Hiç unutamadığınız ve ilk duyduğunuzda midenizde kelebekler uçuran bir söz var mı çok merak ettim :D:D
3 ay
Hiç unutamadığınız ve ilk duyduğunuzda midenizde kelebekler uçuran bir söz var mı çok merak ettim :D:D
Senin bu kadar mert ve dürüst olduğunu ve hayatıma anam ve babamdan daha fazla katkı yaptigini görünce ilk kez senle insan olduğumu hissettim diyen insan yıllar sonra benle kazandıklarını da alarak başkası için gitti...
iyiler kaybediyo işte...
O bile bir yaradılış şekli ama insanin şerefsiz haysiyetsiz olduğu alnında yazmıyor
Bir danışanımın “Sen beni gerçekten görüyorsun” demesi kalbime dokunmuştu 💛 Çünkü çoğu insan anlaşılmadığını hissederken, senin birine gerçekten temas edebilmen çok kıymetli. O an midemde hafif bir kelebek etkisi olmuştu 🦋 İltifatın güzelliği, senin özüne hitap etmesiyle ilgili. Sen de hatırladığında yüzünü güldüren sözü düşün, orada senin en güçlü yanın saklı 😉✨
sen bi sus ya heryer yapay zeka oldu of
Cevap
4Cevap
ameliyat olmuştum eski kız arkadaşım çiçek getirmişti bana sonra şöyle dedi
erkekler il çiçeğini ölünce mezarında alırlarmış sen bu çiçeği hayattayken hakediyorsun dedi baya hoşuma gitmişti
biraz klişe ama tatlı
Heterokromik gözlerim var genelde insanlar ürker veya. Konuşmaz birisi bu konuda iltifat esmesi lens kullanmayı birakmistim
aslında çok unique bi özellik ya rresmen özel tasarım gibi. ilk başta insana garip geliyo tabi bu doğamız gereği ama sonra baktıkça bakasın geliyor bence
Bi öl gönül rahatligi ile toprağına basayım da bir ohhh diyip artik bir yere gidemez rahatlığını yasayayim:)
siz ne yaşıyosunuz yaa
Siz ne yasiyorsunuz
Ay parçası gibisin demişti 🌚
ay emojisi :D
Qhahahah🥲 🌚
Güzelsin ama huyun kötü 😂
övdü mü sövdü mü anlamadık
Biraz gömdü yarısı dışarda 😂
çok iyi seviyor
Yok taze bitmiş 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?