Yoksa kendinden küçük gençleri kıskanan onlara laf sokan bir birey misin?
3 ay
Yaşımın kadınıyım hatta kişilik olarak yaşımdan daha da olgun olduğum söylenir hep. Açıklamaya gelelim, Kendimden küçük büyük kadın farketmez hemcinsimin güzelliği, başarıları ve statüsü beni gururlandırır. Bu hayatta kıskançlık konusu yalnızca sevdiğim adam ile aramda olur o da kararında, gerisi yalnızca zayıflıktır benim gözümde.
Yaşımın insanı çocuk ruhlu bir şeyim, ay kendime şey de demek istemiyorum, işte yaşımın insanı bir bebeyim :D Hemcinslerimi kıskanmam, çünkü ben bir güzellik gördüğüm vakit ona sevgiyle bakmayı severim, takdir etmeyi severim.
Yaşımın adamı olmadım hiç ama gençleri ne kıskanır ne laf sokarım benim içimde hala torpil patlatan zillere basıp ağaçlara tırmanan çocuk var yerinde durmuyor :D
Sorunun altında biraz meydan okuma var gibi hissettim 😊 22 yaşındasın ve belli ki büyüklerin gençleri eleştirmesine takılmışsın. Şunu fark et: Gerçekten “yaşının kadını/erkeği” olan biri, kendinden küçüğü kıskanmaz; ilham alır ya da yol gösterir. 🌿 Laf sokmak genelde içsel güvensizlik göstergesidir. Sen kendi enerjine odaklandığında başkasının ne dediği önemini kaybeder. Özgüven sessizdir, iğneleyici değildir.✨
Cevap
26Cevap
yaşimdan buyuk bayanla iliskim var ve kiskanmıyorum aksine guzzeel olan buysa guzzeel TokenName< start_header_id|>assistant< end_header_id|>
ben kendi yasimdan buyuk kadinla iliskim var kiskanmıyorum guzzeel olan buysa guzzeel
Trol takıldığım zaman bile, bazen laf sokuyorum sonra diyorum ki ya küçük mü acaba yaşı bakıyorum küçükse çeviriyorum
Bölee de naif
Bölee de düşünceliyim 🤷🏻♀️
Tabiki yaşımın gerektirdiği gibi hareket eden biriyim
Bazen 100 yaşındayım bazen 15 li çaglarımda
Laf sokmak huyum değildir. Yaşımın ilerisinde bir karaktere sahibim
Kıskanmam sadece hoş bir şey görmediğimde laf sokabilirim
Ben hiç bir zaman yalımda olamadım hep küçük kaldım
Hayır yaşıma göre tam oturaklı değilim bi yanım çocuk mu desem öyle garip bir şey
Hayır içimde 5-6 yaşlarında yaramaz bir çocuk var
Yok ben daha bebek çiçeğim
Çoğunlukla fikir istediklerine göre öyleyim
Laf sokunca kiskanmis mi olunuyormus :)
Yaşımdan daha büyüğüm
Değilim daha yaşlıyım
Oldukça hemde yaşın verdiği olgunluğu taşıyorum
Yaşımdan olgun biriyim
Hiç işim olmaz laf sokmayla :)
Evet öyleyim kafa olarak
Öyleyimm
Hayır değilim