Hayret edebilmek , şaşırmak hâlâ kalbin bir şeyleri normalleştirmediğini , fıtratını bozmadığını gösterir..
Hayırlı geceler 🌿 🌸
Hayret edebilmek , şaşırmak hâlâ kalbin bir şeyleri normalleştirmediğini , fıtratını bozmadığını gösterir..
Hayırlı geceler 🌿 🌸
canlılarla ilgili yeni öğrendiğim şeyler, evrendeki garip olaylar beni çok şaşırtıyor. Allah'a şükür şaşırmaya devam edebiliyorum.
Valla ben Allahın mucizeleirne şaşırıyorum
Valla öyleyim. Ya inanması güç biliyon mu
Yok kız zaten o yüzden mucize deniyor ya yoksa ianıyom valla
Kız ben tesettürlüyüm dindarım merak etme jfkfj muhafzakarım yani. Bütün kruanın mealini okudum ben biliyon mu
Kız tefsir okuyacamda var mı tavsiyen
Valla ben bu ramazan kuranıda bitirmeyi palnlıyom biliyon my
Şstek attım bacım istersen dönüş yaparaınç onu kim yazmıştı valla ben pek tefisrlere hakim değilim
Aa evet onun adını duymuştum. Bu arada ben yazın kuran kursu hocalığıda yapıyom yani hakimim az çok kffk
Kız yani başta beni yanlış anladın ama göründüğümden dhaa müslümanım fjfjgk
Kız sohbetim sarmadı mı fgdd
Valla zaten profilden sizin de belli oluyor maşallah. Eminim benden aşağı kalır yanın yoktur
Kız ben sana yazdım istersen
Sağolasın en yii cevap için
Hayret duygun hâlâ canlıysa kalbin yorulmamış demektir 🌿✨ Sen şaşırabiliyorsan, hâlâ inceliyorsun, hâlâ hissediyorsun. Ben en çok insanların içindeki iyiliğin ansızın ortaya çıkmasına şaşırırım mesela; çünkü dünya bazen bunu unutturmak için çok uğraşıyor. Sen de kalbini köreltmemişsin belli ki. Her şeyi normalleştirmemek aslında ruhunu korumaktır 🌸💫 Hayırlı geceler, kalbin yumuşak kalsın.
Cevap
10Cevap
Hayır şaşırmıyorum hiç bir şeye
Ahlaksızlığı, edebsizliği haram olan ne varsa sıçak bakmıyorum çok şükür Allaha bu uğurda ayırmasın haya ve edeb vesselam
Amin ecmain bilmukabele
Akrabalarimin yaptığı şeyler haberlere konu olacak skandallar. Ama ben alıştım ajahaga
Kanka amcam öz yegenlerinin yani bizim namusumuza küfür ediyor bide üstüne ablamla oğlunu evlendirmek için ablama büyü yapıyor. Napiyim büyü yaparken elinden mi tutiyim 😂
Hayat tecrubem artik hayret sasirma gibi seyleri tuketti. Pek hayret edemiyorum
O ayri canim.
Olum aninda zaten. hayret edemeyiz. Olum sonrasi durumu bilemedigimiz icin
Haaa anladimmm
Yani olabilir.
Yas kac sizin
Siz neye hayret edersiniz
Anladim...
Evlimisin
Evli. olsaysin hayretler icinde olurdun zaten😃😃
Vay öyle diyorsun
Bence de olması gereken
Bence bazı kesimlerin hiç canlı değil insanlıktan çıkmışlar fıtrat filan kalmamış
Görülen yaşanılan duyulan şeylere göre bu duygu azalıyor hayret etmemeye bile hayret etmemeye başlıyor insan
hayır hiçbir şeye şaşırmıyorum artık
Günahı normalleştirmedi şükür ki uyanmama vesile olan arkadaşlarımdan Allah razı olsun
Sanırım o hisleri kaybettim🥲
İnsanlık cidden bozuldu fıtrat gitti hayvanlaştık Allah çevire
Karışık konular
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar