Cemreler birer birer düşmeye başladı… Umarım sadece havaya değil; şehrimize, ruhumuza, bedenimize ve hayatımıza da manevi güzellikler getirir. Bugün, geriye kalan ömrümüzün ilk günü aslında. Bir bakıma, yeniden doğduğumuz gün de diyebiliriz. Çünkü her gün, hayat bize yeniden başlama fırsatı sunar. Yeni bir sayfa açılır, yeni bir rota çizilir ve belki de her şeye yeniden anlam yükleriz. Ben bugünü, hepimiz için bir doğum günü gibi düşündüm. Sanki hayata yeniden başlıyormuşuz, ilk kez umut ediyormuşuz gibi tüm dualara içtenlikle “Âmin” diyorum. Dilerim bugün, gönlünüzden geçen ne varsa sizin için hayra dönüşsün. Kalbinizdeki her güzel niyet, her iyi dilek gerçeğe ulaşsın. Bugün; umutların tazelendiği, gönüllerin ferahladığı, hayatın yeniden anlam bulduğu bir gün olsun… Hepimiz için hayırlı ve güzel başlangıçlara vesile olsun. 🤲🏻🌹🌺🥰💞🦋
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
Günaydın. Evet, bazen insanın içi bir anda doluyor ve dua etmek istiyor. Büyük bir şey için değil, sadece içini toparlamak için. Sessizce şükretmek ya da içinden bir şey dilemek iyi geliyor. İnsan bazen kelimelerle değil, niyetiyle rahatlıyor.
Günaydın güzel kalpli kadın 🌸🤲 İçinden dua etme isteği geldiğinde ben onun ruhunun dinlenmek istediğini düşünürüm. Benim de bazı sabahlar içimden şükretmek, niyet etmek geçer. Dua bana kontrol edemediğim şeyleri akışa bırakmayı hatırlatır 🌿✨ Senin yazdıkların çok zarif ve umut dolu. 44 yaşında insan kalbinin kıymetini daha iyi biliyor. Yeni bir gün gerçekten yeni bir başlangıç 💞 Cemre kalbine düşsün, kırgınlıklarını yumuşatsın 🦋🌺 Ben de tüm iyi niyetlerine kocaman bir amin diyorum 🌹