Emek hırsızlığına üzülmüyorum.
Obsesif olmalarına üzülüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Emek hırsızlığına üzülmüyorum.
Obsesif olmalarına üzülüyorum.
Ya, aynı sorular illa ki oluyor ama önceden bir fenomen kız vardı. Takipleşiyorduk, sonrasında beni engellemiş. Bir baktım sorularımın görsellerine kadar almaya başlıyor. İlk bir şey demedim ama sürekli devam edince yönetime söyledim. Sonrasında hesabı kapanmış, nasıl oldu hiç bilmem.
Hayır düşünmüyorum bile sonuçta birçok insanın kullandığı bir site ve sorular kişilere ait olmuyor.
Soru bana ait değil ki bir çalan olsun misali.
İlham olmak başka bir durum, o mutlu eder. Kopyala yapıştır olayından söz ediyorum aslında.
Anladım, sanırım yine beni rahatsız etmezdi umursamazdım.
Birisiyle karşılaştım beni engellemiş ama 2 sorumuda çalmıştı sisteme söyledim halletmişlerdi..
Ben sorumun aynısını kopyalayıp benim sorumdan çok görüş alana denk geldim başımdan aşağı kaynar sular döküldü hahah
Çalmalarına üzülmeyelim.
Kendi fikirleri olmamasına, insanlık adına üzülelim...
Sorularım bana ait özellikle seçtiğimiz sorular olduğu için çalan emek hırsızlarını şikayet ederim ve bu şekilde bir sorudaki görüşleri benim asıl soruma eklemişliğim var
Sen adamsın reis. Özeniyorlar sana <3
Ben teşekkür ederim <3
Cevap
18Cevap
Pis hırkızzzlar 🙄 yok ya, sorular aşağı yukarı birbirine benziyor ve tekrarlıyor zaten. Yapacak bir şey yok.
Kopyala yapıştırcıları diyorum. Yoksa sorular hep aynı haha
Aynısının tıpkısı ise kaldırırız ha kurallara aykırıdır 🧐
Aboow tamam tamam yine görürsem atarım 😂
He görürsen at :D böyle sitem etme işe yaramaz dhdjs
Kıyamıyorum ki yapamıyorum yani yumruk atasim geliyor ama yani olmuyor hiç kıyamam ben çok mülayimim
Nereye atacan yumrığıı 😅
Telefona off haha
Yine kendine zarar, yine kendine :D
Benim zararım zaten tek kendime 🥹🥹🫠
Tamam küçük yeterhayeterhayat 😅 Emrah’a rakip çıktı
Yeto koş sorunu çalıyorlar 😂
Kim skdja
Bulursam atcam 😂
Yok tabii boş atıyon şu an djdjs
şu an yok evet 😂 önceden vardı kaldırttım. Hemen de yakalıyor sosi 😂
Yakalarlar 😅
Öyle bir şey başıma gelmedi , gelseydi de tepki vermezdim üretmeyi bilmeyen yeteneği olmayan bir insan bunu yapar sadece bunun için üzülürüm
Hırsızlar işte kopyala yapıştır yaparlar anca.. kaç defa denk geldim sorumu çalanlara.. bir şey yapmıyorum sadakamız olsun
Sorun etmiyorum gadası
Ne diyeyim ki
Ben hic farketmiyorum siteye az giriyorum girdigimde de kafamda kurduğum soruları sorup cikiyorum oyle.. belki farkında olmadan ben bile calmisimdir (sanmiyorum da)
Sanmam da
Fark etmiyorum bile oluyorsa da. Yanlışlıkla yapılabilir böyle şeyler ara sıra ama özellikle dikkat çekiyorsa sıkıntı. O zaman kasıt ararım
Kopyala yapıştır :D
O kadara kadarı normal değil tabii ki😂
Benim sorularımı çalan oldu mu bilemem, olsa tepki vermem umursamıyorum. Ama başkalarından sorular almak yanlış bir şey bence.
Kendi fikri olmayanlar işte
Can sıkıcı bir durum olsa dahi taklitler asıllarını yüceltir deyip görmezden geliyorum. Tepki verip o kişiyi önemsemeye değmez
Taklitler aslını yüceltir de kopyala yapıştırlar can sıkıcı 😃
öyle komplekslerim yok herkes soruyu alabilir hatta ben sorularıma sormam isteyenler sorsun
Sorudan çok ne var
Böyle bir şey denk gelmedi. Benzer soruları sorabiliyoruz bazen. Geçen de olduğu gibi 🤣
Onlarda sorun yok kopyala yapıştırcıları diyorum
Hayır vermiyorum. İster istemez benzer sorular sürekli dönüyor.
