil - 6 ay
Evet sorar mısın beni ama çok merak errim
Soran6 aytamamm sormuyorum tabikii
- 6 ay
Gerçi engelli değil sanırım bu mu
- 6 ay
@adımsevimli Yanlış oldu Raskolnikov'un Temu versiyonunu etiketledin sen. :D
- 6 ay
Hahaha
- 6 ay
Sordun mu
Takip isteği attı, kabul ettim. Sonra çıkıp tekrar attı, yine kabul ettim. Üçüncüde kabul etmedim. Yine istek gönderdi, yine kabul etmedim. Soruma gelip “Geri takip etmeyeceksen yorma” yazdı ve ardından engelledi. Bu ne şimdi? Bu ne? 😂
01 Yorumla
Soran6 aytakip edeni takip ederim takibe takip 😄
Ben mod fenomen engelliyorum bir kupid alfo olustur aristo hariç hepsi bende engelli denk geldikçe engelliyorum sebebe gerek yok hepsi kalitesis seref siz
06 Yorumla
Soran6 aybahsettiklerinin hepsi benim de cok sevdigim uyeler ama cok da sevmeyenleri var
Soran6 ayben bu yorumu kaldiriyim olur mu uyeyi hedef göstermekten modlar kaldirmasinlar 🫡 sana katiliyorum ama cogu fenomen uye sacma sapan laflar ediyor herkesin arkasindan
Soran6 ayyok yok
6 ayBen de aynı şekil garip şeylerden engel yedim birisinde Dm den kız yazmıştı profilin çok iyi diye ben de meraktan sordum ne konuda iyi diye yazdım sonra da sanırım rahatsız ettim seni diye yazmış geri dönüş yapacaktım engellemiş😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.
6 aySen çok güzel bilgiler verdin yardımcı oldun ama ben biraz daha fikirlerime zıt olacak bana sinir katsayısı arttıracak biriyle konuşayım diyip engel atmıştı birisi
02 Yorumla
Soran6 ayhepdksk belasini aramıs
- 6 ay
Doğrusu bana denk gelmez ki nerde kırığı var beni bulur 😄
6 ayburada değer verdiğim tek iki insan vardır
@Gözleme2002 ve @Pamuksekerofficall ikisi dışında kimse umrumda değil pek...210 Yorumla- 6 ay
Biri bana mı seslendi
- 6 ay
Bağırdım 🤣
- 6 ay
Çemkirme kızz ka kali kali kamaya
- 6 ay
O ne demek 😂
- 6 ay
Şarkı yaptım jsjsjsjz
- 6 ay
İlk imza benim 😂
- 6 ay
Her gün kavga edecek birisi lazım tabii 🤣
- 6 ay
https://youtu.be/OhLH-43CkE0?si=vBrEaRfDT3f1Q_wc
Bak bu işte j - 6 ay
🤣🤣🤣 gördüm 😂
Evet kavga edecek biri lazım 😂 - 6 ay
Ben hep hazırım 😂
Siteye renk katıyor musunuz diye soru sordum kıza hayır katmıyorsun dedin diye engelledi kız ( 36 ) yaşında sonrasında gıcıklık yaptığım için çok engellendim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. benim en komik engellenme sebebim bir kıznın paylaştığı resimdeki köpeğini sevmediğimi söylememdi sonra beni engelledi güzzeel bir köpekdi ama bence çok saçma bir sebep
00 Yorumla
6 ayMüslüman olduğum için engelledi. Normal sohbet ediyorduk. Dedi ki "Hoş çocuksun ama müslümanmışsın. Ben müslümanlarla konuşmuyorum." Dıpsdıskkdkssk
01 Yorumla
Soran6 ayhsodkkskss
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. En garip engellenme sebebim hiç tanımadığım muhabbetimin olmadığı insanlar tarafından engellenmem. Neden bay Anderson neden nedeeeen
06 Yorumla
Soran6 aysoralim hesabini
Soran6 aysssstt halledicem ben
Soran6 ayben temiz çalışırım. kadın işi
6 ay
Kuyruk acilari.
00 YorumlaValla bilmiyorum arada engellendiğiniz üye cevabı yazıyor ama ne görmüşüm ne konuşmuşum. Kendi kendilerine tribe giriyorlar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sitede bazen beni engellediğini fark ettiğim üyeler oluyor ama sebeplerini hiç bilmiyorum :D Sebebini bildiklerim de çok var tabi :D
00 Yorumla
6 ayBeni tanıyormus gibi konuşuyordu seni seviyorum falan filan dikkat çekmek için bı baktım sonra engellemiş mal ya beyin yok ki çoğunda..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Tam olarak ben de bilmiyorum ama beni de çok engelleyen oluyor Kendi kendime sonra diyorum ki demek ki bir yerlerde birilerini kudurtmuşuz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. İstanbul dışı olduğum için engellendiğim var benim de, favori engelim.
02 Yorumla
Soran6 ayhskdks ay tovbe tovbe
6 ayBenim nükemmelliğim ve onun için ulaşılamaz oluşuma sinirlenip engelleyen bile var. Görmeye ya da reddedilmeye, hayır cevabına dayanamıyorlar.
00 Yorumla
6 ayHiç bilmediğim ve tanımadığım engel atan var. Daha iki çift lafım yok kendisi ile. Sorularda da dahil. Sadece pembeli değil mavili de.
