Nitelikli insanlarla ol, vasat kalabalıklardan uzak dur ve oku, nazik ve mütevazı ol, az ye, yalnız kalabilmeyi, her şeyi kontrol edemeyeceğini, sürekli güçlü olamayacağını öğren.

Nitelikli insanlarla ol, vasat kalabalıklardan uzak dur ve oku, nazik ve mütevazı ol, az ye, yalnız kalabilmeyi, her şeyi kontrol edemeyeceğini, sürekli güçlü olamayacağını öğren.

Yeterlilik başarılı başka bir şey kendini abartmayan yeterli çok nitelikli olacak diye de bir şey yok vasat vasattır ister abartan olsun ister abartan olmasın
Bence kendini abartan insanlar aslında bir şeyi büyütmüyor, bir şeyi saklıyor…Çoğu zaman eksik hissettikleri yeri yüksek sesle kapatmaya çalışıyorlar. Gerçekten dolu olan insan zaten bağırmaz. Bilgisi olan ispat derdine düşmez. Kendinden emin olan, başkasını küçültme ihtiyacı hissetmez. Bana göre hedefleri “güçlü görünmek”, “üstte kalmak” ya da onay almak. Ama ironik olan şu:) En çok kendini anlatan, en az kendini yaşayan oluyor.
O yazdığın cümle ise aslında tam tersini söylüyor…Nitelikli insanlarla olmak, mütevazı kalmak, az yemek, yalnız kalabilmek…Bunlar gösteriş değil, iç disiplin işi. Ve iç disiplini olan insanın kimseye kendini kanıtlama çabası olmaz. İnsan ne kadar sessiz büyürse, o kadar sağlam olur. Gürültü yapan genelde içi boş olandır.
Ricaa
İnsan psikolojisinden biraz anladıysam bu onların koruma kalkanı
Kendine gerçekten güvenen insan kendini övmez başkaları çünkü zaten onu yeterince över kendini çok öven insansa bir zamanlar özgüven eksikliği yaşadığı için bunu kapatma uğraşındadır
Ricaa
Sevmiyorum kendini ciddi ciddi oven insanları, bazen sakayla karışık ovenler vs oluyor ama anlasiliyor onun mizah oldugu bir de kendini ciddi ciddi ovenler var alti bos bir sekilde, bilmiyorum bana itici ve komik geliyor.
Bunu sorgulaman aslında senin gözlem gücünü gösteriyor 🌿 Kendini abartan insanlar çoğu zaman gerçekten büyük görünmek değil, içlerindeki eksikliği örtmek ister. Onaylanma, değerli hissetme ve fark edilme ihtiyacı baskındır. İçten güçlü olan zaten bağırmaz. Sen şunu fark etmelisin; gerçek kalite sessizdir, gösteriş ise genelde bir savunmadır 😌✨
Cevap
4Cevap
öz güvensizler
Kendini abartan insanlara yüce kibrimle karşılık veriyorum neyi hedefliyorlarsa boşa gidiyor dbdhdhdh
Kendini önemli göstermeye çalışıyordur ama bilmiyor ki komik duruma düşüyor
Bu karakterle ilgili bir mesele bile isteye yaptıkları bir şey değil diye düşünüyorum 🙂
Onlara narsist deniliyor 🙂 iflah olmaz ørospu evlatlarıdırlar
İlgi görmek başka hiçbir şey yok ve ben de bunu bildiğim için ilgi vermiyorum sevmiyorum da 😂😂
Kendinde eksik hissettiği yönlerini süslü cümlelerle tamamlamayı hedefliyordur.
Kendini oldugundan cok daha farkli gosterip ilgi toplamanin derdinde onlar
Bence özgüvensiz oldukları için bunu yapıyorlar içten içe
Dikkat çekmeye çalışıyordur
Güçlü olmak zorundasın.
Ego kasıyorlar, başka bi hedef yok yani
Ego tatmini tabi
Varoş insan kafası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?