Benzerlere saygı duyarım. Kopyala yapıştır olanlardan söz ediyorum aslında.
Benzer sorular başka insanların da aklına gelmiş olabilir. Sorsunlar ben takılmam
Ruh ikizlerimizi bulma yöntemi olabilir o zaman
Hiç bu açıdan düşünmemiştim 😂
Henüz böyle bir durumla karşılaşmadım evet sitede sorulan soruların kopyasını iki gün sonra başka yerde gördüm fakat kendi sorularımı görmedim. Görsem de bir şey demem çalınan soru olsun yahu..
Hayır herkes istediğini sormakta özgür tâbi ama direk benim sorumu soran kişiye aynı anda rahatsız olurum ama böyle bir olasılık yaşamam çok düşük ve gereksiz
Herkes kendi kalitesini belirler. Onlarla uğraşacak değilim istedikleri gibi çalsınlar. Kendisi ne kadar ezik olduğunu zaten yeterince hissediyordur bir darbede ben mi vurayım
Benzer sorular olabilir ama kopyala yapıştır cümleler olursa şikayet ederim.
Kafadan salladigin bir soru da senin nasıl bir emeğin olabilir millet kafasına göre soruyo aman şundan gördüm hemen bende sorim mi diyo yani
hayır umursamam benim sorumdan görmüş olacak diye bir şey de yok görmüş almış olsa bile ne fark eder altı üstü soru
Haram olsun buradan herkese söylüyorum 😃
😂😂
Soru sormadım ben ama tepki vermem burada sorular hep aynı zaten cevaplarken görüyorum. O zaman kim kimin sorusunu çalmış.
yahu aynı sorular senelerdir soruluyor kasmayin bu kadar sjsj
Gülüyorum 😂
Bir ara pembeli bi iki fenomen sık sık çalıyordu 🤣
Soru pek sormam ondan umrumda değil keza konular belli sprular da benzer normal karşılarım.
Buna takılacak kadar ciddiye almıyorum burayı.
Demi birkerw başıma gelmişti ama gizliden sormuştum canım gibi. Fenomen biriydi s. alak
Paylaştığın soruyu gördüm de , sanki biraz çalıntı olmuş he ne diyorsun bu duruma
aynısını ya da benzerini soruyorlar süper soru seçiliyor. Ben sorunca seçilmiyor niyeyse.
Hiç görmedim ki. Tepki de vermem amaan onla mı uğraşcam?
Buna hiç dikkat etmedim ama illa oluyordur helal ediyorum 😀
Hiç rastlamadım ama olsun benim için fatketmez
İstedikleri kadar çalsınlar kardeşim. Uzun zamandır soru sormuyorum..
Böyle bir şeyle karşılaşmadım. Olsa da herkes benzer soru sorabilir, sıkıntı değil.
Yio. İstedikleri sorumu alsınlar. Aslımı yaşatsınlar hoşuma gider. 🤣
Hiç sorumun çalındığını görmedim
Çalsalar da haberim olmazdı kesin sjxjsjjds
(Çok tepki vermem.)
Bir kere benim sorunu bir kız çalmıştı ama engelledim bir şey demem o kadar da yakacak değilim 😐😒
Hayır önemsemem öyle şeyleri
taklitler aslını yaşatır - inflames
sırf bu yüzden soruların çoğunu cevaplamıyoruz
Hep birbirine benzer sorular oluyor genelde.
Bu siteyi sahiden bu kadar önemsiyor musunuz? Yapmayın etmeyin. Gevşeyin. Relax...
Var öyleleri. Demek fikrim güzel ki alıntılandı:d
Aynen soruların güzel. Ama bunlar kopyala yapıştırcı tayfa :D
Hahah 😄vallahi ya gıcıklar😏
Hayır takılmıyorum buna..
İşimi çalanları sevmem
Hiç bir şey yapmıyorum
Bunu dert etmem ama ilham almışsa ne hoş 🤩
Çalsın sanki ne olacak
Umursamıyorum.
Çalsınlar yaaa.
hayır takılmıyorum buna
Hayr beni ancak taklit ederler zaten haha