Sevdiğim insanlara bağlanıyorum bunu psikoloğuma da danıştım. Yanlış değil abartı şekilde bağlanmıyorum.. Herkes gibi aram bozulunca üzülüyorum. Neyse sanırım insanları gözümde fazla büyütüyorum
3 ay
Çabuk bağlanamıyorum sürekli izleyen analiz eden gözlemleyen moddayım. Çünkü kimseye güvenemiyorum heh işte düzgün biriyle karşılaştım tamam derken zamanın getirdiği güvenle azıcık karşı tarafı zarfladığımda onlarca anlatmadığı ciddi sorunlar ortaya çıkıyor.
Bağlanman çok insani bir şey, bunu sorun gibi görmen bile aslında kendini sorguladığını gösteriyor 🌿 26 yaşındasın ve duygusal yatırım yapman gayet doğal. Mesele bağlanmak değil, karşındakini gözünde fazla idealize etmek olabilir. İnsanları büyüttüğünde, hayal kırıklığı da büyüyor 💔 Sen değer verdikçe üzülüyorsun ama bu zayıflık değil, duygusal kapasitenin yüksek olması. Biraz denge, biraz gerçekçilik sana iyi gelir ✨
Aptallığım burada ya sevince güveniyorum ve insanları gözümde büyütüyorum neyse
Cevap
24Cevap
Hemen bağlanmam hayır
Ben önceden insan sevmem derdim hep , sonra anladım ki insanlara verdiğim gereksiz fazla değeri sevmiyormusum
En iyisini yapıyorsun
Haklısın aslında bi beklentim yok öyle olsa insan seçerim sadece anlaşabildiğim insanla arkadaş oluyorum fakir zengin tip seçmedim ama tek kalemde silindim. Sanırım seçici olmak lazım
Ortalıkta düzgün kimse kalmadı 1 kahve ısmarlamadım diye küsen oldu , sağlık olsun arkadaşa ihtiyacım yok
Sağlam olanları var onlar yeter
Çok teşekkür ediyorum 🌺 size de
Zor güvenirim severim ama sevdiğim zaman çok sahiplenirim
Doğrudur
Ôyle
Hayır bazen çok iyi anlaştığım insana bile durduk yere soğuyabilirim güven sorunu var
Düzelt derim
Kalbimiz kırıla kırıla vazoya döndü
Vallahi bu ben, biriyle aram bozulunca “Dostluğumuza yazık oldu...” diyorum, samimiyetsizliğe de gelemiyorsundur kesin...
+1
Bende öyleyim ama sadece şunu yapabiliyorum önceden çok üzülürdüm şimdi saldım
Ben de öyleyim maalesef ki sana tavsiyem mesafeni koruman çünkü fazla değer verince mesafeni sınırını korumayinca arkadaşlık bağı kopuyor
Çok haklısın
Yok bağlanamıyorum öyle tanımaya çalışıyorum karşımdakini.
Ne yazık ki evet. Tek bir hareketi veya gülüşü bile yetebiliyor.
Lakin aslolan saygı. Saygı görürsem jet hızıyla bağlanırım.
Eskiden evet, artık hayır.
Aldığım elektriğe göre değişir
Aynı öyleyim ama kırıldım
1 yıllık arkadaşım engelledi. Yardımım dokundu onunda bana. Yoktan sebeple engelledi bir anda. Neyse
Zaten son zamanlarda soğumuştum biraz annemde pek haz etmiyordu isabet oldu yarın unuturum. Teşekkür ederim desteğin için var ol
Aynen öyle engelledi bir şey demedim gerek yok
🌺🌺
Yani pek kolay bağlanmam
Ben insanları hemen sevmiyorum sevince çabuk bağlanıyorum.
Ben aptalım.
Boş ver
Son cümlen çok doğru. Devam.
Maalesef
Peki teşekkürler
Yani bazen
Hayır bağlanmam uzun bir sğre geçmesi lazım
Yok Bluetooth'um çalışmıyor
Zor bağlanırım, zor bırakırım.
yok abi bağlanmam
Hayır kendime bağlarım
Evet bunun çözümü neaq