İçinize bazen belki de sebepsiz yere bir öküz gelir oturur. Canınız hiçbir şey yapmak istemez. Hayat zevkiniz biter.
Nasıl başa çıkarsınız böyle durumlarla?
Nasıl başa çıkarsınız böyle durumlarla?
Bununla tam 1.5 sene savaşmış biri olarak konuşabilirim. Bazen gelir neden olduğunu bile bilmezdim. Sonra geri giderdi günlerce gelmezdi. Sonra çat geri gelirdi. Başlarda ruhumu söküp atmak istiyordum. Ondan sonra alışmaya dua etmeye kafamı başka yerlere çalıştım. Sonra gördüm ki aslında böyle olmamın sebebi son yıllarda üzerimde biriken stresli yaşadığım şeylerdi. Onları kafamda aşmaya çalıştıkça, birilerine bu derdimi paylaştıkça azaldı bu his. Sonra bir gün gitti ve geri gelmedi. Çok dua et, bol bol yürü, derdini içine atma, herkese de anlatma güvendiklerine anlat bahset bundan. Umarım geçer çünkü lanet bir his.. 🌼
Çok kötü bir şey. Şu İstanbul denizini müsilaj kaplar ya. Aynen içimi kaplıyor, kapkaranlık ediyor, güneş ışığı sokmuyor. İnsanda sevdiği şeyleri bile yapabilme gücü isteği bırakmıyor. Merhaba muhtemelen dediğin gibi; bilinçaltında biriken eski yaşanmışlıklar biriktikçe temizlenmedikçe artık bastırsan da kapanmıyor.
Bastırma abi. Cahit Zarifoglu'nun bi sözü var. "İnsan bastırdığı duygunun esiri olur." diye. Bu sözü her duyduğumda o 1.5 senem aklıma gelir. Ne kadar bastırmaya çalıştıysam o kadar içine çekti beni o karanlık. Dini görüşün ne bilmiyorum ama eğer Müslümansan dini şeylerine biraz daha asıl. Derdini anlat içine atma abi kesinlikle. Bu da bir etken oluyor o karanlık dünyada kaybolmakta. Geçecek bana güven abi, çünkü benim geçtiyse herkesin geçebilir biliyorum. Kendinle çok yalnız kalmamaya çalış. İnşallah rahat nefes alacaksın bir gün... 🌼
Eyvallah kardeşim. Çok teşekkür ederim ilgin alakan için👏👏
Rica ederim abi. Çeken bilir derler ya o hesap bu da işte. 🌼
Kesinlikle. Ya da Kur’an’da belirttiği gibi; Kalpler, ancak Allah ile huzur bulur🌹
Kesinlikle abi 🌸
🍀🍀
Cevap
5Cevap
Birşeyler basar kucuk seyler yapboz yap bulmaca coz
Keşke bazen olsa sıkıntı stres derken 24 yaşına geldim
Daha en güzel yaşlarındasın kardeşim.
Müzik, müzik ve müzik.
Çıkamam geçmesini beklerim
İç organları kontrol etir
Bizdede var ondan
Olmayanımız yok heralde.