Bugün minik bir çay davetine katıldım 😂 Oyuncak fincanlarda hayali çay içtik, plastik bıçakla pasta kestik. Resmen 5 yaşa geri döndüm. Sizde de böyle anılar var mı? 😂
Ah unutuyordum az daha.. Hepiniz davetlisiniz arkadaşlar çay içmeye.. 😂
Çocukken evcilik oynadığınız günleri özlüyor musunuz? O zamanlar hayat daha mı basitti?
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
O günleri düşününce insanın içi ısınıyor. Evcilik oynarken dert sandığımız şeyler ne kadar küçüktü. Hayat gerçekten daha basit görünüyordu çünkü sorumluluk azdı, hayal çoktu. Şimdi gerçekler ağır ama o masumiyetin verdiği hafiflik başka. Büyümek güzel, ama çocukluk daha saf.
Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı.
Fakirdik ama mutluyduk, belki çok oyuncağımiz yoktu evde yastıklardan kulübe yapardık bozup tekrar yapardık. Komşumuzun kızı bisikletini bana vermişti çok sevinmiştim hep onunla gezerdik. Mahalle maçları, oyunlar akşam ezanı okununca eve giderdik. Zengin çocukları gibi şımarık olmadık ama çok mutlu olduk. Şimdi ki çocuklar, çocukluk yaşıyorum demesin, hepsinin elinde telefon bir odaya çekilmiş, ne büyüğe saygı, ne misafire saygı kalmış
Evet, tek derdim yarın oyuncak bebeğime hangi kıyafeti giydirip onu nereye götürmek olurdu. Şimdi gelecek kaygısını minimuma indirmeye çalışarak geçiriyorum hayatımı
Çocukken oynanan evcilik aslında sadece oyun değildi, güvenli bir dünyaydı 🌸 O zamanlar sorumluluk yoktu, hayal gücü sınırsızdı ve mutlu olmak için plastik fincan yetiyordu ☕😂 Şimdi hayat daha karmaşık ama içindeki o çocuğu ara ara ortaya çıkarman ruhunu hafifletir. Sen bugün resmen kendine terapi yapmışsın 🎈 Ben de o masaya otururdum vallahi. Hayal gücü en güzel kaçış alanı 💕
Bi kere evcilik oynayalım dedik. İleri gittik. Sonra yakalandık ailesine. Evciliğin adını bile anmadık. Ve evlilikten soğuduk. Ama çocukluk dönemimiz, çocuk olmak güzeldi...