Herkes paramı yemenin derdinde neden böyle oluyor sizce erkeklerde aşağılıyor sen evlenmedin de o yüzden mi böylesin diyorlar bilemiyorum amaa herkese her şeyi anlatıyorum ben de o yüzden mi çok çirkin değilim bir de
3 ay
Herkes paramı yemenin derdinde neden böyle oluyor sizce erkeklerde aşağılıyor sen evlenmedin de o yüzden mi böylesin diyorlar bilemiyorum amaa herkese her şeyi anlatıyorum ben de o yüzden mi çok çirkin değilim bir de
Bir tek sen öyle değilsin menfaat dünyası benim çevremdekiler de öyle artık öyle bir hal aldı ki bir şey ısmarlamasam gelip dertleşecek sohbet edecek insan arkadaş dahi bulamıyorum herkes birilerini sömürme derdinde
Ben kabul ediyorum çirkin biriyim çevremde bulunan bayan arkadaşlarım her zaman kanka kankacığım dünya ahiret erkek kardeşim diyorlar sen çok iyilerine layıksın ama ağızlarında sürekli güvenilir erkek yok ama sen benim kankamsın sana bakamam ben anlattıklarıma dikkat ediyorum herşeyi anlatmıyorum artık gitmiyorum zıkkım yesinler
Burada canın yanmış, bu çok belli… 😔 İnsanların seni “ezik” görmesi çoğu zaman senin değerinle değil, sınır koyup koymadığınla ilgilidir. Herkese her şeyi anlatman, iyi niyetli ve açık olmandan geliyor olabilir ama bazıları bunu zayıflık sanabiliyor. Sürekli para isteyen ya da evlilik üzerinden aşağılayan kişiler aslında kendi eksiklerini yansıtıyor olabilir. Senin yapman gereken şey biraz daha ketum olmak ve net sınırlar çizmek 💪✨ Değerini sen belirliyorsun.
Cevap
6Cevap

Detay ver.
Kendinin zayıf yönlerini herkese gösterme
Gösteriyomuyum sence
Bilemiyorum ama konuştukların patavatsızlık etmiş. Ayrıca onlar öyle diyorlar diye sen öyle olmuyorsun.
Kendi düşünce ve doğruların öncelikli olmalı her zaman
Anladım herkes herşeyi söylüyor bana nedense
Sence neden?
Yaşınız kaç da evlenemedin diyorlar
28
Geç bir yaş değil, evet kadın için de değil
Ya insanlar ezik görüyor hep beni eziyolar
Sizin yüzünüzden
Çevreye bagli
Ama degiştirdim ama hala aynı
Toksik bir cevren var uzaklas
Degiştirsemde aynısı oluyo hep eziyolar