00 Yorumla
6 ayKadın kankası veya köpeği olduğu ablası özelden o yönde talimat verdiği için benim en ibretli engellenme nedenim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
6 ayAaaa dönmüşsün hoş geldin 🌸
Dogulu oldugum için engellemişti biri sfsfa02 Yorumla
Soran6 ayhos buldummmm aklina tüküriyim o engelleyenin ksjkd
- 6 ay
Aklı yoktu ki tüküresin akılsız olduğu için engelledi sfsfsfs
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayBiriyle flörtlesiyorduk iş ciddiye binip buluşma kararı aldığımız gecenin sabahında engel yemiştim 😂
06 Yorumla
Soran6 ayaynisini yasadim biliyor musun hem de reelde
- 6 ay
Tuhaf bir duygu ya 😂 reelde yaşamadım ama instada burada yaşadım yani 😂
Soran6 ayreelde daha cok koydu emin olabilirsin 💔💔
- 6 ay
Ama bir kere reelde şu oldu bir kızla konuşuyorduk instadan falan neyse çıkma noktasina gelmiştik kızla buluştuk kız sarilmadim öpmedim diye bana sen mesajlarda böyle değildin falan demişti bende ilk buluşmada ne yapmami bekliyorsun ki dedim sonra kız beni terk etti 😂😂😂
Soran6 ayhahahas direkt sarilsan opsen de sapik muamelesi yapicakti belki
- 6 ay
Belki de ama ilk defa başıma gelmişti sarılmadin öpmedin diye terk edilir mi insan ya ilk buluşmada bide 😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Baya haklı bi sebepmiş Ankara'da olduğunu desen bende engellerdim bayy
04 Yorumla
Soran6 aybu sebepten beni engelleyeceksen Ankara sınırlarından cikarim hemen
Soran6 ayyallah
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayHiçbir fikrim yok. Üyenin biri hiç sohbetimiz olmadığı halde engellemiş tesadüfen gördüm
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 670 cevap paylaştı. Durduk yere engelleyenler var hangi sebepten engellediler onu da bilmiyorum ama en saçması bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayMesaj kutuma burcun ne yazmisti bi çar bende burclara inanan erkek sevmiyorum dedim diye sövüp engellemişti
11 Yorumla
Soran6 ayburclara inanan erkek cidden sevmiyoruz ya
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kimse neden belirtecek kadar cesur ve saygılı değil.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,2b cevap paylaştı.
m 6 ayHiç takmıyorum binlerce üye var. Biri gider biri gelir siteye
00 Yorumla
6 ayHiç görmeden bişey olmadan engelleyenler var anlamadım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sebepsiz engellendiğimiz oluyor. Mod olduğumuzdan
00 Yorumla
6 ayMalın birine acı gerçeği söylemiştim alındı engelledi jdjd
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 844 cevap paylaştı.
6 ayBilmiyorum, ilgi alanıma dahil değil🤷🏻♀️ bana bir çıkarı yok
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
6 ayTanımadığı halde engel atanlar var ortada sebep yok
00 Yorumla
6 aybiri beni engellemiş ama nedenini bilmiom çok konuşuyorum diye mi acaba düşünmekteyim
00 YorumlaHiç sebep yokken eski hesabımdan fenomen biri engellemişti tuhaf gelmişti
00 Yorumla
6 ayismail yk çocukluk aşkımdı dediğim için engellenmiştim
00 Yorumla
6 ayBir kişisel münasebetim tartışmam olmadığı halde beni en garip engellenme sebebi bence
00 Yorumla
6 ayBirisinin hoşuna gitmiyormuşum bunu söyleyip engelledi dipnot; tanımıyorum😅
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayGenelde gerçekleri söyleyince yorumlarda engellerler. 😀
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genelde modluktan engelliyorlar yazık ya sanırsın idam ediyorum onları aljkda
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayBişey yapmıyorum ama bir de bakmışım dert olmuşum fjfjd
00 Yorumla
6 ayNedeni yokken sohbet etmişliğim yok tanımıyorum engellemiş hastalar dolu 😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
6 ayBilemem ama ben engelliyorsam benim için bittin demektir
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayGarip değildir hak etmişimdir. Hakettiği gibi davranarak. 😂
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum ki sjdjfjgl sessiz sedasız engelleniyom ben
00 Yorumla
6 ayDuymak istemediği doğru cevabı verince çıldırdı, küfürler edip engelledi sjsjsj
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 740 cevap paylaştı. Şunu şunu yapanları engelliyorum şeklinde bir soru sormuş bende benide engelle yazdım.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Soru sordu alakasız bir soru bende direkt cevaplamak istemiyorum dedim. Aramıza kara kediler girmiş
00 Yorumla
6 aykimse tarafindan engellenmedim kgkfl gören yok zaten
00 YorumlaBazıları şakayı gerçek sanıyor. Önceki hesabımda erkek düşmanı olduğum içindi
00 Yorumla
6 ayAynı anda ikimizi işletiyordu ciddi olunca engelledi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. jgflkasjglaskjglka komikmiş
04 Yorumla
Soran6 aybu zor günlerde gulecek bir sey bulmana sevindim 🥰
Soran6 ayramazan? aclık? oruc? sigarasizlik? cinsellikten uzak 13 14 saat?
- Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
6 aySanal istememem
01 Yorumla
Soran6 ay😬
6 ayÖzel yerimi atmadığım için dısmskmsms
01 Yorumla
Soran6 ayabooooo
Emgellendigimizi nasıl anliyoruz
01 Yorumla
Soran6 ayo kisinin görüşüne sorusuna yorum yapamiyosun profiline gir takip etmeye ya da mesaj gondermeye bas engellenmissin yazar
6 ayKim engelliyorsa engellesin umurumda değiller
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
6 aySebepsiz engelliyorlar bazen
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12b cevap paylaştı. bir üye durduk yere küfür edip engellemisti
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.
6 ayBildiğim kadarıyla yok
00 Yorumla - Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı