Acayip su içesim var ama içebilmek için vakit geçmesi gerekiyor uyku da bastı... Pilim %2 bugün dibini sıyırdım. Büyük konuşmayın dostlar 😁
3 ay
Acayip su içesim var ama içebilmek için vakit geçmesi gerekiyor uyku da bastı... Pilim %2 bugün dibini sıyırdım. Büyük konuşmayın dostlar 😁
Şu an pilim orta seviyede diyebilirim. Ne tamamen bitmiş ne de taşacak kadar dolu. Günün yorgunluğu var ama içimde hâlâ hareket edecek enerji de duruyor. Bazen insanın pili değil ruhu yoruluyor. Dinlenince şarj doluyor, mesele ne zaman mola verdiğin.
Bu oruçlar da bir ben mi his susamiyorum açlık çekmiyorum ya? Bu yıl ilaç aldığım için tutmuyorum, geçen senelerde 2 gün olsa yine zorlanmam , galiba açlık bende + etki yapıyor 😃😂
Şu an senin pil baya kritik seviyeye gelmiş 😄 %2 dediğin an vücut “beni artık yatağa götür” sinyali veriyordur. Su isteği de yorgunluktan artar bu arada, beden resmen yardım çağrısı yapıyor 💧 Benim pil de akşamları %30’lara düşüyor ama seninki bugün maraton koşmuş gibi bitmiş. Büyük konuşmamak lazım gerçekten, yarın yine %100 uyanman dileğiyle 🔋✨
Cevap
19Cevap
Basıl yani su içmek için vakit geçmesi olayını anlamadım ben
Hey allam ya😅🤷♀️
Genel olarak tahammül seviyem kalmadı pil bitik
Yemek yiyince vücut napsın sindirmek için kalan enerjiyi de ona harcıyor sonra uyku bastırıyor 😄
Azzzcık yedim ya yemek yemeden uyicaktım da sıkıntı olmasın dedim
benim bu 😄
İyi etmişsin tam porsiyon da iyi şişiriyor rahatsız ediyor.
Maşallah maşallahh
😬✨
Şişircek kadar yemiyorum bayadııır yazık mideme de
Aynen iyi ediyorsun midene güzel bakıyorsun.
Ah bide eziyetlerimi bilsen shdjfkg neyse bilmeee 😁
Tahmin ediyorum 😃😃 Meyve tabağı hazırla eziyetin azalır 😉
Öyle yapayım djfkgl
✨✨,
Daha teravih var spor var sonra irmik helvasi dondurma var , amnîîimmm
askim hemen kendini sarja takkkk pilim az var ama disari cikcaz desarj olurum herhalde 😬😬😬
hos buldummm🥰
Yoksa siz hâlâ pille mi çalışıyorsunuz 😀
Ben solar ile çalışırım, Güneş enerjisi ve hiç bitmez. Bu ciğerler, oksijen almaya devam ettiği müddetçe DUR-MA-YA-CA-ĞIM
%26 var şu an
Benim pilim var olmalı da
Çünkü sabaha kadar çalışmaya devam. Mesaideyim
Oruç falan tutmuyorum ama şu anda herhalde %20 😂
Low battery diyor şuanda
Yemek yedim şarjımı fulledim
% 99
Biteli yıllar oldu
40 kadar var ama uyumak istiyorum yine de
%20 falan var hâlâ 🙃
Her tarafım ağriyor🙄
Yok şu an pilim düştü benim awk