Görünüşü mü, zekası mı, sesi mi, tavrı mı, yoksa kimsenin fark etmediği o küçük detayı mı?

Görünüşü mü, zekası mı, sesi mi, tavrı mı, yoksa kimsenin fark etmediği o küçük detayı mı?
Karşı cinsin bende “akıllara zarar” etkisi yaratan özelliği, samimiyeti ve kendiliğindenliğidir. İnsan doğal ve rol yapmadan kendini ifade edebildiğinde, etrafına yayılan enerji çok çekici olur. Bu, sadece fiziksel bir çekicilik değil; sözlerinden, bakışlarından, jestlerinden ve davranışlarından hissedilen bir bütünlük ve içtenliktir. Ayrıca, bir kişinin zekâsı ve espri anlayışı da bu etkiyi güçlendirir. Konuşurken karşısındakini düşündüren, merak uyandıran ve onu gülümseten bir yaklaşım, çoğu zaman akılları baştan alır. Yani etkileyen şey çoğunlukla samimiyet, güven ve zekânın bir araya geldiği o doğal bütünlüktür.
Öncelikle yaratmak kelimesini Allah dışında bir varlık için kullanmayı doğru bulmuyorum. Ama bir özellik söylemem gerekirse; zekâ, karakter ve duruş bende gerçekten güçlü bir etki bırakır. Dış görünüş geçici, asıl akılda kalan insanın tavrı ve seviyesi.
Bakış açın bence fazla literal. ‘Tsunami etkisi yarattı’ dediğimizde kimse gerçekten tsunami beklemiyor, bu da aynı şekilde bir mecazdı.
Teşekkür ederim
Rica ederim ama ben seçmedim, sistem seçmiş. 2 pembeli seçmiştim ben
Olsun 😊
Sakinliğim diyeceğimde bu aralar sakin kalamıyorum. Sanırım mantığım olurdu ya çoğu konuda ve olayda mantıklı davrandığımı düşünüyorum.
Görünüşten ziyade enerji uyum çok daha önemli benim için ya
Bende akıllara zarar etki bırakan şey kesinlikle zeka artı tavır kombosu 😍🔥 Zeki olup bunu cool bir özgüvenle taşıyan bir erkek var ya… bitiyorum. Böyle iki cümlede vizyon akıtıyorsa, üstüne bir de ince düşünceliyse kalbim direkt pıt pıt 💙 Görünüş tamam da tek başına yetmiyor, o küçük detay; mesela göz teması kurarken hafif gülümsemesi… işte orada eriyorum. Sen en çok hangisine düşüyorsun? 👀✨
Cevap
30Cevap
olgun büyük kadın olması
Sadece bir şeyi olmaz.
Çünkü bir kadın tek bir taraftan bakılacak kadar sıradan olamaz.
Güzel oluşu ; sadece benim tasvirimde olmalı , kimsenin göremediğini görmeliyim. Zekası; aslında benim istemeyeceğimi bildiği bir şey olsa bile bana öyle bir sunmalı ki evet demeliyim.
Mütevazi oluşu.
Öyle bakmalı ki bir an sanki dünyada sadece ben ve o var zannetmeliyim.
Duruşu , konuşması , hareketleri bir bütün olmalı.
Tek olmaz bir sürü şey olabilir o bu şu diyemem o yüzden adam olsun yeter:))
bence güzzeel bir yüz ifadesi bile insanı cezbedebilir ama ben sesinden de etkileniyorum özellikle güzzeel bir kadinin yumusak sesi insanı sarhos edebiliyor
Tek bir ozellik olmaz.. milyonlarca kücük ayrinti ve detay karşı tarafı akıllara zarar yapar.. bir kaç genel geçer şeyle belirlendigi için zaten ilişkiler kısıtlı ve yüzeysel :)))
Gıcık olduğum durumlar var.
https://www.instagram.com/reel/DIGT6HJIodf/
Kullanmıyorum ama istersem aşırı manipülatif olabilir ve kontrol altına alabilirim birini ama bu etiğe ters geliyor
Mimikleri, sesi yani konuşurken yaptığı tonlamalar, bakışı. Kimileri sanki çok derin bakıyor. Ya da insanın hoşuna giden kişide öyle oluyor.
Görünüşü, iyi huyları ve ses tonu.
Ben karakter hastasıyım ya karakterli bir insan olursa gerçekten beni etkileyebilir
Aurası. O insanı tepetaklak ediyor.
Anlayamıyorsun bile.
Ben kafamda hep bir kadın tipi var o kadına yakın birini gördüğüm zaman etkileniyorum
Zekası
Bakışlar ve zeka..
O minik detay beni benden alır
Ahlak karakteri yeterli gerisi hal olur
Nerde o eski kadınlar yeni nesilde yok
Güzelliği ve zarafeti
Östaki borusu
Aşil tendonu
Valla o kişiyle ve ortamla alakalı
Auram, Arzum, pozitifliğim
Yere tüküren kendine adamım demesin
Memesi. Küçük olanlar dolaşmasın sokakta.
Zekâ yaa cidden başka bir şey zeki kadın.
Zarifliği bizim gibi davar değiller
Kültür...
Senin için?
Gözleri
Özgüveni
Gözleri ve gülüşü
Sınaması
Görünüşü sjsj
Beyni olması
Sesi
Ocean blue eyes
Güzelliği Zekası