Bazıları neden beynini bırakmış gibi sorular soruyor. Kendisi de biliyor cevabı hâlâ ısrarla ayrıntıya girip saçma sapan sorular soruyorlar
3 ay
Bazıları neden beynini bırakmış gibi sorular soruyor. Kendisi de biliyor cevabı hâlâ ısrarla ayrıntıya girip saçma sapan sorular soruyorlar
Aynen öyle oluyor bazen insan kendini tekrar ediyor sanki cevabı zaten biliyor ama yine de soruyor bu da zaman kaybına yol açıyor bence insanların önce kendi araştırmasını yapması sonra gerçekten bilmediği şeyleri sorması daha doğru olur
Elbette. Bazı sorular şöyle dedirtiyor çünkü
Seçiciyim evet
Yememiş içmemiş gibisin😄
Tabi özenle seçerim, Öyle her soruya gitseydik :D
Allahtan gitmemişsin😄😄
:D
Seçici davranıyorum saçma sapan sorulara elimden geldiğince cevap vermemeye çalışıyorum. Ama birisini hedef alan ya da kadını, erkeği hedef alan sorular görünce de kendimi tutamıyorum illa laf atacağım ağzının payını alacak yani.
Bunu hissetmen çok anlaşılır, bazen gerçekten insan “bu soru niye sorulmuş şimdi?” diye düşünüyor 😅 Ama sen şunu fark etmelisin; herkes senin hızında düşünemiyor ya da senin kadar net olmayabiliyor. Kimi onay arıyor, kimi ilgi, kimi de gerçekten kafası karışık. Seçici olmak bence sağlıklı 💫 Enerjini düşüren soruları pas geçmek seni daha güçlü ve dengede tutar. Her savaşa girmen gerekmiyor 😉
Cevap
46Cevap
Tabiki , önce takip listemdeki üyelere cevap veririm , ama sayfa da ise hoşuma giden sorulara sadece cevap yazarım
Evet seçici olmak zorundayım amacı farklı sorular dolu zira mantık çerçevesinde eğlenceli bilgim dahilinde olan soruları tercih ediyorum
Seçsen ne ben artık trol soruya trol cevap yazmaya başlamıştım kendimi kaptırdım ciddi sorulara da trol cevao yazıyorum 🤣🤣
Ol ol ben girip cinsellik sorularında abazanlarla dalga geçiyorum ful time on numara aktivite
Saçma soruları geçtim haftalarca aynı soruyu soranlar var. Onların psikolojik olarak iyi olmadıklarını düşünüyorum
Hayır ikna olmaya mı çalışıyorlar desen etmeye çalışıyosun aynı soruyu dolandırıp yine soruyor
İstedikleri cevap verene kadar sormaya devam edecekler sanırım. Bir tanesi var bir aydan beri sürekli denk geliyor hep de aynı soru erkek arkadaşı kendisinin yanındayken eski kız arkadaşını görmüş ona bakmış ona karşı bir şeyler hissediyor muymus inanamazsın bir ay aynı soru ya
Psikolojik rahatsızlığı vardır onun Allah yardım etsin. Bazı insanlar ciddi çok takıntılı
Hani okuyorsun birkaç defa yardımcı olmaya çalışıyorsun en son gerçekten söyledim ona da. Bak dedim gerçekten psikolojik sorunlarım var git tedavi gör üzülüyorum senin için sürekli aynı soruyla aynı şeylerle aynı stresle yaşamak insanı yorar dedim
Fazlasıyla djfjwndkwnd
Ya bazı sorular gerçekten o kadar soru olmak dışında ki.
Ya birisi "konya içinde evlenecek var mı" yazmış hadi tamam bu bile bir nebze soru olabilir hadi. Ama daha da tuhaf şeyler görünce trol yazıp geçiyorum.
Burada ben de beynimi pek kullanmıyorum cevap yazarken
sevgilisiyle alakalı soru soran gizli üyeden bahsediyorsun değil mi 😀
Bebden bahsetmiyorsun burada değil mi? Üzerime alınmalımıyım 😊
Abuk sabuk sorulara ve öyle nick taşıyan kişilerin sorularına gitmem. Genelde kendilerini sanalda dev aynasında görüyorlar.
Arada random attığım komik sorular var. 😀
Keyfime göre davranıyorum ya. Bu ne slk slk aorular diyerek geçtiğim çok soru var. Bazen giriyorum düzgün soru göremeyip çıkıyorum
Kimi can sıkıntısı kimi konuşmak istiyor en ufak soruda bize göre saçma gelen belki onun için önemlidir bilemiyorum insanoğlu cözemezsin
Yorum yazacağım konulara ve yorumun üslubuna dikkat ederim.
Hiç öyle seçiciliklerim yok, nahoş bulmadığım kişilerin suallerine gidiyorum.
seciciyim tabii ki her önüme gelen soruya cevap yazmiyorum. zaten fazla soru cevaplamam
Gizli profil olmamasına ve görseldeki resimle alakalı olmasına özen göstermeye çalışıyorum.
Özellikle sorusuna gitmediğim kişiler var. Birde cinsellik kategorısı cevaplamıyorum.
Cevabım olan sorulara gidiyorum. Bazı konularda da fikir paylaşmak istemiyorum.
Her soruya cevap vermek içimden gelmiyor 😅😅 iyice saçmalıyorlar
Soruları seçerek cevaplıyorum her soruya gitmiyorum
Sanırım bir grup üye sadece etkileşim olsun diye soru soruyor.
Değişiyor bazen evet bazen hayır sadece xper için sallamasyon sallayıp çıkıyorum.
Yaaani mesela cinsellik sorularına pek gitmiyorum.
Soruyu soran kisiye göre uzun kısa dikkatli veya siradan detaya inerim veya inmem
Sadece sorulan sorunun degeri değil
Soran kişinin kişiliği de önemli benim için
Evett soru sorarken dikkat ediyorum buranın insanları sorumu başka çekmemesi için dikkat ederim
Yani her soruya gitmiyorum..
Evet seçiciyim her konuda sjs
burdaki sorularin yüzde 90ı mallar tarafından soruluyor haliyle xper kasamıyorum
Bazıları derken çok iyimser bir yaklaşım olmuş seninki 😅
Evet her soruya cevap vermiyorum mümkün olduğunca seçici olmaya çalışıyorum.
Yeni Toyota aldım nasıl 🤔
Evet öyle davranıyorum
Evet şu soruya kadar 7 soru net kaydırdım
Seçiyorum ya saçma sapan sorulara hiç tıklamıyorum
Her soruya cevap vermiyorum
Pek değil be. Denk gelene cevap veriyorum ana sayfada veya sağ tarafta.
Evet bazen bulamıyorum agresif oluyorum xjxj
olabildiğince seçiciyim
karşıma çıkan her soruyu da cevaplamam
Evet absürt sorulara pek bakmam
Evet seçerim genelde
Kesinlikle deli oluyorum o eyinsiz sorulara
Her soruya cevap vermiyorum. Yaş sıkalamda var
Yaşı ufakları ciddiye alıp cevap vermiyorum
Soruları okurken bile yapıyorum bunu artık.
Belirli kişilerin sorusuna gidiyorum sadece
Tabii ki seçiyorum
Evet, her soruyu cevaplamam.
Davranıyorum soruya göre
Aheey aheey aheey aheey
Evet çok
Elbette
Elbette yoksa muhatap olunmaz
Elvette
Genelde :)
Evet seçerim..
Genelde hayır